Taký farebný krásavec

18:21

Rúž je niečo, čo by podľa mňa nemalo chýbať v žiadnej kabelke. Je síce pravda, že rúžom som dlho neholdovala, mala som radšej lesky, ale čím som staršia, tým skôr siahnem po peknom rúži. Milujem najmä svetlé farby, ružové a pastelové odtiene. Môj posledný úlovok nie je síce najsvetlejší, ale teplý hnedý odtieň je ako stvorený na slnečné jesenné dni. 









O ICONIC PRO rúži si môžete prečítať:

     "CONIC rtěnky jsou tady! Makeup Revolution přináší jedinečnou kolekci nejžádanějších odstínů v neskutečně syté intenzitě - a přesto stále pohodlné k nošení.
„Looking ahead“ je teplý hnědý odstín.
Zloženie: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Cera Carnauba, Cera Microcristallina, Candelilla Cera, Propylparaben, BHT, Parfum. 
+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15985, CI 45410, CI 45380, CI 42090"

Riško nemá veľmi rád výrazné líčenie, preto pri ňom preferujem trochu nežnejšie farby. Keď však niekam idem bez neho (nebýva to síce často, ale stane sa), rada siahnem po výraznejšej farbičke. Rúž od Makeup Revolution ma zaujal už obalom. Pekne zaoblený obal čiernej farby doslova kričal, že ukrýva zaujímavý obsah. Na spodnej časti rúžu je priesvitná časť, kde je vidieť farbu. Tá je vskutku krásna. Hnedá farba sa mi úplne hodí do nadchádzajúceho jesenného počasia a navyše, dá sa vrstviť, preto z jemnejšej hnedej sa dá vykúzliť výrazná hnedá. Krémový rúž je dobre pigmentovaný, stačí pár ťahov a pery sú pekne nalíčené. Má jemnú vôňu a nemá nepríjemnú chuť. Mám trošku problém so suchými perami a pokiaľ rúž vysušuje, hneď sa to na nich prejaví v podobe šupiniek a popraskania. Tento ich našťastie nielenže nevysušuje, ale keď fúkalo, boli celkom dobre chránené. Nerozmazáva sa, nezachádza do vrások a vydrží aj dve hodinky. Všetko závisí len od toho, či jete alebo pijete. Musím povedať, že rúž ma milo prekvapil a som s ním veľmi spokojná. Hoci nie je jednoduché vybrať si v eshope odtieň, vybrala som si výborne. V budúcnosti siahnem zasa po niečom jemnejšom, aby mi drahý nevyčítal, akú tmavú farbu to zasa mám :)

Plusy:
  • pekný obal
  • v ponuke viacero krásnych odtieňov
  • jemná vôňa i chuť
  • dobre pigmentovaný krémový rúž, dá sa vrstviť
  • nevysušuje pery, nezachádza do vrások, nerozmazáva sa, celkom dlho drží na perách
Mínusy:
  • zloženie
Rúž kúpite na stránke Makeup Revolution za 129 Kč/ 4,87 €.

Čo pekné máte doma od Makeup Revolution? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe