Maličkosti, ktoré potešia, part 2

16:10

Priznám sa, rubrika o maličkostiach, ktoré sú šikovnými pomocníkmi, prípadne slúžia na to, aby nám urobili radosť, sa mi zapáčila :) Preto dnes prinášam článok o ďalších drobnostiach, ktoré dokážu uľahčiť niektoré kozmetické rituály a dokážu potešiť nielen oko. Lebo predsa, čo je malé, to je milé!



























Začala by som čističom na štetce od značky Ebelin, ktorú zoženiete v DM-ke. Dlho som tento výrobok prehliadala, mala som pocit, že ho nepotrebujem. Potom som ale presedlala na štetec na make up a pochopila som, aké dôležité je čistiť ho. Na štetcoch sa to len tak hemží baktériami a očista je jednoducho nevyhnutná. Predíde sa tam viacerým možným problémom. Najskôr som štetce prala raz týždenne, v sobotu, so šampónom. Nebolo to zlé, vždy v pondelok ma čakali suché, voňavé, skoro nové štetce. Ale časom som zistila, že očista je potrebná aj cez týždeň a tak som sa odhodlala na kúpu spreju. A voľba to nebola zlá. Je síce pravda, že mi nevonia, ale v tomto prípade je to celkom irelevantné a som rada, že ho mám. Použitie je veľmi jednoduché. Stačí nastriekať na štet, chvíľu počkať a suchou utierkou, handričkou alebo papierovom vreckovkou vytrieť. Výsledkom sú čistejšie štetce, ktoré sú na druhý deň ideálne pripravené na zdravé líčenie. Je to rýchly, ľahký a efektívny proces, ktorý pomáha predísť nielen zhoršeniu akné či ďalších problémov, ale tiež uľahčí líčenie,  lebo s čistým štetcom sa líči najlepšie. Cena bola myslím do 4 eur.


Ďalším mojím obľúbeným pomocníkom sú peelingové tampóny, taktiež značky Ebelin. Objavila som ich až tento rok a musím povedať, že sa stali mojimi miláčikmi. Sú veľké, sú mäkké, celkom dobre držia pokope a vďaka peelingovej časti efektívnejšie čistia pleť. Sú super na pleťovú vodu, na odstránenie masky, na odličovanie - fakt sa dajú použiť na viacero spôsobov a výsledkom je čistá a jemná pleť. Už mám tretie balenie a chystám sa na ďalšie. Cena bola do dvoch eur, opäť ich nájdete v DM drogérii.


O štetci Real Techniques si môžete prečítať:

     "Široká "hlava" so šikmo zrezanými štetinami umožňuje perfektné tieňovanie a tvarovanie tváre (contouring).

Štetec môžeš používať s tekutými, krémovými alebo sypkými bronzermi alebo tvárenkami."


Tieňovanie a kontúrovanie sú pre mňa cudzie pojmy, ja som rada, keď si dám bázu a púder a som spokojná. Nič viac mi netreba. Keď sa ale ku mne dostal štetec od Real Techniques Sculpting Brush, premýšľala som, či mi na niečo bude. Nakoniec som sa celkom solídne začala učiť používať lícenku a v lete bronzér -a zistila som, že je ten štetec úžasný. Nielenže krásne vyzerá (fakt je to taký krasoň medzi štetcami), ale dobre sa drží, je príjemný na dotyk, štetiny sú super. Po okúpaní dobre uschne a je ako nový. Som s ním veľmi spokojná. Mám ho zo stránky www.pinkpanda.sk, kde stojí 12,90.



Vatové tampóny Missha som mala v Misshaboxe. V papierovom obale ich bolo sto, neboli celkom vatové, ale aj tak sa mi celkom páčili. Boli menšie, obdĺžnikové a po naberaní tekutiny tak trochu stvrdli. Ale sali dobre, takže na použitie pleťovej vody boli fajn. Na odličovanie sa mi veľmi neosvedčili,lebo sa rozpadávali, ale inak som bola celkom spokojná. Na slovenskom eshope som ich nenašla, preto neviem cenu, ale budem pátrať :)


O riediči laku si môžete prečítať:

     "Riedič laku slúži na zriedenie často otváraných,alebo čiastočne vyschnutých lakov, zdobičiek a všetkých iných lakových prípravkov. Dokonale zriedi tieto prípravky a tak je možné s nimi ďalej pracovať. Šetrí vaše peniaze. Pridajte pár kvapiek a Váš lak bude znovu použiteľný.
Objem 100 ml
Vyrobené v EU"

Ak máte pár lakov na nechty, miniete ich v pohode v dobrom stave. Ak máte cez sto lakov na nechty (u mňa skorej dvesto), môže sa stať, že lak pomaly schne a nedá sa s ním dobre lakovať. Na to je tu riedič laku, fantastický pomocník, ktorý oživí lak.  Riedič laku som si ani nechcela kúpiť, ale keď som zistila, že by som musela vyhodiť aj jeden z mojich obľúbených lakov, kúpila som si ho. Je to dobrý pomocník. Stačí pár kvapiek, zamiešať a lak je skoro ako nový. Nezhoršia sa jeho vlastnosti, používam ho bez obáv a nepostrehla som ani zhoršenie nechtov. Za 100 ml dáte 2 eurá a ušetríte si tak svoje laky. Vrelo odporúčam.


Nakoniec je tu kúsok z posledného DM boxu - zubná kefka Swissdent Profi. Je malá, je pekná, je ružová. A tam by som s recenziou skončila, lebo som si na nej nič výnimočné nevšimla.


Používate niektorý výrobok, ktorý som dnes spomenula? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ebelin čistič je super, štece od RT sú skvelé, po vypratí vždy vyzerajú ako nové. Inak ten riedič laku ma zaujal, som nevedela, že niečo také existuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurát som si ten čistič na štetce kúpila :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek :) taky jsem si tento týden čistič na štětce pořídila, štětec vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi plánujem kúpiť čistič na štetce ,lebo ich používam dennodenne :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Štětec vypadá super. Missha tamponky jsou příšerné, malé a rozpadající se. Na blogu mám o Missha boxu článek, kde je i cena produktů.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tie tampóny rada :) Dobre sa mi s nimi odličovalo.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe