Vegánska očná linka

18:13

S prírodnou dekoratívnou kozmetikou ešte nemám veľa skúseností, a preto sa vždy teším, keď sa k nejakej dostanem a začnem skúšať a porovnávať s tým, čo je bežne z drogérie. Očné linky mám rada a veľmi som si obľúbila linky v pere. V októbrovej krabičke krásy bola tekutá očná linky Cosm´etika, ktorá vyzerala úplne obyčajne. A vykľulo sa z nej niečo úúúžasné!






O prírodnej očnej linke Cosme´etika si môžete prečítať:
       "Tekutá linka na oči je vybavená tenučkým štetcom.Tým vykúzlite linku podľa Vašich predstáv. Obsiahnutá šalviová voda pôsobí antibakteriálne a pomáha predchádzať podráždeniu očí. Rastlinný skvalén hydratuje viečka. Linky ihneď po nanesení zaschnú, neobtláčajú sa a nemažú. Farba čierna.

Zloženie: aqua (voda), salvia sclarea flower/leaf/stem water (hydrolát zo šalvie lekárskej)*, zea mays starch (kukuričný škrob)*, glycerin (rastlinný glycerín)*, acacia senegal (akáciová guma), silica (kremen), decyl sunflower esters (estery slnečnicového oleja), sucrose distearate, sucrose stearate (emulgátory z cukru a rastlinných olejov), myristoylpullulan (polysacharid získaný biotechnologicky ze škrobu), parfum (prírodný parfem), microcrystalline cellulose, celulose gum (celulóza), squalane (
rastlinný skvalén), celulose (celulóza), benzyl alcohol (rastlinného pôvodu), dehydroacetic acid (kyselina dehydrooctová), linalool, +- CI 77019 (sľuda), CI77891 (oxid titaničitý), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (oxidy železa), alumina (oxid hlinitý), magnesium oxide (oxid horečnatý), sodium riboflavin phosphate (prírodné žlté farbivo), CI 77510 (ferric ferrocyanide - pruská modrá), CI 77007 (ultramarin), CI 77742 (mangánová violeť).
* pochádza z ekologického hospodárstva
Cetifikáty: Vegan Society,  CPK Certifikovaná přírodní kosmetika"

Je tak malá, tak milá a tak super! Takto v skratke by sa dala definovať moja prvá prírodná očná linka. Nebudem klamať, bola som trochu skeptická, či bude aspoň trochu dobrá, ale po prvom vyskúšaní som pochopila, že moje obavy boli celkom zbytočné. Linka sa ukázala ako jedna z tých najkvalitnejších vôbec. Ako som uviedla, je malá a fakt podarená. Jednoduchý obal s milou etiketou má svoj hravý nádych a myslím si, že v obchode by ma zaujala. Štetec je tenký, čo sa mi veľmi páči. Vďaka jeho tvaru môžem vykúzliť ako úplne jemnučkú, tak aj výraznejšiu linku. A bez nejakej väčšej námahy. Intenzívna čierno čierna farba perfektne drží. Tak, ako ju ráno nanesiem, tak ju večer odlíčim a drží ako kliešť. Nerozmazáva sa, neotláča sa, počas dňa oslňuje intenzívnou farbou a nedá sa jej nič vytknúť. V popise sa uvádza, že hneď po nanesení uschne. Musím chvíľku počkať, nie je to okamžite ako pri mojich obľúbených fixkách, ale je to dosť rýchlo na to, aby ma to nezdržovalo alebo neobťažovalo. Pekne drží na všetkých mojich očných tieňoch, aj práškových,aj krémových. Dá sa s ňou rýchlo, ľahko a najmä krásne nalíčiť. Výrazná čierna farba si ma získala okamžite. Palec hore. Je super!

Plusy:
  • jednoduchý pekný obal
  • šikovný tenký štetec
  • výborne pigmentovaná, intenzívna čierna farba
  • ľahko sa s ňou líči
  • dobre drží, celkom rýchlo schne, neotláča sa, vydrží celý deň bez zmien
  • nedráždi oči

Mínusy:
  • nenašla som
Linku som mala v krabičke krásy, kúpite ju na Biobeauty.sk, jej cena je 7,25 a som šťastná, že ju mám :)

Používate prírodnú dekoratívku? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Je toľko neskutočne pozitívnych reakcií na túto linku ,že ju budem musieť kúpiť :).
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja bohužiaľ nemam s touto linkou dobre skúsenosti, ale podla skúseností inych bola ta moja chybné vydanie... Čo už. Vlastne jedno pozitivum mam aj ja, pri odlicovani vôbec nestipe v očiach, co je fakt super.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež som o nej v štvrtok písala recenziu a je úžasná! :) moja prvá prírodná dekoratívka, takže spokojnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe