Ešte kúsok Vianoc

17:26

Už je ich cítiť vo vzduchu. Nielen vďaka vianočným odrhovačkám, ktoré hrajú obchodné domy aj rádiá. Nielen vďaka vôni punču a cigánskej na námestiach. Nielen vďaka svetielkam blikajúcim do noci. Ľudia sú o niečo vrúcnejší. Nie všetci, niekto hajzlíkom ostáva sviatky - nesviatky. Ale väčšinu z nás napĺňa hrejivý pocit Vianoc. Teraz si o niečo intenzívnejšie uvedomujem, ako veľmi mi záleží na šťastí tých, ktorých milujem. Nemyslím na seba, ale na nich. Lebo o tom sú Vianoce. O láske a pokoji, tých čarovných okamihoch, ktoré sa zarývajú hlboko do duše. S Vianocami sú späté aj niektoré vône. Yves Rocher pravidelne prináša edície, ktoré prevoňajú najkrajšie sviatky roka.









Každoročne sa teším na vianočnú edíciu Yves Rocher, pretože sú v nej krásne kombinácie. Nesklamali ani tento rok. Pomaranč - mandľa, pomaranč - škorica, vanilka , vianočné jablko sú zárukou voňavých sviatkov. Moje dni momentálne dochucuje balzam na pery pomaranč škorica.

O balzame na pery si môžete prečítať:

     "Prajete si mať jemné pery, prevoňané gurmánskou vianočnou vôňou? Vyskúšajte Balzam na pery Pomaranč & Škorica! Tento bezfarebný balzam na pery s vôňou pomaranča a škorice vyživuje a chráni vaše pery. Jeho zloženie obohatené o mandľový olej a bambucké maslo poskytuje okamžitý komfort a zanecháva pery jemne prevoňané. Skvele sa hodí do vašej kozmetickej taštičky!"

Ako správny   milovník balzamov na pery si predsa nemôžem nechať ujsť limitovanú edíciu. Je síce pravda, že zásoba sa mi pomaly zmenšuje, lebo každý v rodine miesto do obchodu ide ku mne do izby a vezme niektorý z balzamov. Keďže je zima, berie sa o niečo viac. Edícia má pekné obaly. Je na nich to typické pre ne a s kúskom Vianoc. Zlatá farba a ovocie k nim tak nejak patrí, a práve preto vznikla vydarená kombinácia. Balzam je vysúvací, nezasekáva sa. Vonia veľmi pekne. Naozaj je tam cítiť pomaranč, škoricu už trochu menej, čo je na jednej strane škoda, lebo  je to krásna kombinácia, ale na druhej strane to až tak nevadí, lebo vôňa pomaranča sama o sebe je naozaj príjemná. Už menej ma nadchla chuť. Nie že by balzam zanechával nepríjemnú pachuť, ale nie je to tak pomarančové, ako som čakala. Viem, nie je to podstatné, ale poteší to. Balzam má vyživovať a chrániť pery. Keď je zima a fúka (čo teraz bude asi na dennom poriadku a chvíľku sa načakám, kým príde moja milovaná jar, slnko a všetko bude zelené a zakvitnuté), pery naozaj statočne chráni pred vysušovaním a popraskaním. V tomto počasí treba mať takéhoto pomocníka, lebo pery ľahko popraskajú, bolia a dekoratívna kozmetika to všetko len zvýrazní. Dobre hydratuje a je prvou pomocou aj do kabelky, keď je treba siahnuť po balzame.

Plusy:
  • vianočný motív na obale
  • pekná vôňa
  • nevytvára nepríjemnú chuť
  • chráni, hydratuje, zjemňuje a vyživuje pery

Mínusy:
  • nedá sa dopátrať zloženia

Balzam kúpite v eshope alebo kamennej predajni za 3,90.

Zaujala Vás vianočná edícia? :)





You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vánoční balzám YR jsem ještě neviděla, mám malinový a karité a nejsou to takové bomby, jako jsem čekala, takže si limitku letošních Vánoc nechám ujít, i když jako balzámového fanatika mě ohromně láká :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala kokosový a čerešňový a obľúbila som si ich :)

      Odstrániť
  2. Tak ten vypadá perfektně! :) Vánoční limitky mám moc ráda, takže si určitě zajdu do YR!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe