Dermacol vie, ako na to

17:30

Aroma Ritual od Dermacolu prináša množstvo nádherných vôní, ktoré sú ideálnym spoločníkom na voňavý večer. Milujem kombináciu hrozno limetka - je nádherná, je svieža, je potešením tela i mysle. Naposledy ma nadchla vôňa hrušky, ktorá bola nie sladká, ale príjemná. Dermacol nás potešil krásnym balíčkom plným produktov írska káva. Sprchový gél som už mala, ostatné kúsky mali svoju premiéru. 























Skúsila som sprchovací gél, telové mliečko, telový peeling a krém na ruky. Každý má svoje klady a zápory, každý má niečo do seba a každý má aj chybičku krásy. V konečnom dôsledku je to ale naozaj vydarená rada, ktorá očarí nielen vôňou, ale aj výsledkami.


Začnem najobľúbenejším kúskom - peelingom. Moja láska k nim je už známa a bez peelingu sa mi kúpeľ neráta. Zavďačí sa vám zaň nielen pokožka, ale aj myseľ, lebo pri voňavom peelingovaní opadávajú aj stresy a chmáry. V krásnom obale je hnedá masa, ktorá vyzerá ako taká hrča hnedého cukru :) Kryštáliky cukru sú skvelými peelingovými čiastočkami, lebo citeľne, ale stále jemne obrusujú a zjemňujú pokožku. Intenzívna a sladká vôňa pripomínajúcej kávu a čokolády je na zjedenie a krásne prevonia vzduch v kúpeľni. Je ukážkovým voňavým zlatíčkom. Zaujímavosťou je, že aj keď je peelingom, vzniká jemná pena. Pokožku vyčistí a vyhladí, kúpeľ zmení na jednu veľkú radosť a dostávam chuť na kávu :) 
200 g stojí 5,69.

Druhým obľúbeným kúskom je sprchový gél, ktorý sa opäť radí k tým vydareným. Už ste si o ňom na mojom blogu mohli prečítať. Pekná mäkká plastová tuba je super, lebo aj keď je gélu málo, ľahko sa z nej dostane. Nesie sa v krásnej hnedej farbe, ako káva, ktorú cítiť. Gél nie je úplne riedky, pení a prekrásne vonia. Pokožku nevysušuje, čistí ju a na chvíľku krásne prevonia. 
250 ml stojí 2,29.

Pri telovom mlieku aj kréme na ruky mám asi rovnaké skúsenosti. Oba voňajú jemnejšie ako gél či peeling - vôňa je nielen jemnejšia, nenápadnejšia a nie výrazná, ale aj najmenej sladká, čo by mi tak neprekážalo, lebo by to aspoň nerušilo. Krásny obal ukrýva relatívne dobré výrobky. Ani telové mlieko, ani krém nie sú husté, ale ani veľmi riedke - také akurát, aby sa dobre rozotierali. Nie sú mastné a nezanechávajú ani lepkavý pocit. Rýchlo sa vsiaknu a pokožka ostáva suchá, nie mastná. Tiež je hydratovaná, vyživená aj jemná, dokonca aj tie suchšie miesta ako kolená a lakte dostanú značnú dávku hydratácie, vďaka čomu nie sú ako brúsny papier. Krém na ruky ich necháva jemné, bez tej nepríjemnej silikónovej vrstvy, ktorá vŕzga. 
Krém na ruky má 100 ml a stojí 2,27.
Telové mlieko má 200 ml a stojí 3,79.

Z toho všetkého by som si zadovážila zasa peeling a sprchový gél. S nimi som naozaj spokojná, aj čo sa vône, aj kvality týka. Veľmi som si ich obľúbila a perfektne sa dopĺňajú. Mliečko aj krém sú dobré, ale nie tak, aby som sa k nim vrátila. Výčitkou pri výrobkoch sú len niektoré zložky v zložení, ktoré by tam nemuseli byť. 

Aký produkt Aroma Ritual u vás nesmie chýbať? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Preco si len nedaju zalezat na zlozeni. Taky koktajl parabenov... A pritom mam od nich puder, co neobsahuje nielenze parabeny, ale ani silikony. Snat to zlozenie vylepsia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s tebou súhlasím, mohli by na ňom zapracovať. Mám veľmi rada ich kozmetiku, teraz som kúpila 5 sprchových gélov (šiesty som dostala ako darček k narodeninám), lebo sú nesmierne voňavé, ale potešilo by ma, keby to časom vylepšujú. Pokojne by som si aj priplatila.

      Odstrániť
  2. To ano, musím uznat, že tahle vůně se jim vážně povedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Docela pěkně voní, ale nebaví mě se s tím sprcháčem sprchovat. Asi mě nějak neuchvátilo vonět jako káva :D Ale jinak mají nádherné vůně sprcháčů a ty obaly, to je super!

    Monnica ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preferujem hrozno a limetku :) Je to sviežejšia vôňa ♥

      Odstrániť
  4. Produkty Aroma Ritual mám veľmi rada, mám aj tento sprcháč ale ešte sa nedostal na rad .)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe