Dvaja šikovníci od Baley

14:07

Vždy mám radosť, keď niektorá z obľúbených značiek prináša pravidelne novinky a sleduje trendy, ktoré prenáša do svojich výrobkov. Niektoré kúsky zažívajú boom, a preto ich prinášajú mnohé značky kozmetiky. Balea má skvelé kúsky, o tom niet najmenších pochýb. Tie najnovšie rozhodne stoja za zmienku.










Odličovacích obrúskov od Baley som mala niekoľko. Niektoré boli lepšie, niektoré slabšie, ale vždy som ich spokojne minula všetky. Občas bolo treba pridať pár kvapiek odličovača, ale stále mi stačí jeden obrúsok miesto niekoľkých vatových tampónov. Posledné obrúsky pohladili moju dušu, lebo sú krásne fialové, čo je jedna z mojich najmilších farieb. Opäť sa stretávame s relatívne veľkým balením. Lepivá časť lepí dobre, len som mala menší problém, že pri prvom otváraní sa ten vrch celý roztrhol, čiže musím s ním (aj v budúcnosti) manipulovať veľmi jemne. Voňajú pekne. Jemne, sladšie, nie výrazne. Obrúsky sú pevné, netrčia z nich vlákienka a sú mäkké, príjemné na dotyk. Na odlíčenie make upu sú vlhčené ideálne, na oči je to pre mňa nepostačujúce a potrebujem si pridať trochu micelárky. Mám ich rada aj na cesty, kedy poslúžia aj ako vlhčený obrúsok. Neštípu ma v očiach a ani na pleti, takže som s nimi nemala najmenší problém. Celkovo hodnotím obrúsky veľmi pozitívne a hoci na oči nie sú dostatočne vlhčené, nedám na ne dopustiť.


Konjaková hubička je u mňa stálym obyvateľom kúpeľnovej poličky. Je to bohovská vec. Keď je suchá, je tvrdá ako kameň. Poviete si, že je to divné. Ale len do okamihu, kým sa hubka nenamočí. Keď nasaje vodu, zmäkne a stáva sa úžasným kúskom, ktorý sa nestratí v žiadnej kúpeľni. Zo začiatku ju používam na pleť samostatne, vonia po zelenom čaji a je príjemná na dotyk. Pokožku čistí a rozjasní. Keď už  mám hubku dlhšie (už som mala tri, toto je štvrtá), pridávam gél/mydlo, dobre napenia a s hubkou sa pleť umýva lepšie a dôkladnejšie. Časom sa rozpadne, ale to je prirodzený proces. Má šnúrku - po každom použití je dobré zavesiť ju a nechať dôkladne uschnúť, aby dlhšie vydržala. Tento produkt si neviem vynachváliť - konjakové hubky sú veľmi dobré na problematickú pleť a čistenie s nimi je veľmi príjemné.

Obrúsky aj konjakovú hubku kúpite v DM drogérii.
Obrúsky stoja 1,89.
Hubka stojí 2,89.

Mali ste niektorý výrobok? Ako ste boli spokojné? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Kurňa, snad si tu hubku půjdu koupit. Čtu na ni samou chválu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som ich už niekoľko a neviem si ich vynachváliť :)

      Odstrániť
  2. to vážne je v dm konjak hubka za takú výbornú cenu, to je skvelé <3
    mám zatiaľ prvú a je VÝBORNÁ
    ženy jednoznačne odporúčam,nesmie chýbať v žiadnej kúpelni. chvália si ju aj tie ženy,v mojom okolí, ktorým som ju odporučila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj prosím nevieš mi poradiť kde presne tú hubku nájdem (pri akom tovare) ? Hladala som ju už v dvoch Dmkách a nikde nič..Chcela som sa aj spýtať predavačky, ale bolo tam veľa ludí tak som to vzdala...pozerala som ju pri takých tých pomockach na čistenie pleti ale aj pri prípravkoch a nič.. Ďakujem :)b

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa nemýlim, videla som ho v stojane, kde majú aj iné pomôcky, bižutériu a drobnosti :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe