Dvojfázový odličovač od Mixa

16:44

Dôkladné odličovanie je jedným z prvých krokov na ceste ku krásnej a zdravej pleti. Časté neodlíčenie môže byť hotovou katastrofou, pretože môže viesť k vyrážkam, fliačikom i vráskam. Myslím si, že to nechce žiadna z nás :) Obyčajne mám otvorené aspoň dva výrobky na odličovanie, najmä, ak ma nejaká micelárka štípe v očiach. Veľmi obľubujem dvojfázové odličovače - na oči sú úplne perfektné a niekedy mi neprekážajú ani na pleti. Ten od Mixy je malý pán.







O dvojfázovom odličovači si môžete prečítať:

   "Na jemné odstránenie dokonca aj vodeodolného make-upu z očí a očných viečok. 125 ml
Odličovač na citlivé oči obsahuje 2 viditeľné fázy: olejovú a vodnú, ktoré rozpúšťajú a odstraňujú make-up bez potreby drhnutia. Ideálny pre citlivé oči a viečka, dokonale odstraňuje i vodeodolný make-up. Výsledok: Citlivé oči a očné okolie sú dokonale zbavené dokonca aj vodeodolného make-upu. Testovaný na citlivej pleti. Hypoalergénne zloženie. Odličovacie oleje. Upokojujúci výťažok z ruže.
Zloženie testované na citlivej pleti: 880057 2 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, ISODODECANE, ISOPROPYL PALMITATE,CI 61565 / GREEN 6, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, HEXYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE. (F.I.L. B54234/1)."


Mixu som si obľúbila už dávnejšie vďaka vynikajúcej micelárnej, vode, ktorá perfektne konkuruje najslávnejšej červenej micelárke. Navyše, je za celkom prijateľnú cenu, takže nakupovanie je radosťou. V akcii som sa po dobrej skúsenosti rozhodla kúpiť dvojfázový odličovač, lebo je to jeden z mojich obľúbených odličovacích prostriedkov. Je menší, má 125 ml, nezaberá veľa miesta. Obal je celkom jednoduchý a pekne vidno dve farby, po pretrepaní vznikne jemná šmolková. Nemá výraznejšiu vôňu a vôbec mi to neprekáža. Nie je veľmi mastný, preto mi celkom  vyhovuje aj na pleť, ale aj tak si ešte pleť umývam mydlom alebo gélom. Musím povedať, že ho zbožňujem. Oči ma z neho vôbec neštípu, odlíči okamžite bez rozmazávania. Pleť po ňom neostáva mastná a ani napnutá, takže bez problémov si s ním môžem odlíčiť celú pleť. Odličuje aj moje vodeodolné ceruzky a opäť za rekordne krátky čas. Je to jeden z mojich najobľúbenejších odličovačov, ktoré by som určite odporučila každej, aj majiteľke citlivých očí. Rada ho nosím, aj keď idem k Riškovi alebo na výlet, lebo nezaberie v taštičke veľa miesta a vždy sa naň môžem spoľahnúť.

Plusy:
  • malý, šikovný
  • bez výraznejšej vône
  • nie je veľmi mastný
  • odličuje aj vodeodolné líčidlá
  • oči z neho neštípu, nedráždi, odličuje rýchlo
Mínusy:
  • nenašla som

Odličovač som kúpila v DM drogérii, ale nájdete ho aj na internete, jeho cena sa pohybuje okolo 4 eur.

Čo od Mixy ste si obľúbili? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. presne tento som si kúpila aj ja a som maximálne spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem značku Mixa nezkoušela, ale vypadá dobře! :)
    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mám Mixu docela rada. Miceálku, tento odličovač oči, denný kém ba aj krém na ruky sú fajn, jediné v čom ma sklamala je CC krém - príliš tmavý. Ja som bledá a BB- čka ani CC - čka mi nikdy nesadnú, teda až na jeden - od oriflame

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. CC krém som chcela, mala som zľavu, ale nakoniec som sa rozhodla nechať to tak. Asi som aj dobre urobila, tiež som bledšia. Ale na micelárku nedám dopustiť :)

      Odstrániť
  4. Ja som si kúpila dvojfázový od garnier a je strašne mastný, ale skúsim aj tento :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Garnier ako taký nemám rada, takže mi ani nenapadne sa po tejto značke pozrieť v drogérii :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe