Emu kozmetika

18:40

Poznáte emu olej? Podľa mňa je to jeden z najlepších olejov, aké sa mihli našou kúpeľňou. Nie o ňom ale dnes bude reč, o emu oleji si povieme niekedy nabudúce. Dnes by som chcela hovoriť o inom kúsku, ktorý sa s emu olejom spája. Tiež je to EOK - Emu oil kosmetik. Jedná sa o pleťovú fytokoloidnú vodu, ktorá ma celkom zaujala a rozhodla som sa ju vyskúšať.








O fytokoloidnej vode si môžete prečítať:

      "Fytokoloidná pleťová voda je moderné komplexné tonikum vhodné pre oslabenú alebo starnúcu pleť. Obsahuje extrakty z lopúchu, pyšteka, prasličky a zeleného čaju. Prípravok fytokoloidov z morských mikroorganizmov a panthenolu prispieva k regeneračným a hydratačným účinkom. Neobsahuje lieh. Slúži k dočisteniu pleti po jej umytí a odlíčení. Je vhodná k použitiu súčasne s odličovacím mliekom EOK z rady Magnitudo."
Táto značka, tak ako aj emu olej, boli pre mňa jednou veľkou neznámou a vôbec som netušila, do čoho idem. Na emu olej som ale počula také chvály, že som ho jednoducho musela kúpiť a nechať ho doma, aby sme poskúšali, či má také úžasné účinky. Mal. Preto som si povedala, že skúsim aj pleťovú kozmetiku. Na stránke sa uvádza, že sa jedná o prírodnú kozmetiku, avšak v zložení je pár látok, ktoré by tam naozaj nemali čo hľadať. Modrá lesklá krabička upúta pozornosť a ste zvedaví, čo bude vo vnútri. Je tam biely plastový obal, ktorý ukrýva 150 ml pleťovej vody. Otvára sa len stlačením vrchnáčika, nič netreba šraubovať, takže je ideálna pre náš trochu menej šikovných :) Nemá výraznejšiu vôňu, je síce taká svojská, ale nie je nepríjemná ani rušivá. Neobsahuje alkohol, na pleti neštípe, nespôsobuje začervenanie ani iné podráždenie. Používam ju ako posledný krok v čistení pleti (odlíčim micelárkou alebo odličovačom, použijem 2 - 3 razy týždenne peeling, potom mydlo alebo gél, potom čistiacu pleťovú vodu). Slúži na dočistenie, zmatnenie  a osvieženie pleti, ktorá je po očistnom rituály ako nová :) Vďaka dôkladnej starostlivosti mám minimálne problémy s vyrážkami (väčšinou sú len histamínové), bojujem teraz hlavne s čiernymi bodkami. Pleťová voda je zaujímavá a okrem zloženia jej nemám čo vyčítať.
Plusy:
  • zaujímavý obal
  • bez výraznejšej vône
  • neobsahuje alkohol
  • pleť dočistí, zmatní, osvieži

Mínusy:
  • deklaruje sa ako prírodná, ale zloženie tomu nenasvedčuje
Na stránke http://www.webareal.sk/www-emufarma-sk stojí 6,50 a vrelo odporúčam kuk na emu olej, je skvelý :) Aj o ňom bude reč.

Poznáte emu kozmetiku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe