Hravo so Selenou Gomez a OPI

12:40

Sú určité značky, ktoré mám v mojich wishlistoch. Robím si ich pravidelne, doma, v jedno zošite, kde ich pribúda. Keď si niečo z výplaty ušetrím a mám chuť nakúpiť, plním si želania z wishlistov. Dnes už nakupujem menej. Nielen preto, že si viac vážim hodnotu zarobených peňazí, ale aj preto, lebo si uvedomujem, že už toho toľko nepotrebujem a peniažky budem viac potrebovať, keď budeme s Riškom spolu bývať a budovať náš domov. Napriek tomu ale občas potrebujem malé splnené kozmetické prianie :) Jedným z nich boli aj laky na nechty O.P.I. Učarovala mi edícia Seleny Gomez.









Keď som robila túto objednávku, mala som v košíku 4 laky na nechty a až doma mi došlo, že všetky boli do ružova :) Viac či menej, ale boli. Nevadí, ja ich miniem, lebo ružová sa stáva obľúbenou farbou ( na staré kolená). Selena Gomez edícia obsahuje pekné farby, celkovo sa mi veľmi pozdávala. Lak má flakónik zaujímavého tvaru, je trochu iný a asi aj  preto zaujímavý. Štetec nie je ani široký, ani úzky, taký akurát, aby sa s ním dobre pracovalo. Lak má dobrú konzistenciu, takže v spojení s celkom dobrým štetcom je nanášanie laku rýchle a jednoduché. Lak dobre kryje už v jednej vrstve, ale vždy si nanášam dve. Jeho ružový odtieň je fakt krásny a hoci nie je celkom lesklý, dá sa to napraviť lesklým nadlakom. Páči sa mi na ňom, že dosť rýchlo schne, pretože ja v pokoji dlho neobsedím a lak na nechty obyčajne oderiem skôr, ako uschne. To ma rozčúli, tak nanesiem novú vrstvu, výsledkom čoho sú hrbolčeky a groteskný efekt, čo ma vytočí tak, že si tie nechty radšej odlakujem a nalakujem zasa. Vôbec vtedy nevyzerám neuroticky :) Krytie, schnutie aj lakovanie je, ako som už povedala, skvelé. Navyše, na dlhých nechtoch sa naň neviem vynadívať. Čo sa výdrže týka, tam to nadšenie trochu opadáva, pretože lak vydrží asi dva, maximálne tri dni v stave, kedy nič netreba opraviť. Kratšie vydrží aj napriek použitému podkladovému laku. Po tých troch dňoch volím trblietavý lak, ktorý to na pár dní zachráni, stále to pekne vyzerá a vydrží to tak asi týždeň. Celkovo je lak celkom fajn, hoci už som mala aj lepšie držiace kúsky.
Plusy:
  • pekný obal
  • dobrý štetec
  • dobré krytie
  • rýchlo schne
  • pekne vyzerá, nerobia sa bublinky
Mínusy:
  • trochu kratšia výdrž
  • podľa štúdií zloženie
Kúpila som ho na stránke http://www.dekorativka.cz, kde stojí 179 Kč, čo je podľa kurzu okolo 6 eur a niečo.

Máte doma nejaký O.P.I. lak? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Veľmi pekná recenzia. Od O.P.I nemám žiaden lak, ale už dlhšie po nich pokukujem. V blízkej dobe si určite jeden zaobstarám, pretože ten tvoj vyzerá naozaj nádherne :))

    thebeautyworldbysima.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi som chcela aspoň jeden lak :) Lákali ma dlho predlho, nakoniec som neodolala :)

      Odstrániť
  2. Ja mám viacero lakov tejto značky, niektoré majú lepšiu výdrž, niektoré horšiu. Asi záleží aj na samotnom odtieni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, aj pri iných lakoch dosť závisí od farby.

      Odstrániť
  3. Nádherná barvička :) Opi laky nemám, jsou pro mě cenově nedostupné :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, sú drahšie, preto som si vzala len jeden. Keď bol v akcii :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe