Micka od Baley

17:29

Micelárne vody zažívajú veľký boom a to je dobre. Čím viac značiek ich ponúka, tým skôr si vyberiem a aj ceny sa diametrálne odlišujú. Skúsila som ich už niekoľko a dominovali Mixa a Bioderma, červená klasika. Sú značky, ktoré ma absolútne nezaujali - Garnier, L´Oreal či Nivea. S ňou prišla aj Balea a myslím, že vo svete kozmetiky a blogov rozvírila hladinu, lebo sme na ňu boli naozaj zvedavé. Čítala som na ňu mnohé pozitívne recenzie. Ja ale taká spokojná nie som.





Veľká micelárka je buď na suchú a citlivú pleť, alebo na mastnú pleť. Ja som si vybrala práve druhú spomenutú, keďže mám mastnejšiu pleť, ktorá ma vie pekne hnevať. Má 400 ml, je pekná a ani zloženie nie je úplne najhoršie. Celkový dojem z nej bol výborný, keď som ju konečne držala v rukách a ľúbezne som sa na ňu pozerala. Nemá výraznejšiu vôňu a na pleti neštípe. Keď sa to tak vezme, je fajn, ale aj mi dosť prekáža:
  • na pleť ju mám veľmi rada. Dobre odstráni make up, pokožku nepodráždi a pekne ju dočistí. Ostáva matná a jemná, úplne perfektná je na ráno, lebo stačí mi micelárka, denný krém a môžem naniesť make up. S výsledkom som potom spokojná a nemám menší problém.
  • v očiach ma neskutočne štípe. To bolo nepríjemným prekvapením, lebo som zvyknutá na odlíčenie očí micelárkou a po dlhej dobe mi nejaký produkt nesadol. Oči štípu a sčervenejú, takže chvíľu vidím rozmazane. Je to ale škoda, lebo líčidlá odlíči relatívne rýchlo a ľahko. Keď sa ponáhľam, touto micelárkou odlíčim celú tvár, ale ak mám čas, oči odličujem dvojfázovým odličovačom od Mixy a pleť micelárkou. Potompokračujem v čistení pleti gélom alebo mydlom.
Celkovo nie je zlá a možno mnohé nebudú mať podobný problém ako ja. Odlíči dobre a ešte aj pekne zmatňuje. Iba nie je stvorená pre moje oči.

Plusy:
  • veľké balenie za prijateľnú cenu
  • bez výraznejšj vône
  • neštípe na pleti
  • dobre odličuje
  • pleť je čistá, jemná a matná
  • dobre odličuje aj riasenky a ceruzky
  • cena
Mínusy:
  • štípu ma z nej oči, očervenejú a bolia
V DM ju kúpite za 3,69 eur za 400 ml a môžete si vybrať z dvoch druhov.


Čo hovoríte na novú micelárku Balea? :)

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Škoda, že v očích štípe.. jinak ale proč ne, stojí za vyzkoušení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áááá, štípající oči, to bych asi nechtěla-.-" díky za recenzi :)

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V predaji je ešte jedna micelárka od Balei, má podobný prebal ale je na suchú pleť :) ja mam mastnú ale paradoxne mi vyhovuje viac tá na suchú ^^ na oči som ju neskúšala

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baleu mam veľmi rada no túto micelárku som si kupila len preto že ma priťahovala cenovo, kedže micelárky nie su najlacnejšie... no som totálne sklamaná, kupila som si ju po dopouživaní micelárky od mixy bol to sakra rozdiel :D odličovanie očí hotová katastrofa nie len že štípe ale ani to poriadne nejde dole, makeup vždy ešte dočistujem inou micelárkou a vždy a tamponiku nejaký makeup je.... t by som ešte prežila, ale to že moja tvár potom je polepená a ako keby stiahnutá to je des.... naozaj pre mna neskutočný prepadák a používam ju len pri odličovaní napadaných tienov pod očami pri líčení...

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe