Nie, nie, nie - nie je ako tie ostatné

17:29

Možno si spomínate na článok o pestrofarebných ceruzkách od Yves Rocher, ktoré sme dostali na testovanie. Dostala som farby, ktoré bežne nepoužívam, preto som ich skúsila,bola som z nich nadšená, preto som farebné darovala a rozhodla sa kúpiť si čiernu. Prišla som do obchodu, vypýtala si čiernu, predavačka mi ju dala a ja som spokojne išla domov. Tam som sa na ňu pozrela. No, nebola čierna, aj keď tak vyzerala. Jedná sa o sivú s trblietkami. A vôbec ma nenadchla tak, ako jej farebné sestry.










O ceruzke si môžete prečítať:

      "Hrajte sa s farbami a efektmi! Či už s jednou farbou, alebo kombináciou viacerých nových Pestrofarebných ceruziek na oči! Objavte 15 odtieňov inšpirovaných rastlinným svetom. Vysoko pigmentované farby a ultra krémová textúra, ktorá sa ľahko a príjemne nanáša. Zloženie je obohatené o vosk z karnauby 100% rastlinného pôvodu."

Ťažko povedať, či sa predavačka sekla a dala mi zlú ceruzku omylom alebo čierna nebola a aj tak chcela nejakú predať. Pravdou je, že keď som sa na ňu v obchode pozerala, aj mne prišla čierna. Škoda, že som si poriadne nepozrela popis, lebo podľa neho by som vedela, že si neberiem čiernu ceruzku. I keď moja francúzština už nie je tým, čím bývala, farby si pamätám ešte dobre. Ceruziek je v ponuke 15, čo je široký výber a zaujmú asi každú z nás. Obaly sú s farebným pásikom (aj ten mi to inak mohol napovedať) a dobre sa strúhajú, nelámu sa a ani nezadŕhajú.  Čo sa pigmentácie týka, nie je zlá, ale zdá sa mi slabšia ako pri farebných kúskoch (mala som zelenú a modrú). Potrebujem viac ťahov na to, aby som dosiahla farbu, akú očakávam. Nie je taká mäkká a krémová, ako by som čakala, aj preto sa mi s ňou nelíčilo tak, ako by som chcela. Kým farebné ceruzky boli super aj ako vnútorná linka, táto mi tak vôbec nevyhovuje, skoro vôbec tam nedrží. Na viečku to je už lepšie, ale keďže sa mi ťažšie nanáša, trvá to dlhšie a potrebujem viac ťahov, aby som získala sýtejšiu farbu. Po všetkých týchto peripetiách ale pekne uschne, neotláča sa a vydrží celý deň v takmer nezmenenom stave. Trochu ma sklamala, ale stále som rozhodnutá kúpiť si aj čiernu a  zistiť, aká je. To bude asi aj posledná zo všetkých farbičiek :)

Plusy:
  • pekná ceruzka sa dobre strúha
  • v ponuke 15 farieb
  • počas dňa neopadáva, neotláča sa, nerozmazáva sa, vydrží celý deň
Mínusy:
  • menej sýta ako tie farebné, ťažšie sa mi nanáša
  • nemôžem ju použiť na vnútornú linku
Ceruzka stojí 6,20 a kúpite ju v eshope alebo v kamennej predajni. 

Mali ste niektorú z pestrofarebných ceruziek? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja mám hnedú a fialovú a som s nimi veľmi spokojná, aj keď sa mi zdá, že na začiatku boli také viacej gélové ako keď som ich už zastrúhala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj zelená a modrá boli dobré. Preto som chcela ďalšiu :)

      Odstrániť
  2. To je vážně pech, že ti daly špatný odstín :/ Jinak ale vypadá hezky :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani by mi to nevadilo, lebo farba je krásna :) Ale nevyhovujú mi vlastnosti.

      Odstrániť
  3. Do Yves Rocher moc často nechodím, ale když už tam jdu vždy jsou testery tužek na oči vylámané, takže si stejně odstín nemůžu vyzkoušet.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás sú vždy zastrúhané, dokonca sme mali aj štetec na nanášanie tieňov. Sú tam milé a šikovné dievčence. Ale asi začnem v eshope nakupovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe