Šmolkový sprcháčik

14:25

Postarať sa o suchú a citlivú pokožku môže byť niekedy veľmi náročné. Poznám to. Ak sa moja atopická pokožka rozhodne štrajkovať, niekedy chvíľu nezaberá nič. Viem, že to je spôsobené aj stresom, ten je u mňa naozaj najhorší možný faktor (hneď po ňom ide histamín), ale niekedy sa nestresovať nedá. Aspoň nie tam, kde momentálne pracujem. Niekedy už mám pocit, že viac nevydržím a na pleciach nesiem veľký balvan. Pokožka vtedy veľmi trpí. Ale sú produkty, ktoré jej pomôžu.





O Bioderma Atoderm Gel Douche si môžete prečítať:

      "Tekutý čistiaci gél určený na suchú a citlivú pokožku celého tela pre deti a dospelých. Určený ku každodennej hygiene. Vďaka aktívnym hydratačným zložkám jemne čistí, zmäkčuje a chráni pokožku. Pokožku upokojuje, zvláčňuje a tak predchádza jej napätiu. Vďaka patentu D.A.F. zvyšuje toleranciu pokožky. Bohatý umývací základ bez obsahu mydla. Ultra jemné zloženie rešpektuje rovnováhu pokožky.
Hypoalergénna parfumácia. Výborná tolerancia.
Gél požívajte ako tekuté mydlo pri sprchovaní. Aplikujte na mokrú pokožku tváre i tela, vytvorte penu, dôkladne opláchnite a pokožku osušte. Potom naneste zvláčňujúci a zmäkčujúci produkt z radu Atoderm, napr. Atoderm krém.

Zloženie Bioderma Atoderm Gel doucheWATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, COCOBETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, , XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COPPER SULFATE, COCOGLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM)."


Šmolkový sprcháčik má 200 ml a je v tube, z ktorej sa dá v pohode vytlačiť všetok. Je mäkká a vrchnáčik na nej dobre drží. Šmolkový je z jedného jasného pohľadu, je krásny  modrý. Ako azúrové modré more, ako modrá obloha počas letného dňa, ako Šmolkovia, ktorých som ako decko milovala. Je to krásna žiarivá farbička, ktorú by som si všimla okamžite aj obchode, nielen na internete. Aj balenie ma potešilo, lebo hoci preferujem veľké balenia, ak niekam idem, rada si vezmem menšieho pomocníka. Atoderm patrí k rade, ktorá veľmi nevonia, je to bez vône, To je v  konečnom dôsledku pre citlivú a jemnú pokožku najlepšie, lebo ju nedráždi. Teda, nemalo by. Gél môžete použiť na pokožku celého tela, ja nemám problémy použiť ho aj na vlasy, keď ma veľmi svrbí hlava a potrebujem pokožku hydratovať a upokojiť. Gél dobre pení, pokožku zjemňuje, upokojuje a nevysušuje. Dodáva jej to, čo jej chýba k rovnováhe. Ako som spomenula, možno ho použiť aj na vlasovú pokožku, ale potom treba ešte aspoň trochu šampónu, inak môžu vlásky pripomínať drôty :) Tvrdé, nepoddajné, bez objemu. So šampónom sú rovnaké ako vždy, lebo vlasová pokožka je o niečo zdravšia. Celkovo produkt hodnotím pozitívne, má menšiu chybičku krásy v zložení, ale inak som spokojná.


Plusy:
  • šikovná tuba
  • pekná farba
  • jemná vôňa
  • dobre pení
  • pokožku umýva, zjemňuje, nevysušuje

Mínusy:
  • trochu zloženie

Sprchový gél zoženiete na internete za nejakých 7 eur.

Ktorú radu z Biodermy máte najradšej? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe