Toto už nikdy viac! Part 13

17:48

Neem pleťová maska od Himalaya Herbals je veľmi kvalitná. Mala som už dve, pretože nielen čistí, ale pomáha odstraňovať aj čierne bodky. Obľúbila som si ju a práve preto som sa rozhodla skúsiť aj jej ovocnú sestru. Úprimne? Mohla som jej odolať, ušetrila by som a vyhla sa niekoľkým problémom, ktoré mi vznikli pri jej používaní. Nemôžem povedať, že by nepriniesla viditeľné výsledky. Keďže mi bolo ľúto ju vyhodiť, každé použitie som pretrpela.





O ovocnej maske si môžete prečítať:

      "Pleťová maska obsahuje výťažky z prírodných zložiek, ktoré omladzujú pleť. Prítomnosť Alfa, hydroxykyselín vyživuje a zlepšuje stav pleti, ochladzuje a upokojuje pleť, obnovuje jej prirodzenú pružnosť, napomáha pri redukcii vrások.
Aplikujte rovnomerne na očistenú tvár a krk a nechajte zaschnúť. Po 10-15 minútach odstráňte s vlhkou špongiou a umyte studenou vodou. Zabráňte kontaktu s očami.
Vhodný pre normálnu a suchú pleť.
Účinné latky:
Papája (Carica Papaya) - odstraňuje vrásky a vyhladzuje pleť
Uhorka (Cucumis sativus) a Figa (Ficus carica) - chladiace účinky
Plané jablko (Pyrus malus) - chráni pleť pred starnutím"



No... aj keď sa povie, že žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa uvarila, tu to asi neplatí. Zhrozená som bola pri prvom použití, ostalo mi to pri druhom, treťom, ďalšom a ďalšom. Neviem, či som tak citlivá na niektorú zložku, ale jednoducho povedané - pre mňa je hrozná. Pritom to ani tak zle nezačalo. Má 75 ml, je väčšia a za prijateľnú sumu. Obal je typický pre túto značku - v tube, jemne ozdobenej, vrchnáčik na nej drží. Vonia celkom pekne, neviem ju síce k ničomu prirovnať, ale je trochu ovocná a sladká. Je hustá, na jej rozotieranie stačia prsty. Keď uschne, na umytie použijem hubku, aby to šlo ľahšie  a oveľa rýchlejšie. Výsledkom je vyhladená a svieža pleť, je čistejšia, jemná na dotyk. Toto všetko je tá super časť. Horšie bolo použitie. Okamžite po nanesení ma pleť začína nepríjemne štípať. Ako keď je pleť spálená od slnka a nanesiete na ňu alkoholovú pleťovú vodu alebo gél, ktorý nie je k pleti úplne jemný. Tých 15 minút je vtedy neskutočne dlhých a stále očami tlačím čas, aby to rýchlejšie ušlo. Pri väčšine masiek ma štípu len pri prvom - druhom použití (najmä, ak sú ílové), ale pri tejto to neustúpilo do posledného použitia. Po umytí ma čakal druhý šok, pleť bola začervenaná a trvalo asi hodinku, kým to ustúpilo. Dovtedy bola tvár citlivá na každý dotyk a nemohla som použiť ani pleťovú vodu. Áno, je pravda, že pleť bola viditeľne krajšia a hladšia, ale tá cesta k nej ma dosť bolela. Preto som ju mala prvý a aj posledný raz.
Plusy:
  • pekný obal
  • jemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pleť vyhladzuje, zjemňuje, čistí

Mínusy:
  • zloženie
  • štípala ma pleť pri každom použití
  • po jej umytí bola pleť červená a citlivá na akýkoľvek dotyk
Ovocná maska stojí okolo 3,59 a nájdete ju na internete alebo v drogérii.

Aká pleťová maska vás v poslednej dobe sklamala? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. ja som sa tak to sklamala pri pleťových maskách od Manufaktúry - pri pivnej a ružovej maske...mala som tvár ako v ohni a červená som bola ako paradajka :D a to sa mi nestáva ani pri maskách, ktoré sú plné chémie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Manufakturu mám v hľadáčiku, keď už máme eshop :)

      Odstrániť
  2. :D a som u tiež mala a akurat tento mesiac fakt po nejakom roku spotrebovala konečne ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne to veru dlho trvalo,kým som sa donútila minúť ju :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe