Ako som spoznala Bridgewater Candle

19:50

Odkedy som si zariadila izbu podľa svojich predstáv, celkom som prepadla čaru sviečok, vonných voskov a rôznych drobných dekorácií. Hneď, ako sa začne skôr stmievať a príde chlad, horia mi sviečky a vonia vosk. Asi preto, že z nich vyžaruje svetlo a teplo, ktoré mi od jesene začínajú tak neuveriteľne chýbať. Našla som jednu krásnu stránku, ktorá predáva ešte krajšie produkty a vďaka nej som spoznala značku Bridgewater Candle.




















Stránka www.vosky-votivky.cz ponúka značky ako Bridgewater Candle, VILLAGE CANDLE, Yankee Candle, DODIE´S a SCENTED CUBES . Zaujala ma hneď, pretože tovar posiela aj na Slovensko prostredníctvom Zásielkovne, čo je úplne super. Dá sa to na dobierku a sumy vôbec nie sú zlé (je to 3,50 pri platbe predom alebo 4,50 na dobierku), takže viem, kde budem nakupovať hneď, ako sa mi minie zásoba voskov. Nákupu v obchodíku sa netreba báť,v najčastejších otázkach nájdete odpovede ohľadom objednávok a ďalšie zaujímavé informácie.

Každá značka ponúka niečo iné a myslím si, že každá z nás si nájde to pravé orechové. Bridgewater Candle ma zaujalo okamžite. "Firma Bridgewater Candle Company byla založena v roce 1998, v Jižní Karolíně. Netrvalo dlouho a značka se stala lídrem na trhu vonných výrobků s dobrou pověstí. Jejich svíčky hoří čistě a intenzivně voní. Hlavním cílem BridgeWater Candle je nabídnout svým zákazníkům svíčky, které budou nejenom zdrojem teplého světla a příjemné vůně ale také svíčku jako neobyčejný bytový doplněk, který zapadne do jakékoliv domácnosti tak, jako by tam patřil odjakživa :-) Kromě svíček, votivek a vosků mají v nabídce i vonné difuzéry a vonné sáčky. Mají i velice pěknou keramiku a doplňky. Mezi nejoblíbenější vůni BrigeWater patří po celém světě vůně Sweet Grace, kterou v e-shopu najdete ve všech provedeních." (zdroj)

     Začala by som votívkami (Yankee Candle ich nazýva Sampler sviečka), ktoré mám veľmi rada. Musia byť ale v ideálnom svietniku, aby sa nerozliali a neznehodnotili sa. K vašej prvej objednávke dostanete aj inštrukcie, ako sa o svoju  sviečku starať. Dôležité je pamätať si, že musia byť v svietniku, knôt by mal mať 0,5 cm a horieť by mala maximálne 4 hodiny, inak sa na konci knôtu objaví bublinka, ktorá sa drobí a zašpiní sviečku čiernymi čiastočkami. Po 4 hodinách ju ale môžete zahasiť, skrátiť knôt a opäť zapáliť. Sviečka šíri jemnú vôňu, ktorá krásne spríjemní večer. Z mojich sviečok mi učarovali Sweet Grace, sladká vôňa čaju, pačuli a ovocia a tiež Tulips, ľahká kvetinová vôňa. Sviečky horia minimálne 15 hodín a stoja 2,50 eur.

      Vo veľkom letnom výpredaji sa dali kúpiť vzorky voskov. Jedna kocka dokáže prevoňať celú miestnosť a musím povedať, že vosk i votívka voňajú s veľmi podobnou intenzitou. Stačí ho vložiť do aromalampy, zapáliť sviečku a užívať si krásnu vôňu. Mala som:
  • Lily of Valley - nádherná vôňa ľalií
  • Party Blooms - vôňa jarnej záhrady
  • Lavender Lane - moja najobľúbenejšia levanduľová vôňa
  • Sweet Grace - rovnako krásna ako votívka
Vydržia voňať niekoľko večerov, potom ho treba vymeniť. Čím viac kúskov použijete, tým dlhšie bude vosk voňať, ale nebude vôňa nebude intenzívnejšia. Jeden vosk stojí euro, väčšie balenie so 6 voskov v balení stojí 5,90.

Z produktov značky Bridgewater Candle som nadšená, nečakala som toľko intenzívnej a krásnej vône. Teším sa, keď sa zoznámim aj s ďalšími značkami :)


Patríte k fanúšikom sviečok a vonných voskov? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe