Pre krajšie a voňavejšie nôžky

16:20

Niekde som čítala, že muži sa veľmi radi pozerajú na ženské nohy. Fascinujú ich (okrem iného). Krásne nohy ale nie sú samozrejmosťou. Mám dar, že bežne mám nejakú modrinu, škrabanec od jednej z mojich mačiek, záhrady, štípanec od komára, lebo tým veľmi chutím či inú nedokonalosť, ktorá než sa zahojí, pribudne k nej nová. Podstatné je, aby sme sa vo svojom tele cítili príjemne a nerobili si ťažkú hlavu z vecí, ktoré sa dajú zakryť, vylepšiť či prevoňať :)










O telovom make upe si môžete prečítať:
      "Vodeodolný telový skrášľujúci make-up dodá nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia a perfektne kryje nedokonalosti pokožky a zjednocuje jej tón. Opticky zoštíhľuje telo a nohy a zanecháva pokožku hodvábne hladkú. Ľahká textúra s panthenolom a vitamínom E pokožku hydratuje, regeneruje, vyživuje a chráni ju pred voľnými radikálmi. Posilňujúci komplex rastlinných extraktov FIRMIDERM® a extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® zlepšujú pevnosť pokožky až o 28 %* a jej pružnosť až o 26 %**, zabraňujú ochabovaniu pokožky a podporujú mikrocirkuláciu. Komplex rastlinných extraktov Polyplant anticelulide zlepšuje vzhľad pokožky s celulitídou, vyhladzuje ju, obmedzuje vznik opuchov a rozšírených žiliek. * Test in - vivo (používanie 2x denne, 6 týždňov) ** Test in - vivo (používanie 2x denne, 4 týždne)"
Takýto make up je nepochybne dobrý nápad, ale rozmýšľam, aký by som musela mať dôvod na to, aby som ho použila. Veľká párty? Svadba? Oslava? A ako by museli vyzerať moje nohy,  aby som ich chcela zamaskovať. Potom si ale poviem, že nič také zlé to predsa nemusí byť, nôžky budú len krajšie, opálenejšie  a hydratované. Make up nepoužívam často, naozaj len keď sa deje niečo zaujímavé a chcem vyzerať k svetu. Ak premýšľate nad tým, či si ho kúpiť alebo nie, skúsim zhrnúť moje dojmy, pojmy, skúsenosti:
  • výber z dvoch farieb - svetlejšia a tmavšia, ale aj svetlá je vlastne tmavšia
  • krémová konzistencia, dobre sa rozotiera, pri troche snahy nenecháva fľaky
  • priznám sa, vôbec si neviem vybaviť jeho vôňu, ničím ma nezaujala tak, aby som si ju pamätala. Pri každom použití si poviem, že jasné, to je ona! A o chvíľu zasa neviem, aká je.
  • pokožku nevysušuje, ale hydratuje a chráni pred radikálmi
  • kryje fliačiky, jazvičky, nohy sú opaléné a pôsobia tak - zjednotene
  • je odolný voči oteru, vodeodolný, ale časom sa skôr stane, že sa otlačí
Stále som toho názoru, že denne ho používať nebudem. Dokonca možno ani raz mesačne nie. Ale je dobré mať ho doma, lebo môže prekryť aj modriny a nohy vyzerajú krajšie. Sprvu som ho považovala za zbytočnosť, ale nakoniec som usúdila, že nie je taký zlý nápad mať ho doma.
100 ml stojí 6,39.
O spreji na nohy a do topánok si môžete prečítať:
     "Osviežujúci sprej na nohy a do topánok poskytuje 24 hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom, zatiaľ čo osviežuje vaše nohy. Aktívna látka Sensidin ® DO zabraňuje množeniu a rastu mikroorganizmov, ktoré rozkladajú pot. Chladivý mentol uvoľňuje unavené chodidlá. Sprej zanecháva nohy aj obuv ošetrené, prevoňané a chránené pred zápachom.
Objem / hmotnosť: 130 ml"
O tom, že nohy sa potia, by vedel rozprávať asi každý z nás. V lete v sandálkach to až taký problém nie je, no v inej obuvi to môže byť citeľné. Pravidelne si kupujem osviežujúce a dezodoračné spreje na nohy a do  topánok, aby ma nevykoľajil nepríjemný zápach, ktorý by sa po vyzúvaní mohol dostaviť. Najmä po naozaj náročných dňoch, turistike, behu a podobne. Aj Dermacol má svoj sprej, ktorý som prakticky okamžite zaradila medzi mojich najväčších favoritov  ( sú tam spreje od Oriflamu, Avonu, Schollu). Je to spôsobené niekoľkými faktami:
  • milý modrý obal krásna vôňa - je sladká, ovocná a prudko návyková
  • nohy príjemne osvieži, keď je vonku naozaj teplo
  • eliminuje pach a netreba sa tak báť faux pas
  • vydrží voňať dosť dlho
  • nie je veľmi veľký a ľahko sa uprace aj tam, kde nie je veľa miesta
S kozmetikou na nohy od Dermacolu som doposiaľ nemala veľa skúseností, ale veľmi sa mi zapáčila. Je síce pravda, že make up sa až tak veľkým favoritom nestal, ale sprej je vynikajúci. Stojí 3,79.
Zaujal vás niektorý z výrobkov? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tak tyto produkty neznám, ale vypadají úchvatně. I když nedovedu si představit, že bych si na nohy nanášela "make-up", já jsem za své nohy i postavu ráda a nějakými nedostatky netrpím - tedy až na hýždích pár strií a na koleni jizvu po operaci, která není nějak viditelná.

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taký makeup na nohy je vhodné použiť aj vtedy, keď sú príliš biele, nemusí ísť len o nedokonalosti.Ja som vyskůšala CC krém Bourjois, ktorý mi na pleť nevyhovuje, ale nohy vyzerajú ako keby boli v pančuchách, je úplne perfektný a dokonalý.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe