Nové levanduľovo v mojej zbierke

14:00

O mojej láske k levanduli a všetkému levanduľovému vedia všetci, čo ma poznajú. A koniec koncov, viete to aj vy :) Jej vôňa a krása ma uchvacujú stále rovnako a neviem si predstaviť, že by som ňou nebola obklopená. Aj preto som sa rozhodla vrhnúť sa na levanduľový peeling od značky Sefiros, s ktorou som mala dobré skúsenosti. Bahno z Mŕtveho mora sa stalo neoodeliteľnbou súčasťou nielen mojich, ale aj sestriných kozmetických rituálov. 







O levanduľovom peelingu Sefiros si môžete prečítať:

     "Luxusní tělový peeling Sefiros Salt & Oil Bodyscrub Lavender.
Tělový peeling Sefiros Salt & Oil Bodyscrub Lavender obsahuje bohaté složení, které je obohaceno o mořskou sůl a aromatické oleje. Odstraňuje odumřelé koření buňky a stimuluje krevní oběh. Pokožku hloubkově hydratuje a zabraňuje jejímu vysušování. Zanechává pokožku jemnou, hebkou a příjemně provoněnou levandulí.
Aktivní látky:
· mořská sůl
· aromatické oleje

Použití: Peeling aplikujte ve sprše. Nanášejte krouživými pohyby do pokožky. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte. Používejte 1-2x týdně."


      Značka Sefiros  ma zaujala už dávnejšie. Okrem štetcov a čističa na ne je v ponuke aj kozmetika. Bahno je už v kúpeľni, z peelingu sa veľmi vytešujem a okrem nich je v mojom hľadáčiku aj mangový sprchový olej, vanilkový sprchový olej, marulový olej či orchideový telový olej. Všetko sú to nesmierne lákavé veci a verím, že časom sa k nim dopracujem. Malé kozmetické sny si treba plniť :) Po peelingu som pokukovala už dlhšie, ale viac menej som vždy čakala najmä na to, aby bol na sklade. Výber bol jasný okamžite - je pekný, je levanduľový, značka je overená. Nemala som nad čím váhať. Má 300 ml a je v plastovom obale s rozkošným kovovým  vrchnáčikom. Etiketa je jednoduchá a pritom pekná, celkový dojem z neho bol úžasný. Na obale tiež nájdete všetky potrebné informácie o výrobku. Zloženie je, povedzme, nie celkom podľa môjho gusta, ale nechcela som ho odsúdiť len na základe toho. Je jemne fialový  a skladá sa z olejovej zložky, v ktorej pláva (ak to tak môžem povedať) soľná časť. Presne tento typ peelingu zbožňujem, pretože s pokožkou dokážu divy a veľmi úspešne pomôžu bojovať aj s celulitídou. Vôňa je naozaj levanduľová, aj keď mi príde trochu kyslejšia. Hoci nie je úplne taká, ako by som si predstavila, zapáčila sa mi na prvé použitie. Prevonia pokožku, vodu aj vzduch v kúpeľni a celkovo pomôže uvoľniť nielen telo, ale aj myseľ. Práve na nadchádzajúce jesenné večery bude skvelým spoločníkom, ktorý dokáže odohnať pochmúrne myšlienky a smútok zo skracujúcich sa dní. Po zmiešaní oleja a soli vzniká redšia masa, ktorá obrusuje pokožku, odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje ju a hydratuje ju. Olejová časť môže byť pokojne vnímaná ako hydratačný krém, ak sa po sprchovaní náhodou nenakrémujete, pokožka to priveľmi nepocíti. Je hodvábne jemná na dotyk a navyše, pri dôkladnej starostlivosti dokáže redukovať nepekné prejavy celulitídy. Peeling odporúčam používať 2 - 3 razy týždenne, pokožka sa za to poďakuje. Len pri podráždenej alebo poranenej pokožke si treba dať pozor, môže vás štípať pokožka. Relatívne rýchlo to ustúpi, ale chvíľku to môže byť nepríjemné.


Plusy:
  • pekný obal s rozkošným vrchnáčikom
  • príjemná levanduľová vôňa
  • soľ + olej = skvelá
  • zlepšuje náladu
  • pokožku vyhladzuje, zjemňuje a hydratuje
  • pomáha aj v boji s celulitídou
Mínusy:
  • zloženie
Peeling stojí 9,59 eur a kúpite ho v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.


Poznáte značku Sefiros? Nemali ste náhodou jej štetce? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe