Odličovač kozie mlieko

16:50


Dvojfázové odličovače používam veľmi rada. Ich použitie je obyčajne rýchle a jednoduché, stačí pár ťahov a očný make up je preč. Bez sĺz, bez šmúh, bez bolesti. Samozrejme, aj medzi nimi sa nájdu také, čo nefungujú, ale na také šťastie už dlhšiu dobu nemám nemám. Ziaja ponúka aj takýto odličovač, je z línie Kozie mlieko a tešila som sa naň. Produkty z rady Kozie mlieko som si obľúbila už dávnejšie a viaceré  sú v  našej kúpeľni varené pečené.








Odličovač má 125 ml a je v plastovom obale, ktorý je priesvitný. Keď som sa naň prvý raz pozrela, vôbec som nemala pocit, že sa jedná o  ten dvojfázový, pretože sa mi zdalo, že sa jedná o jednu priesvitnú masu. Až po dôkladnej obhliadke som si všimla (neviem, ako dobre sa to dá rozpoznať na fotke, kde je obal z boku), že hoci je to priesvitné, pekne vidno dve zložky a po zmiešaní vznikne presne to, čo treba na dokonalé odlíčenie. Hoci odličovače neovoniavam, línia kozie mlieko vonia krásne, preto som neodolala. Nevadí, nevonia. Nie je to podstatná  vlastnosť, preto som sa nad to povzniesla veľmi rýchlo. Odličovač je určený na oči a pery. Skúsila som ho aj na pleť, ale to bol prvý aj posledný raz. Tá ostala mastná a akoby oťažela, preto som niečo podobné viac neskúšala. Ako som spomenula, je trošku mastnejší, avšak pri očiach to vôbec nie je problém. Myslím, že suverénne môžem vyhlásiť, že je to jeden z najlepších odličovačov, aké som mala. Oči odličuje rýchlo, ľahko, bez sĺz a začervenania, bez šmúh a jedovania. Bez problémov si poradí s vodeodolnými líčidlami (s mojou obľúbenou ceruzkou urobí poriadok okamžite). Oceňujem, že ak sa mi aj náhodou dostane do očí, neštípe ma v nich a neostávajú červené ani citlivé. Očné okolie ostáva úplne jemné a pripravená na prípadné čistenie. Nebol to môj prvý odličovač od Ziaji, ale musím povedať, že som nečakala, že sa mi tak zapáči. Dokonca bol so mnou aj na dovolenke a vytlačil tak predchádzajúceho obľúbenca. Celkom sa teším na ďalšie novinky, pretože ak budú len z polovice tak dobré ako tento odličovač, bude to rozhodne stáť za reč.
Plusy:
  • malý šikovný obal
  • bez vône
  • nedráždi oči
  • odličuje ľahko a rýchlo, oči neostávajú červené
  • šikovný aj na cesty

Mínusy:
  • nenašla som
Odličovač nájdete v eshope http://www.fortis-slovakia.com/. Viac informácií nájdete na stránke www.ziaja.sk a nájdete ju aj v predajniach Ziaja pre Teba - v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave.


Skúsili ste niektorý odličovač od Ziaji? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe