Zahrievacia maska, ktorá naozaj hreje

16:12

Celkom náhodou sa mi doma objavili dva úplné protiklady – ľadová a ohrievajúca maska. Ani som si neuvedomila, že som si vybrala dva tak na prvý pohľad rozdielne produkty :) Napriek tomu ale výber neľutujem, keďže pleťová maska mi doma nesmie chýbať. Dnes by sme si niečo povedali o tej zahrievajúcej. Mala som takých produktov už niekoľko a väčšina z nich mala spoločnú vlastnosť – ak aj hriali, väčšinou len tesne po nanesení, potom akoby vychladli. Nebol to príliš veľký problém, pretože ich používanie bolo vždy príjemné a najmä v zime som po nich siahala veľmi rada. Dokázali prehriať po dlhom a studenom dni pokožku a prinavrátiť jej pohodu. Keď som sa rozhodla pre masku značky Nuxe, zaujímalo ma predovšetkým to, ako bude hriať. Nečakala som ale, že dostanem ešte oveľa viac.










O Nuxe Aroma-Perfection Unclogging Thermo-Active Mask  si môžete prečítať:

     "Čistící pleťová maska Nuxe Aroma-Perfection Unclogging Thermo-Active Mask.
Pleťová maska Nuxe Aroma-Perfection Unclogging Thermo-Active Mask pomáhá uvolňovat póry a rozjasňovat pokožku. Redukuje tvorbu kožního mazu. Výsledkem je vyhlazená a čistá pleť. Vhodné pro smíšenou až mastnou pleť.
Účinky:
· uvolňuje póry
· redukuje tvorbu kožního mazu
· dodává pleti zářivý tón
Použití: Aplikujte na vlhkou pleť. Nechte působit 2-3 minuty a poté důkladně opláchněte. Používejte 1-2x týdně."

Značka Nuxe ma lákala už dlho a konečne nadišiel čas, kedy som sa stala hrdou majiteľkou svojho prvého kúsku. Poškuľovala som po iných veciach, ale termoatívna maska ma presvedčila, že chcem práve ju. Obal i krabička sú jednoduché, pekné. Biela tuba so zelenými písmenkami neposkytuje nijaký prekvapivý prvok, ale stále je zaujímavá. Vrchnáčik na nej dobre drží. Okamžite sa mi zapáčil tvar. 40 ml masky je v ploskej tube, ktorá sa vmestí ozaj všade. Aj cez víkendy, keď nie som doma, ju nosím so sebou, lebo nezavadzia a tašku takmer nezaťaží. Sprvu som sa bála, že také menšie balenie rýchlo miniem, ale zistila som, že masku je najideálnejšie nanášať v tenučkej vrstve, skoro ako keď sa nanáša pleťový krém. Má hnedastú farbu a zaujímavo vonia. Nepripomína mi nič, ale je dobre kombinovaná a vytvára tak harmonickú vôňu. Ako už asi tušíte, nevedela som sa dočkať použitia, aby som zistila, či hreje  a ako dlho hreje :) Lebo tu sa odlišuje od masiek, ktoré som mala doteraz. Nanášam ju na navlhčenú pleť. Počas nanášania sa pleťou začne rozlievať príjemné teplo. Ako keď vystavujete tvár slnečným lúčom. Bez štípania, pálenia, bolenia. Len príjemné teplo. Odporúča sa mať ju na pleti okolo 2 -3 minút, ale lepšie výsledky som videla po trochu dlhšej dobe. Milo ma prekvapilo a potešilo, že teplý efekt pretrváva a hoci je menej intenzívny ako na začiatku, stále cítiť, že maska hreje. Oplachujem ju hubkou, lebo je to jednoduchšie. Konzistencia je hustejšia a krémová a hoci nezaschne celkom, mám pocit, akoby sa jej z pleti veľmi nechcelo. Po odstránení pleť neostáva červená ani fľakatá. Veľmi dobre čistí póry a odstraňuje čierne bodky. Pleť čistí a úplne ju tak rozžiari. Je mastná, hodvábne jemná a vyhladzuje aj linky. Myslím si, že právom ju môžem označiť za doposiaľ najlepšiu zahrievajúcu pleťovú masku.

Plusy:
  • Pekná tuba, dobre tvarovaná
  • Pekne vonia
  • Krémová konzistencia
  • Nedráždi pokožku
  • Stačí ju mať nanesenú  okolo 3 minút, aby bolo vidno výsledky
  • Hreje počas celej doby, ako ju mám na tvári
  • Čistí, odstraňuje čierne bodky, zmatňuje, vyhladzuje a rozjasňuje pleť

Mínusy:
  • Nenašla som


Masku  nájdete v eshop elnino.sk, kde stojí 8,86 eur.


Poznáte produkty značky Nuxe?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Luci, myslíš že by maska byla vhodná i pro člověka, co má suchou pleť? Strašně moc mě ten hřejivý efekt láká! Měla jsem kdysi dávno masku od Avonu a ta suprově hřála. A nejvíc se jí přiblížila Chillophoria maska od Soaphoria. Ale tohle se mi podle popisku převelice líbí! :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja zlatá, rada by som ti povedala, ale neviem presne. Ja mám zmiešanú pleť so sklonom k začervenaniu a nemala som s ňou žiadny problém. Vždy som sa večer ešte nakrémovala (teraz mám šípkový krémik od Dulcie) a ráno bola pleť veľmi pekná, nebola vysušená (ja mávam občas suchšie líčka). Preto si myslím, že by ti nemala uškodiť. A presne viem, o akej maske od Avonu hovoríš, aj ja som ju mala a používala som ju vždy celú zimu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe