Zmysly opantané čarovnou vôňou

17:05

Ak je niečo, po čom siahnem veľmi rada, tak je to niečo krásne voňavé :) Čokoľvek. Keď som smutná, krásna vôňa ma dokáže priviesť na iné myšlienky a tiež zlepšiť náladu. Rovnako tak dokáže privodiť spomienky. Niekedy pomôže vôňa čerstvo uvarenej kávy. Inokedy vôňa orgovánu. Vždy zaberie vôňa levandule. Zisťujem, najmä vďaka kozmetike, že na svete je vlastne nesmierne voňavo. Pred Vianocami mi dni prevoňal čerešňový kvet. Tak krásne, až sa mi tomu nechcelo veriť. Aj v zime mi kvitli čerešne. A teraz? Teraz kvitnú zasa :)









Parfumovaný olej je skvelá vec. Najmä pre ľudí, ktorým klasické parfumy robia zle. Môžu dráždiť pokožku, spôsobiť začervenanie, pálenie. Nič príjemné, občas dokonca bolestivé. Oleje sú k pokožke omnoho jemnejšie a nežnejšie, preto sa odporúčajú aj ľuďom s citlivou pokožkou. Tie od Frais Monde učarujú hneď niekoľkokrát. Pestrá ponuka obsahuje nielen sladké, ale aj svieže či korenistejšie vône. Vyberie si asi každá z nás. Hoci preferujem kvetinové vône, nepohrdnem ani peknou ovocnou či nejakou sladšou. Nemám rada len ťažké, korenisté orientálne vône, ktoré mi prekážajú aj na niekom inom, nielen na mne. Druhý raz učarujú krásnymi krabičkami. Sú veľmi pekne zdobené, akoby boli pokreslené a vždy viete, čo idete používať, lebo je to na nej zobrazené. Rovnako je milý aj malý sklený obal. Má 12 ml, je guľatý, pekný a nezavadzia. Má zúžený otvor, aby sa dobre nanášal. Je to olej, preto je trošku mastný, ale okamžite, ako  ho rozotriete, sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú, pokojne sa môžete obliecť. Vôňa je neopísateľne krásna. Ako rozkvitnuté kvety, príjemne sladká, nevtieravá a nádherne jarná. Je veľmi ženská a veľakrát som sa pri oleji zastavila len preto, aby som ovoňala. Používa sa jednoducho. Aplikujete ho na pulzujúce body a nechávate sa unášať jeho vôňou. Počas dňa môžete aplikáciu zopakovať. Vďaka šikovnej veľkosti možno olej nosiť so sebou v kabelke bez toho, aby v nej zabral veľa miesta. Je vynikajúci, na pokožke vonia prirodzene a pekne počas dňa a ideálny je aj na leto, lebo nezaťaží pokožku.

Plusy:
  • Krásna krabička a sklený obal
  • Nádherne vonia
  • Olej nemastí pokožku
  • Vhodný aj pre citlivú pokožku
  • Aplikuje sa na pulzujúce body, nezaťažuje pokožku, krásne vonia
Mínusy:
  • Nenašla som

Olej kúpite v eshope Elnino za 9,04 eur.


Mali ste niekedy parfumovaný olej?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Parfémované oleje od Frais Monde mě velice baví! Doopravdy nevím, kdo je jejich hlavní "nos" při tvoření vůní, ale výsledky bývají neuvěřitelné! :-)
    Bebe
    PS: nikdy jsem si nemyslela, že u slovenského článku na blogu budu používat Google překladač... Ale já prostě nevěděla, co to ten "orgován" je... A on to šeřík! No stydím se :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bebe, vôbec sa nemusíš hanbiť, ja som naposledy hľadala v slovníku slovo pulec, lebo som netušila, čo to je :D Súhlasím, tie oleje nádherne voňajú a sú super aj na citlivú pokožku.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe