Keď treba poraziť stres

16:22

Občas si hovorím, že žijeme v divokej dobe. A keď mi niekto povie, že každý je strojcom svojho šťastia, len pretočím ciferník. Koľko sa snažím, koľko času venujem rôznym aktivitám, koľko prekážok preskočím. A okolnosti jednoducho idú proti mne. Všetko sa akosi ponáhľa. Snažím sa stihnúť to, čo musím, to, čo by som mala a aj to, čo chcem. Stres sa vkráda do každodenného života a neblaho sa podpisuje na mnohých z nás. Kolegyňa sa ma snaží naučiť, aby som sa nesnažila niesť na pleciach ťarchu celého sveta, ale mám  riešiť iba to,čo je v mojich silách zmeniť. Veľmi sa o to snažím. Žiaľ, ešte stále naivne verím v niektoré veci, ktoré sa v tomto svete nenosia. Keď som dostala ponuku skúsiť nápoj proti stresu, len som sa pousmiala. Že určite to pomôže. Potom som si o ňom prečítala a povedala som si, že skúsim. Nakoniec skúsila celá rodina.







Jedná sa o produkt Easy Focus Anti Stress. Táto prášková zmes obsahuje látky, ktoré slúžia na:

  • podporu mentálnej a fyzickej činnosti
  • výrazné zlepšenie nálady (účinné proti depresiám)
  • urýchlenie procesov učenia a pamäte
  • zlepšenie dlhodobej aj krátkodobej pamäte
  • zlepšenie koncentrácie a chuti do výkonu (napr. učenia)
  • zvýšene libida (sexuálnej túžby) u oboch pohlaví
  • spomalenie prirodzených procesov starnutia
  • pozitívny vplyv pri znižovaní nadváhy zvýšením rýchlosti metabolizmu tukov
  • podporu mozgovej, srdcovej a cievnej činnosti


Čo obsahuje? DMAE (dimetylaminoetanol) je prírodnou látkou, ktorá pomáha nášmu mozgu a pamäti, aby lepšie pracovali. Všimla som si už dávnejšie, že zabúdam. Alebo niečo chcem urobiť a zrazu neviem, čo to malo byť. Alebo prečo som to chcela urobiť. Čím viac povinností v práci, tým viac si musím zapisovať. Asi aj preto , lebo práca ma až tak nebaví a niekedy sa do nej musím vyslovene nútiť. Táto látka má niekoľko výborných vlastností: výrazne zlepšuje náladu (môžem potvrdiť, smiala som sa od rána),  zvyšuje odolnosť voči stresu, urýchľuje procesy učenia a pamäte, zlepšuje koncentráciu a chuť do akcie,  odstraňuje únavu (duševnú i fyzickú), apatiu, spomaľuje prirodzené procesy starnutia,  zlepšuje spánok. Rozchodnica ružová patrí medzi najúčinnejšie adaptogény, teda látky, ktoré zlepšujú adaptáciu organizmu na zvýšenú fyzickú a psychickú záťaž. Patrí medzi základné byliny tradičnej čínskej medicíny, ktoré vynikajú pozitívnym pôsobením na telo i myseľ. Garcinia cambogia obsahuje veľké množstvo kyseliny hydroxycitrónovej (HCA). Nechýba ani moja obľúbená Guarana! HCA priaznivo ovplyvňuje metabolizmus tukov a cukrov v tele a navodí pocit sýtosti má pozitívny vplyv na premenu sacharidov zo stravy na zásobný glykogén a glukózu, ktorých zvýšená koncentrácia vyvoláva v mozgu pocit nasýtenia). Hlavnou účinnou zložkou guarany je kofeín. V porovnaní s kofeínom obsiahnutým v káve sa vstrebáva plynulejšie. Kofeín pôsobí ako stimulátor centrálneho nervového systému. Maca  zlepšuje stav mysle  znižuje úzkosť a stres, zdokonaľuje reakciu na stres, zlepšuje libido a sexuálnu túžbu. Kyselina listová hrá dôležitú úlohu pri krvotvorbe a ako súčasť vzniku nukleových kyselín. Podieľa sa na vzniku mnohých aminokyselín. Význam má aj pri tvorbe červených krviniek. Obsahuje aj vitamíny C, B6 a B3.

Zloženie je teda veľmi zaujímavé a bola som zvedavá, do akej miery sa jedná o účinný produkt a čo sa z toho vykľuje. Môžete si vybrať dve rôzne veľké balenia – 15 - 30 dávok (98g) alebo 30 – 60 dávok (196g). V peknom modrom lesklom obale sa ukrýva prášok, ktorý by mal byť pomarančový. Farebne by to sedelo, aj vôňa je pomarančová, ale chuť je už taká... nijaká.  Umelá, prášková, kyslá a hoci kdesi badať pomaranč, nechutí mi. Mamina si ju celkom pochvaľuje, ale ja sa teším, keď to rýchlo vypijem. Strasie ma a potom je dobre. Na histamínovú intoleranciu nemá vplyv, preto som ho mohla piť bez problémov. V pohári s vodou rozmiešate dve čajové lyžičky prášku (odporúčam nie kopcom, ale možno vám zachutí a doprajete si) a nápoj je hotový. Pripravovala som ho ráno a pila po raňajkách.
Niektoré účinky bolo badať veľmi krátko po požití:
  • Mala som neskutočne veľa energie. Ráno som sa zobudila unavená, bez nálady, bez života. Po vypití nápoja som razom bola ako vymenená. Plná energie, svieža, ako po dlhom a výdatnom spánku. Bála som sa, či to nebude len krátkodobý stav, ale vydržala som takto fungovať až do večera. Zaspávala som neskoro večer a vôbec som nemala pocit, že už je za mnou dlhý deň. Od piatej ráno do desiatej večer som sa nezastavila a cítila som sa výborne.
  • Zlepšila sa mi nálada. Obyčajne ma vytočí ľudská hlúposť, s ktorom sa potýkam denne a náladu mi dokážu pokaziť zlí a škodoradostní ľudia, no s týmto práškom som sa smiala. Bolo mi veselo, bola som nad vecou, bolo mi vlastne jedno všetko, čo sa ma nijak netýkalo. Nemala som čas myslieť na to, čo ma zožiera a už dlhšie trápi. Akoby som sa vrátila do časov mladého a pochabého študenta, ktorý nerieši existenčné problémy. Svet bol gombička.
  • Nepotrebovala som si písať toľko poznámok, spomenula som si na všetko, čo som si zaumienila, čo som mala urobiť. Dlhodobá pamäť sa mi nemusí lepšiť, ale krátkodobú pamäť občas mávam ako Dory. Zlepšila  sa a diár ostal nepovšimnutý na stole.
  • Celkovo som sa cítila lepšie, plná sily a energie, nabudená a pripravená meniť svet. Neraz som si ani neuvedomovala bolesť kolena, ktorá sa rokmi zhoršuje.
  • Najviac ma potešila tá energia. Z histamínovej intolerancie bývam veľmi unavená, niekedy ani nevládzem vstať z postele. Bol to oslobodzujúci pocit, keď som zasa robila všetko, čo som chcela bez premáhania... lebo som vládala

Nemyslím si, že je to prípravok, ktorý treba užívať stále. Odporučila by som ho skorej  v časoch, kedy má toho človek veľa, prípadne potrebuje povzbudiť, aby sa rýchlejšie učil, viac si pamätal, potrebuje nakopnúť. Už dávnejšie som balenie minula, ale ten skvelý pocit ostal. Stále sa cítim vo forme. Uznávam, že mi nechutí a ani nebude, ale svoj účel splnil na jednotku s hviezdičkou. Malé balenie stojí 33 eur, väčšie 45 eur. Ak by ste ich chceli skúsiť, zadajte pri objednávke kód Bior4856 a získate celkom peknú zľavu: veľký /30-60 nápojov/ - bežná cena 45 € s kupónikom 35,55 € a malý /15-30 nápojov/ - bežná cena 33 € s kupónom 26,07 €.  Kúpiť si ho môžete na stránke Biorevolution, kde zároveň nájdete aj ďalšie zaujímavé informácie alebo produkty.

Skúsili ste podobný produkt? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Časom by som chcela skúsiť aj iné výrobky z tej stránky :)

      Odstrániť
  2. Si odvazna, ked skusas taketo veci :-) Vyhladavala si si pred uzivanim nejake referencie a recenzie? Ja osobne vyzivove doplnky kupujem len v lekarnach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, ani nie že odvážna, skorej strašne zvedavá. Často som si v internetovej lekárni vzala niečo nové, len podľa popisu a zloženia, aby som vedela, či mi to neublíži na histamín. Toto som ukázala mamine zdravotníkovi a krstnej mame, ktorá robí v lekárni a keď povedali, že je to dobré, šla som do toho. Bez ich rád by som veľa vecí neskúsila, lebo by som vôbec neverila. Ale už sa mi stalo, že som aj dala na rady a ten výživový doplnok mi vôbec nepomohol.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe