Ako čučoriedkový jogurt

14:41

Telový jogurt je jeden z mojich obľúbencov. Niektoré vyzerajú tak,že človek má chuť vziať si lyžičku a ochutnať :) Keď mám doma mlieko, olej alebo jogurt, ktoré božsky voňajú, na používanie sa teším, lebo mi prevoňajú večer. Dnes vám ukážem obzvlášť voňavý kúsok, ktorý je láskou na prvý čuch.

Mara Naturals

čučoriedkový telový jogurt zloženie

čučoriedkový telový jogurt zloženie

čučoriedkový telový jogurt

čučoriedkový jogurt


O telovom jogurte čučoriedka od Mara Naturals si môžete prečítať:

        "Hydratační tělový jogurt je vhodný pro péči o všechny typy pokožky, zejména se hodí na pokožku smíšenou. Jogurt vyživuje a chrání pokožku před předčasným stárnutím, obnovuje zdravý tón kůže a vyvažuje její přirozenou hydro-lipidovou rovnováhu. Výsledkem je hebká, odolná a pevná pokožka těla, vonící po lesních borůvkách.
Lotyšská značka MARA Naturals nabízí kosmetické produkty pro péči o tělo, které vyrábí za pomocí nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Produkty vynikají svou povznášející vůní, ale také šetrným složením.
97,52 % složek tělového jogurtu z řady Borůvka je přírodního původu. Neobsahuje PEG, parabeny, alergeny, alkohol ani umělá barviva. Za to je jogurt bohatý na vyživující složky, jako avokádový olej, arganový olej, výtažek z aloe vera, provitamín B5, vitamín C, E a další přírodní extrakty.
Zloženie: Aqua, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Glycerin*, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate*, Butylene Glycol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Glyceryl Stearate*, Stearyl Alcohol*, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Panthenol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Sodium Polyacrylate, Enantia Chlorantha (African Yellow Wood) Bark Extract*, Serenoa Serrulata (Saw Palm) Fruit Extract*, Beta- Sitosterol, Tocopherol, Polysorbate 20*, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate 
* 97,52 % složek je přírodního původu"

Čučoriedka od Mara Naturals

Telový jogurt od Mara Naturals mám tento raz z línie čučoriedka. Zamilovala som si brusnicový želé, jalovcový krém na holenie i bazový krém na ruky s mliekom do kúpeľa. Dnes sa dozviete o čučoriedkovej časti a ostane mi tak spoznať už len rebarboru. V koláči ju mám veľmi rada, tak možno učaruje aj v kozmetike :)


Zloženie je príma

Avokádový olej je známy svojimi regeneračnými účinkami. Obsahuje veľa vitamínov A, B, E a D. Sám o sebe je krásne zelený a má svojskú vôňu. Udržuje pokožku vláčnu a hebkú, hĺbkovo hydratuje a zjemňuje. Arganový olej je známy ako marocké zlato a vhodný je na pokožku celého tela, vlasy a dokonca aj nechty. Zabraňuje starnutiu pleti, hydratuje a vyživuje. Použiť sa môže na masáže, zábaly, do pleťových masiek, na čo si len spomeniete. Aloe vera je známy svojimi liečivými účinkami už stovky rokov. Hojí, hydratuje a regeneruje a vyrába sa z neho šťava, výživové doplnky a rôzne kozmetické prípravky pre celú rodinu.

Fešák v čiernom obale

Telový jogurt čučoriedka je v plastovom obale, ktorý je ozdobený čiernym vrchnáčikom a čiernou etiketou s efektným fialovým písmom. Už som, myslím, spomínala, ako veľmi sa mi pozdáva dizajn tejto značky. Je jednoduchý a elegantný, minimalizmus sa tu ukazuje v plnej kráse. Plastový obal je nižší a širší, veľmi pohľadný. Jogurtu je 200 ml a naozaj vyzerá ako jogurt. Po prvom otvorení ma lákalo ochutnať s malou lyžičkou :) Lebo tá biela hustá masa voňala ako čučoriedkový jogurt, ktorý je po čokoládovom môj najobľúbenejší. No a teraz sa pripravte... lebo bude ospevovať absolútne dokonalú čučoriedkovú vôňu. Je sladká, lahodná a pripomína mi vôňu letného večera na záhrade. Alebo čučoriedkový jogurt na terase. Čučoriedkovú zmrzlinu v meste pri fontáne. Čučoriedkový koláč na salaši Krajinka na Liptove. Čučoriedkový kokteil na terase nášho obľúbeného podniku. Je úžasná, sladká a prekrásne prevonia pokožku, takže ju cítim aj po nanesení.

Ľahký a pritom účinný

Jeho ľahká konzistencia mi vyhovuje, lebo jogurt sa takmer okamžite vsiakne a hneď sa môžem obliecť. Neostáva po ňom mastný ani lepkavý film. Pokožku krásne vyživuje, hydratuje a spevňuje. Je jemná, vláčna a zdravo vyzerá. Vďaka jogurtu niet ani stopy po suchých kolenách  alebo lakťoch a zabraňuje vysušovaniu a vzniku šupiniek. Teším sa, ako ma bude sprevádzať v lete, pretože je ľahký a nezaťaží pokožku.

Plusy:
  • pekný obal
  • nádherná vôňa
  • dobré zloženie
  • skvelá ľahká konzistencia
  • rýchlo a ľahko sa vsiakne do pokožky bez mastného pocitu
  • hydratuje, zjemňuje, vyživuje, zabraňuje vysušovaniu

Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Krásná každý den za 15,70 eur.

Ktorá z vôní Mara Naturals vás láka? :)
      

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe