Naturelle Osmanthus

17:39

Keby ste sa ma opýtali, akou ženou by som chcela byť, asi prvé slovo, ktoré by mi napadlo, je silná. Hneď potom by prišli ďalšie. Nezávislá. Slobodná. Plná túžob a snov. Niekedy idealistická s vierou, že svet sa dá zmeniť na lepšie miesto. Žena, ktorá sa nebojí otvorene povedať, čo si myslí a nie je rybou plávajúcou po prúde. Niekedy tvrdohlavá, niekedy nebojácna, no vždy otvorená iným názorom a myšlienkam. Obetavá, no nie príliš, držiaca ochrannú ruku nad tými, ktorý to potrebujú. Verím tomu, že k tomu sa pomaly blížim. Nepotrebujem byť dokonalá. Stačí mi, že som jedinečná. Unikát ako každý jeden človek na svete. Byť silná a zároveň ženská vôbec nie je problém. Okolo mňa je veľa vôní, ktoré ženskosť len podtrhnú.

Naturelle Osmanthus toaletná voda

Yves Rocher

Naturelle Osmanthus

Naturelle Osmanthus toaletná voda zloženie

toaletná voda

Yves Rocher Naturelle Osmanthus toaletná voda

O Naturelle Osmanthus si môžete prečítať:

      "Citrónová esencia: Žiarivá, preslnená, energizujúca sviežosť, ktorá prináša vôni jej ľahkosť.
Čistý výťažok z jazmínu pravého: Jazmín pravý je charakteristický svojou intenzívnou kvetinovou vôňou s prírodnými ovocnými tónmi, čím dodáva vôni ženskosť
Čistý výťažok z vôňokvetky: Kvetinový nádych s ovocnými tónmi marhule pre zmyselnosť a farebnosť vône.
Cédrová esencia: Jemná podmanivá vôňa cédra túto toaletnú vodu obohacuje o drevité tóny - temperamentné a vášnivé."

Moje srdce si najskôr získala Naturelle. Toaletná voda, ktorá voňala ako príroda. Ľahko, sviežo, ako moja milovaná Light Blue. Je v nej niečo iskrivé, žiarivé, oslavuje život a radosť. Dostala som sa k nej cez vzorku a odvtedy som ju mala v pláne kúpiť. Naturelle Osmanthus je jej mladšie vydanie. Pred nejakým časom som mala sprchový gél s jeho vôňou a musím povedať, že očaril celú ženskú časť domácnosti. Bola to len otázka času, kedy si ju kúpim. Keďže k narodeninám som si kúpila Comme une Evidence a krátko na to aj Naturelle, rozhodla som sa nakoniec aj pre Osmanthus. Vždy som využila nejaký zľavový kupón, tak som si urobila veľkú radosť a aj som ušetrila.

Toaletná voda má 75 ml a flakón i krabička sa nesú v ružových tónoch. Na znak toho, že sa jedná o kvetinovú vôňu. Môžem povedať len toľko, že ak sprchový gél voňal krásne, toto vonia dokonalo. Ak milujete kvetinové ľahké vône, táto je presne pre vás. Vonia nádherne. Čisto, sviežo, ľahko a kvetinovo. Ako keby som sa ocitla v továrni na výrobu parfumov. Keď zavriem oči, vidím samu seba, v nádherných šatách obklopenú kvetmi. Je vhodná na teplejšie dni, niet v nej ani stopy po niečom ťažkom či orientálnom a obdivujem jej zmyselnosť a harmóniu. Zlepšuje mi náladu, usmievam sa, keď ju cítim a upokojuje ma, pretože vnáša akýsi pokoj do chaosu bežných dní. Je to toaletka, ale zdá sa mi, že vydrží viac ako Naturelle a je ju cítiť o niečo dlhšie. Je síce trochu väčšia, ale nosím ju so sebou v kabelke, lebo sa mi nezdá až taká ťažká a rada ju použijem kedykoľvek počas dňa. Postupne by som chcela skúsiť aj ďalšie voňavky od Yves Rocher, lebo ponuka toaletných a parfumovaných vôd je celkom pestrá a cenovo dostupná.

Plusy:
  • pekný flakón
  • dosť veľké balenie
  • bez problémov ju nosím so sebou, nie je až taká ťažká
  • prekrásna ľahká kvetinová vôňa
  • vydrží voňať dosť dlho
Mínusy:
  •  nenašla som

Toaletnú vodu Osmanthus nájdete na internete i v kamennej predajni, bežná cena je 35 eur.

Poznáte niektorý parfum od Yves Rocher?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe