Pre dokonalý rituál krásy

19:17

Keď som nedávno písala ódu na dokonalú exfoliačnú sadu od RawGaia, mala som v zálohe ešte jeden zaujímavý kúsok - Organický MSM skrášľujúci pleťový krém. Organický skrášľujúci rituál pozostáva z troch krokov:
  1. prvým krokom je čistenie, lebo len do dôkladne čistej pleti preniknú zložky z kozmetiky. Na toto čistenie slúži práve táto exfoliačná sada, ktorá sa používa 1 - 2 razy týždenne, na každý deň je RawGaia organické MSM čistiace sérum
  2. následne pokračujte tonerom
  3. na záver ide hydratačný krém RawGaia organický MSM skrášľujúci krém
Tak sa na ten krém poďme spolu pozrieť :)

Raw Gaia Organický MSM skrášľujúci pleťový krém

Raw Gaia Organický MSM skrášľujúci pleťový krém zloženie

Organický MSM skrášľujúci pleťový krém

 skrášľujúci pleťový krém

O pleťovom kréme si môžete prečítať:

       "Organický MSM zkrášlující krém vyčistí prospívá zejména suché pokožce. Pleť hydratuje a posiluje její živost a hebkost, uchovává jas a pocit zdraví. MSM v kombinaci se směsí za studena lisovaných olejů je jednoduše dokonalý.  Naberte krém do dlaní a nechte ho rozpustit na olej. Poté rovnoměrně naneste na suchou nebo navlhčenou pokožku a vmasírujte ho. Soustřeďte se přitom na suchá místa. Aby se krém lépe vstřebal, můžete poté nastříkat RawGaia Zkrášlující tonik. Složení: Olej z meruňkových jader*, kakaové máslo*, jojobový olej*, dimethyl sulfone (MSM), kadidlový olej*, myrhový olej, vitamín E, slunečnicový olej, limonene** 

*organické suroviny  **přirozené složky éterických olejů 
Celkový obsah organických složek 96 %."

Na mojom  blogu ste si vo viacerých článkoch mohli prečítať o tom, aké sú moje kozmetické rituály. Považujem ich za veľmi dôležité a iba vo veľmi výnimočných prípadoch idem spať s tým, že niektorý krok som vynechala. Základom je dôkladné odlíčenie, aby pleť mohla dýchať. Ak sa neodličujete, riskujete vznik vrások, fľakov a akné. Potom pleť vyčistím, aby boli póry voľné a krémy a výživné látky tak prenikli hlbšie do pokožky. Nakoniec ju tonizujem najčastejšie kvetovou vodou, na ktorých som si vypestovala malú závislosť :) A potom je čas na krém!

Skrášľujúci krém od RawGaia je na zožratie. Keď som zahodila bielu krabičku do koša na papier, vrhla som sa na obdivovanie obalu krému. Je tmavomodrý, sklený, matný. Ako prvé mi napadlo, že mi pripomína more. Pokojné, modré, hypnotizujúce. Tmavý sklený obal obsah krém pred znehodnotením a už si viem predstaviť, ako ho doma využijem. Krém obsahuje mňamky ako kadidlový, myrhový, marhuľový či jojobový olej a kakaové maslo. Práve kakaové maslo je to, čo cítim hneď, ako otvorím balenie. Opojná a sladučká vôňa pripomínajúca kvalitné sladkosti je jedna z mojich obľúbených a práve toto maslo je po bambuckom moje najobľúbenejšie. Trošku som sa síce bála, ako naň zareaguje moja mastnejšia pleť, ale ako som časom zistila, moja obavy boli celkom zbytočné. 

Hoci krém najviac prospieva suchej pokožke, aj moja je s ním nadmieru spokojná. Domov mi prišiel v 35 stupňových horúčavách, takže nie je prekvapujúce, že jednoducho sa roztopil. S nižšou teplotou sa konzistencia zasa jemne mení, ale na kvalite mu to rozhodne nijako neuberie. Je lepšie nevystavovať kozmetiku takým zmenám, ale v horúčavách to, žiaľ, celkom nešlo, lebo teplo bolo tuším aj v chladničke. Nanášam ho na navlhčenú pleť, lebo sa tak takmer úplne vsiakne a pleť neostáva mastná. Aj keď krém môže pôsobiť mastnejší, nie je to tak a ani neupcháva póry. Postačuje ho nanášať úplne máličko, len na špičku prsta. Vďaka tomu krém vydrží celé mesiace. Koľko ho treba, som zistila po prvom použití, lebo som ho dala zbytočne veľa a pleť sa veľmi leskla. Ubrala som viac ako polovicu a hneď to bolo o niečom inom :) K jeho veľkým výhodám patrí:
  • vynikajúco hydratuje a vyživuje pleť. Aj vďaka nemu sa na tvári netvoria suché miesta, je v rovnováhe 
  • pri používaní krému sa netreba báť, že by zhoršil jej stav. Naopak, stav akné sa zlepší a lepšie  miznú fliačiky
  • pleť je pevná, pružná, krém ju vypína 
  • je hodvábne jemná
Myslela som si, že v lete, keď mám v izbe 30 stupňov, sa mi krém bude zdať ťažký. Nebol. Ak ho použijem správne množstvo, pleť nie je o nič mastnejšia ako inokedy. Ale na pohľad je omnoho krajšia a vidno to po niekoľkých použitiach.

Krém nájdete v eshope Ladybio za 890 Kč.

Aké krémy používate v lete a aké, keď sa ochladí? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Na akné netrpím, takže žádný krém nepoužívám, ale tento vypadá zajímavě. Jen na pohled uvnitř kelímku se mi svojí barvou moc nelíbí :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak krém by sa mal používať bez ohľadu na akné, lebo pleť ho predsa len potrebuje. A vyzerá krásne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe