Ako som spoznala Revolution Pro

19:06

Mnohé z nás milujú líčenie. Kreativite sa medze nekladú a hráme sa s farbičkami a značkami. Mňa k líčeniu doviedla prvá stredoškolská láska, lebo som sa chcela páčiť spolužiakovi. To zhaslo rýchlejšie ako padajúca hviezda, ale ostala mi láska k maľovátkam. Dnes mám doma asi všetko, čo potrebujem pre dokonalý make up. Make up si už ani nedokážem predstaviť bez podkladovej bázy a fixačného spreja. Tieto dve super vecičky mi zaistia celodenný pekný make up a pokojne môžem ísť na svadbu, ples alebo zábavu - líčenie vydrží. Pred pár týždňami som si objednala produkty doposiaľ neznámej značky. Dnes mám doma ďalšie a ďalšie sú už v nákupnom košíku :)

REVOLUTION PRO

Značka Revolution Pro je britská vznikla pod hlavičkou značky Revolution. Táto dekoratívka si ma získala na prvý pohľad. Nielen minimalistickými obalmi, ale aj zaujímavo vyzerajúcimi produktami a priaznivými cenami. Paletky, trblietky, make upy, rúže, rozjasňovače - ponúka množstvo beauty pomocníkov a farieb. Narazila som na ňu úplnou náhodou. V decembri  som hľadala produkty od Makeup Revolution a zrazu som pri nákupe tejto značky dostala Mystery Bag zadarmo. O produktyv ňom ste si zasúťažili pred Vianocami na Instagrame :) Stačilo len mylne kliknúť :)


Revolution PRO Pore Primer

Revolution PRO Pore Primer zloženie

podkladová báza pre minimalizáciu pórov

Pre majiteľku mastnej a zmiešanej pleti je podkladová báza nevyhnutnosť. Škoda, že som sa to naučila až tak neskoro, lebo by som si ušetrila veľa faux pas s roztečeným, fľakatým make  upom a lesklou pleťou. A pritom stačí len jeden či dva kroky navyše a je po probléme. Ako som povedala, roky som používala make up bez bázy. V okamihu, ako som ju prvý raz použila, som sa už bez nej nelíčila. Mala som ich už viacero, lacných aj drahých. Nie každá splnila, čo sľúbila. Táto ale predčila očakávania.

Revolution PRO Pore Primer je určená na minimalizáciu pórov. Je v bielej tube s objemom 25 ml. Je úplne jednoduchá, čisto biela s čiernym vrchnáčikom a písmom. Nič viac, nič menej, a predsa je pekná a zaujímavá. Je užššia a poľahky zapadne aj do kozmetickej taštičky. Cestuje so mnou všade, kam sa pohnem a keďže som už asi polovicu minula, vojde sa ozaj všade. Čo sa týka vlastností, tak je bez vône a má krémovú konzistenciu. Vyhovuje mi po všetkých stránkach a vôbec mi neprekáža, že nevonia.

Nanáša sa perfektne. Stačí pár ťahov štetcom a ľahko sa zapracuje do pleti. Ostáva po nej úplne jemný a hladký pocit. Vďačíme za to najmä silikónom v zložení, preto treba v prípade akné a problematickej pleti postupovať opatrne, aby sa nezhoršil jej stav. Nanášam ju na vyčistenú a hydratovanú pleť, najlepšie ľahším krémom alebo sérom. Po chvíli zanecháva príjemný matný vzhľad. Póry sú stiahnuté a make up sa tak na pleť nanáša veľmi dobre. Nezachádza ani do vrások a  dojem je skvelý. Výsledkom je matný finiš, jednotný make up bez šmúh a fľakov. Líčenie vydrží dlhé hodiny a ak sa mi začne náhodou lesknúť T zóna, stačí mi len zmatňujúci papierik. Póry nie sú zvýraznené počas celého dňa a čo je dôležité, nemusím make up každú chvíľu kontrolovať v zrkadle. Viem, že na túto bázu sa môžem spoľahnúť a vyzerám vďaka nej lepšie. 



Revolution PRO Supreme zmatňujúci fixačný sprej na make-up

Revolution PRO Supreme zmatňujúci fixačný sprej na make-up zloženie

 zmatňujúci fixačný sprej na make-up

Revolution PRO Supreme

Druhým must have, ktorý musím mať doma, je fixačný sprej na make up. Doteraz som si najviac kupovala ten od Avonu. Lenže pred asi rokom a pol mi začal vysušovať pleť a skončila som s ním. Vtedy nastala dilema, aký si kúpiť. Pár ich bolo, no až pri tomto som si povedala, že určite nie je posledný. Revolution PRO Supreme zmatňujúci fixačný sprej na make-up je presne ten, na aký som čakala a má niekoľko výhod, kvôli ktorým už bez neho z domu nevyjdem. 

Sprej má 100 ml a je v čierno bielom obale. Jednoduchý, pekný a veľkosťou šikovný. Pravdou je, že nie je veľmi voňavý a svojou vôňou mi pripomína lekáreň. To je asi jediné mínus, inak je skvelým spoločníkom. Prečo? Odpoveď je jednoduchá:
  • v prvom rade vynikajúco zafixuje líčenie a predĺži jeho životnosť. Postupujem tak, že si nanesiem podkladovú bázu, make up, púder a lícenku alebo rozjasňovač. Chvíľu počkám, aby sa produkty usadili a následne nastriekam na pleť sprej. Vďaka nemu vydrží líčenie dlhšie v nezmenenom stave a bez problémov aj 12 hodín. Tento čas sa, samozrejme, mení, veľa závisí aj od vhodne zvolenej podkladovej bázy a make upu. Podarilo sa mi skombionvať produkty tak, že ak sa ráno nalíčim, cez deň stačí len menšia kontrola T zóny. Tá sa zvykne lesknúť, ale vďaka zmatňujúcemu papieriku nepotrebujem ďalšiu vrstvu púdru.
  • nezanecháva ani mastný, ani lepkavý pocit. Naopak, pleť je matná, jemná a svieža
  • nespôsobuje zhorčenie stavu pleti, ak ma potrápia vyrážky
  • minimalizuje sa riziko šmúh a fľakov
  • zafixuje aj očné tiene a farbu na obočie
Aj keď ho zbožňujem, nikto presne neodmeria, o koľko predĺži životnosť líčenia. Ako som spomenula, záleží aj na kvalite ostatných kúskov. Ja som maximálne spokojná :) 

Značku Revolution Pro nájdete v eshope Notino.

Mali ste už niečo od tejto značky? :)













You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Paráda, na tuhle recenzi jsem se těšila. Báze vypadá velmi zajímavě, a pokud zvládne udělat něco s mými kráterky na nosu a v jeho okolí, tak sem sní :D

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola som ňou veľmi milo prekvapená :) A keďže je super, hneď som si dokúpila aj zmatňujúcu a tá je slabšia. Túto vrelo odporúčam :)

      Odstrániť
  2. Sprej na fixaci make-upu je fajn pomůcka :-) na kterou se dle potřeby mohu spolehnout. Nemám sice zkušenosti přesně s tímhle, neboli od téhle značky, ale mám skvělé zkušenosti se sprejem od Nyxu :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od NYX som ho ešte nemala, ale mám ho v pláne :) Milujem fixačné spreje :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe