Hydratačné pleťové tonikum s ylang ylang

19:03

PHB Ethical Beauty je značka britskej prírodnej kozmetiky, ktorá sa do môjho hľadáčika dostala pred niekoľkými rokmi. Páčila sa mi jej filozofia a tiež produkty, ktoré vynikajú nielen skvelým zložením, ale aj do detailov premyslenými obalmi. Pleťovej kozmetiky miniem ročne veľa. Pleť sa snažím čistiť dva razy denne a najviac asi miniem pleťových vôd. Odličujem sa nimi, čistím nimi pleť, zarábam nimi masky, používam ich na osvieženie pokožky. Od PHB som pleťovú vodu ešte nemala, preto som sa pozrela na jej tonikum s ylang ylang.

PHB

PHB tonikum s ylang ylang.

tonikum s ylang ylang zloženie

pleťová voda ylang ylang

pleťové tonikum

Táto kvetinová pleťová voda je vyrábaná z ylang ylang tak, aby regulovala úroveň vlhkosti v pokožke a uvoľnila pocit suchosti. Ylang ylang je tropická rastlina s jemne voňajúcimi kvetmi, ktoré upokojujú pleť aj zmysly. Neobsahuje alkohol a tak  upokojuje aj suchú pleť a uvoľňuje pocit napätia. V peknej modrej krabičke, na ktorej nájdete všetky podstatné informácie, sa ukrýva zaujímavý kovový obal. Má aj rozprašovač, preto možno pleťovú vodu použiť buď na tampón alebo nastriekať priamo na tvár. Obal je trochu ťažší, ale veľmi pekný.

Má 100 ml a nie je veľmi veľký, preto ho môžem nosiť aj na moje rôzne túlačky. Vôňu ylang ylang mám rada. Je sladká, exotická a veľmi svieža. Táto vodička síce má aký taký závan tejto kvetiny, ale nie je ho príliš cítiť. Trochu ma to mrzelo, ale na účinkoch jej to neubralo :) Je vhodná na čistenie, tonizáciu a posilnenie pleti. Jemnučká voda uchováva pH v rovnováhe. Udržuje elasticitu, hydratuje a zlepšuje vzhľad popraskaných žiliek. Dá sa použiť aj počas dňa na osvieženie a rozjasnenie pleti, napríklad keď je horúce počasie alebo cestujete a cítite, že pokožka je vysušená a  napnutá.

Vhodná je aj do prachových masiek a naučila som sa používať ju aj ako podklad pod pleťový olej. Olej sa do pokožky lepšie vsiakne, keď je trochu navlhčená. Používala som klasickú vodu z vodovodu, ktorá je ale veľmi tvrdá a mojej pokožke sa páči čoraz menej. Najskôr na tvár nastriekam trochu pleťovej vody a následne nanesiem pár kvapiek oleja. Rozotriem ho a pekne sa vstrebe do pokožky bez toho, aby ostala mastná. Ráno sa zobudím s hodvábne jemnou a dokonale hydratovanou pokožkou. Rozhodne ju odporúčam, pretože je iná a dobrá :)

Plusy:
  • pekná krabička
  • šikovný obal s rozprašovačom
  • ľahká vôňa
  • neštípe, nedráždi ani citlivú pokožku
  • pomáha tonizovať, rozjasniť a hydratovať pleť
  • vhodná so masiek alebo na osvieženie pleti počas dňa
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho na stránke PHB Ethical Beauty, ktorá posiela objednávky aj na Slovensko.

Objednávate kozmetiku zo zahraničia? :)

















You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Koncept hydratačného tonika je pre mňa veľmi zaujímavý a konkrétne toto vyzerá skutočne dobre, aj keď o tejto značke počujem prvýkrát, dosť sa mi tento produkt zapáčil :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kupujem si ju už pár rokov a zatiaľ musím povedať, že som nemala nekvalitný produkt :)

      Odstrániť
  2. Už teď miluji tu vůní :D Značku neznám, ale produkt se mi velmi líbí, a věřím, že kdyby se mi dostal do ruk, tak budu spokojená :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás sa myslím ani nedá zohnať :/ Preto ju hľadám najmä na zahraničných stránkach, keď sú akcie.

      Odstrániť
  3. Kosmetiku ze zahraničí neobjednávám, ale tohle vypadá fakt moc pěkně, obzvlášť i podmínky jak je to dělané :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pár razy som už zo zahraničia objednávala a vždy som mala šťastie, že všetko prišlo v poriadku a za rozumné ceny :)

      Odstrániť
  4. U Tebe vždy najdu zajímavé výrobky! Já ze zahraničí objednávám, ale spíše oblečení...věřím že taková kvalitní kosmetika se ale objednat vyplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. SI zlatá, ja sa také snažím vyhľadávať :) Aj menej známe značky, veľmi ma to zaujíma a rada a porovnávam :) Oblečenie kupujem len u nás, toho sa trochu bojím, ale z Aliexpressu nakupujem pravidelne drobnosti a bižutériu.

      Odstrániť
  5. Od téhle značky mám doma jeden produkt. Tuhý peeling, ale ještě jsem se nedostala ho vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe