Pozdvihni svoje riasy

20:15

Rok 2018 bol pre mňa v líčení prelomový. Úplne som prepadla červenému rúžu, naučila som sa bez problémov používať lícenku a rozjasňovač a nebránim sa novým produktom, ktoré som nikdy predtým nepoužívala. Stále mám svoje stálice, bez ktorých z domu nevyjdem a musím ich mať po ruke, aj keby idem len na koniec ulice. Rada sa líčim a vôbec mi neprekáža, ak strávim v kúpeľni viac ako pár minút. Riasenka by sa mala meniť približne každé tri mesiace. doma ich mám ale vždy viac, aj na predĺženie, aj na objem, s hustou kefkou, zahnutou kefkou. Aj keď som mala veľa vynikajúcich riaseniek, ešte som nemala takú, ktorá by vyrazila dych. Žiaľ, nepodarilo sa to ani tej, ktorá bude v dnešnej recenzii. I keď nie je dokonalá, nemôžem povedať ani to, že by som ju už takmer neminula.

BOURJOIS Paris Mascara Push Up Volume Glamour


Objemová riasenka

riasenka

Mascara Push Up Volume Glamour



Bourjois Paris Mascara Push Up Volume Glamour ma zaujala pekným obalom. Vybrala som si ju ale vďaka dobrým predchádzajúcim skúsenostiam s maskarami tejto značky. Celkovo ju veľmi obľubujem a mám make up, rúže i laky na nechty. Plánujem aj ďalšie kúsky, napríklad lícenku alebo tiene, pretože ponuka je veľmi pekná a bohatá. Čoraz viac si potrpím na kvalitnú dekoratívnu kozmetiku a veľmi rada objavujem farebné čaro.

Ako som spomenula, riasenka sa mi zapáčila nevšedným obalom. Vyzerá ako by bol sklený, je pekne tvarovaný a farebne pútavý. Nie je to nič prehnané, dokonca ani príliš výrazné, a predsa je veľmi pekný. Koniec koncov, na to som už pri tejto značke zvyknutá a už nie raz zdobila poličku či už v kúpeľni, alebo v izbe, kde  mám laky na nechty. Objem 7 ml je taký akurát a pár mesiacov vydrží v dobrom stave. Kefka má jemné štetinky, ktoré obstojne oddelia  a nadvihnú riasy. Nie je tomu tak ale od začiatku. 

Povedzme, že zo začiatku to bol boj. Nemôžem povedať, že by bola príliš mokrá, ale aj napriek tomu lepila riasy. A bolo celkom jedno, či som naniesla jednu alebo dve vrstvy. Hneď som ich musela oddeliť suchou kefkou, aby som nemala len pár zlepených trsov. Stalo sa mi to pri mnohých špirálach, preto som si odložila niekoľko vynikajúcich suchých kefiek a siahnem po nich vždy, keď hrozí katastrofa. Postupne sa to ale zlepšovalo a po pár týždňoch už riasenka lepila podstate menej.sýtu čiernu farbu a tak nie je problém dosiahnuť pekné a výrazné riasy. 

Riasy mám skôr husté ako dlhé, ale aj tak striedam objemové riasenky s predlžujúcimi. Táto dodáva naozaj viditeľný objem a tiež celkom dobre predlžuje. Nie tak, akoby som si úplne priala, ale nevadí. Riasy pekne vytočí a vydržia tak celý deň. Neotláča sa a ani sa nerozmazáva. Zbadala som už len jeden problém. Ako možno vidno aj na druhej fotke, najmä v dvoch vrstvách sa na konci rias tvoria drobné hrudky. Iste, dajú sa dať opatrne dolu, ale nie vždy to ide. V priebehu dňa môžu opadávať a ak si to nevšimnem, chodím bojovo pomaľovaná ako deti pri hre na Indiánov. Jemné čierne šmuhy mi obyčajne zotiera Richard s nejakou otrepanou frázou, ktorá prestala byť vtipná tak pred tromi rokmi. Ale nechám ho, som mu vďačná, že ma po svete nenechá behať popísanú :) 

Celkovo ale riasenku hodnotím ako celkom dobrú. Už som ju z veľkej časti minula a od Bourjois určite skúsim ďalšiu. Pár výčitiek tu bolo, to nepopieram, ale konečný výsledok nebol najhorší. 

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • šikovná kefka
  • sýta farba
  • dodáva viditeľný objem a predlžuje
  • neotláča sa, vydrží celý deň v rovnakom stave
  • nedráždi oči
Mínusy:
  • zo začiatku trochu lepila riasy
  • najmä vo dvoch vrstvách sa objavujú drobné hrudky
Riasenku kúpite v eshope Elnino, bežná cena sa pohybuje okolo 7,60 eur. 

Aký produkt od Bourjois máte rady? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ja som si kúpila od Bourjois novú Catching eye tú ružovú a ja neviem čo s ňou je, ale naberá strašne veľa a lepí nehorázne. Dávam jej stále šancu, že možno kedˇ trošku vyschne to bude ok, ale inak je to katastrofa -_-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho sa pri novej riasenke vždy bojím a čakám, kedy sa aspoň trochu vysuší, lebo neustále otierať ju ma nebaví. Túto, čo spomínaš, som ešte nemala, ale teraz pozerám po Collistar, tak uvidíme.

      Odstrániť
    2. Treba ju poriadne obtrieť a aj musím dávať pozor aby som náhodu viac riasy neprečesala lebo sú potom tak dolepené, že to ani čistá kefka nezachráni -_-

      Odstrániť
    3. Fúha, tak to je potom ozaj nejaká zvláštna riasenka. To by som asi bola poriadne kritická v recenzii.

      Odstrániť
  2. Teda výsledný efekt se mi velmi líbí, supr :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, vôbec to nie je zlé :) len tie hrudky ma občas hnevajú.

      Odstrániť
  3. Celkový výsledek řasenky je hezký :) líbí se mi jaký dělá efekt.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe