Konopný balzam na pery

18:22

Nájsť dobré a lacné veci nie je až taký veľký problém. Nie raz som sa stretla s tým, že lacný peniaz som si kúpila skutočný poklad, ktorý ma nadchol tak, že som si ho potom kúpila zasa. Za málo peňazí veľa muziky, ako sa hovorí. Dnes vám ukážem konopný balzam na pery, ktorý nie je veľmi drahý, nie je ani chutný, ale vidno po ňom výsledky. Konopná kozmetika u mňa doma nesmie chýbať. Odkedy som sa začala zaujímať o jej vplyv na atopický ekzém, si kupujem rada a častejšie. Je v nej ukrytý veľký potenciál a myslím si, že sa nestratí v žiadnej domácnosti. 

KONOPNÝ BALZÁM LIPSTICANN ANNABIS

KONOPNÝ BALZÁM LIPSTICANN ANNABIS  zloženie

KONOPNÝ BALZÁM na pery

 BALZÁM LIPSTICANN ANNABIS

konopný balzam na pery

Tento milý malý balzam z konope so včelím voskom je vhodný nielen na zimu, keď hrozí popraskanie pier a kútiky. Perfektne pomôže aj v lete, kedy mnoho zná s na ochranu jemnej pokožky pier zabúdajú. Balzam ich dokáže ochrániť pred slnkom a nepriaznivými vplyvmi prostredia, dokonca aj v klimatizovaných priestoroch je dobré mať jeden neustále po ruke. Nájdete v ňom  konopný olej a extrakt z konopných semien, včelí vosk,bambucké maslo, olej z kôry pomaranča, stéviu sladkú i pelargóniu vonnú.


Konopné výrobky sú úžasné na suchú aj atopickú pokožku, preto sim si ich začala kupovať a veľa si o nich prečítala. Tento balzam je síce veľký malý podivín, ale v konečnom dôsledku perám veľmi pomáha a keď som ho minula,aj mi to bolo ľúto. Tak som si kúpila ďalší :)

Je v plastom tégliku, celkom milom a zaujímavom. Kedysi sme v podobnom väčšom balení mali kozmetickú vazelínu alebo solvínu, ktorou sa dostávali dolu z rúk mastné škvrny od motorového oleja i všetkého, s čím sa domáci majster vo svojej kôlni stretne. Vonia zvláštne, chutí zvláštne (alebo skôr nechutí). Je tuhý a tvrdý a pomerne ťažko sa nanáša. Po nanesení na pery zanecháva bielu stopu, akoby ste si naniesli nejaký biely pleťový krém v hrubšej vrstve. Z tohto dôvodu sa pre mňa stal cez deň nepoužiteľný a ostal len balzamom na noc. Skúšala som ho nanášať v tenučkej vrstve, aj vtedy ho trochu vidno.

Pravdou ale je, že dobre hydratuje, hojí kútiky, zaceľuje popraskané pery a dodáva im dôležité látky, aby boli zdravé a krásne. Preto ho používam večer, keď idem spať a v noci mi je jedno, ako vyzerám. Celkové hodnotenie? Zo začiatku som sa cítila čudne, keď som v zrkadle zbadala, ako pery vyzerajú :) A ja s nimi. Ale po pár dňoch, keď som videla zmenu k lepšiemu, som si zvykla. Pomohol aj na regeneráciu pier, keď sa na nich objavil nepríjemný opar. V zložení sú nejaké látky, ktoré by tam nemuseli byť. Hodnotím ho ako vydareného pomocníka, ktorý sa doma nestratí v žiadnom ročnom období.

Plusy:

  • milé malé balenie
  • nemá výraznejšiu vôňu
  • vhodný na každé ročné obdobie
  • cena
  • pery hydratuje,regeneruje, chráni, zaceľuje kútiky a prasklinky, pomáha aj pri opare
Mínusy
  • nechutí, ale to je vec vkusu
  • zanecháva bielu stopu, tak som si ho nechala na noc


Konopné produkty nájdete v eshope Produkty z konope, kde balzam stojí 3,50 eur.


Aký konopný produkt obľubujete? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Balzám mám také. Jeho místo je na mém nočním stolku a používám ho hlavně na doma, každopádně je naprosto super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dokáže pomôcť pri mnohým problémoch, tiež mám balzamy na nočnom stolíku, aby som na ne večer nezabudla :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe