Jemný peeling s kokosom a argánom

19:37

Dnes budeme pokračovať v recenzovaní pleťových peelingov od britskej značky PBH Ethical Beauty. Kúpila som si ich niekoľko, pretože ich používam pravidelne a občas ich požičiavam aj mamine. Majú veľké množstvo podobných čŕt, no každý má svoje výnimočné vlastnosti. Jemný peeling s kokosom a argánom som sa rozhodla skúsiť preto, lebo je určený aj na citlivú pleť, ktorá sa občas červená.

Jemný peeling s kokosom a argánom PHB
Jemný peeling s kokosom a argánom zloženie

Jemný peeling

Jemný peeling na pleť

Tentokrát je peeling oblečený v zelenom šate a veľmi mu to pristane. Nie že by bol ten oranžový alebo modrý škaredý. To vôbec nie, sú žiarivé a veselé. Tento ale vďaka zelenej farbe doslova kričí, že je prírodný, bio a patrí k prírode. Inak je rovnaký, ako jeho súrodenci - pekný obal, kovový vrchnáčik. Jednoduchý, praktický, dá sa recyklovať.

Tiež obsahuje jojobové perličky, ktoré nedráždia pleť. Je krémový, jemné čiastočky občas cítiť. Vonia ľahko a neviem to popísať :) Keď som tieto peelingy vyskúšala prvý raz, mala som veľmi zmiešané pocity. Nezdalo sa mi, akoby som používala peeling, pretože bol taký jemný. Akoby som sa umývala krémom. Potom som ho začala používať s hubkou na čistenie pleti (alebo látkovým tampónom) a už to bolo lepšie. Ono aj keď to vyzerá sprvu tak, že veľké zázraky sa od neho čakať nedajú, vôbec to tak nie je.

Tento zelený fešák je ideálny pre citlivú a problematickú pokožku, hodí sa aj na pleť so sklonmi k začervenaniu. Organický kokosový a argánový olej obsahujú antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pleť a udržujú ju pevnú. Rakytník má zasa schopnosť obnovy pokožky a jeho omega mastné kyseliny dodávajú zdravší a mladší vzhľad. A ako som povedala, hoci vyzerá nenápadne, dokáže si poradiť s problémami pleti.

Jemne odstraňuje odumreté bunky, čím ochraňuje pred upchávaním pórov, vznikom vyrážok. Pokožku vyčistí bez podráždenia a upokojí pleť. Obsiahnuté látky zabezpečujú podporu tvorby kolagénu a zlepšujú elasticitu. Je hladká a žiarivá. Nečakala som, že bude taký skvelý a tvár je po jeho použití ako vymenená.

Plusy:
  • pekný obal
  • jemná vôňa
  • krémový
  • jemné čiastočky
  • pleť dobre čistí, zjemňuje, vyhladzuje, pomáha spevňovať a hydratovať pleť, pomáha predchádzať tvorbe nových nedokonalostí
  • vhodný aj na citlivú pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling nájdete na oficiálnej stránke PHB Ethical Beauty.

Patrí kozmetika s arganovým olejom k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe