Šikovný olej proti celulitíde

20:03

Občas si hovorím, že prísť na to, ako sa nakupuje cez internet, mi bol čert dlžný. Pretože od toho okamihu nakupujem na internete takmer všetko - oblečenie, topánky, kabelky, bižutériu, lieky, kozmetiku, knihy, veci do domácnosti, proste všetko. Na moju obhajobu alebo musím povedať, že nerada nakupujem v obchodoch, keď sa okolo mňa motá viacero ľudí. Neviem sa sústrediť, zabudnem, čo chcem a odchádzam nafunená, lebo nejaká pani ma trafila tri razy medzi rebrá kabelkou. Niekomu tie davy okolo neho prekážajú. Ja z nich šaliem. Tak nakupujem všetko, čo potrebujem, z pohodlia domova. Nielen to, čo potrebujem, ale aj to, čo proste chcem. Len tak.



                                     





Oleje proti celulitíde sa ku mne primotali ako posledné, najskôr som holdovala krémom a gélom. Silu olejov som spoznala na vysokej a odvtedy ich používam na celé telo. Na pleť miesto krému, na vlasy miesto vlasovej masky a na telo na spevnenie a hydratáciu. Oleje síce vyvolávajú dojem, že pokožka po nich môže ostať mastná a mastné bude aj všetko okolo, ale ak sa do pokožky dobre zapracujú, netreba sa toho obávať.  Intensive Treatment Drops olej som chodila obzerať pár mesiacov. Predavačka  mi ho ospevovala vždy, keď videla, že pri ňom zasa stojím. Vždy som ale odolala, no po spustení eshopu som si ho kúpila. 

Druhý produkt bol za polovicu, takže som ušetrila pekný peniaz a ešte som mala nádej, že som nakúpila naozaj dobre. Olej je v priesvitnom plastovom obale a na dávkovanie slúži kvapkátko. Olej má žltú farbu, ale nefarbí ani oblečenie, ani nič, kde si potom sadnem. Má krásnu, sviežu vôňu a pekne prevonia pokožku. Olej je redší a nie je veľmi mastný. Ak sa aplikuje na jemne navlhčenú pokožku (napríklad po sprche) a dôkladne sa vmasíruje, neostane mastná a pokojne sa možno po chvíli obliecť. Alebo si sadnúť. 

Odporúča sa používať ho minimálne 4 týždne, no jedno balenie vydrží omnoho dlhšie. Na jedno použitie stačí pár kvapiek a z oleja veľmi pomaly ubúda. Nanášam ho na umytú pokožku (buď som predtým použila bahno proti celulitíde, peeling alebo nejaký zábal). Po používaní oleja bolo vidno, že pokožka je jemnejšia, hydratovaná a pružnejšia. Pri tlakovom teste sa  celulitída objavuje menej. Po nanesení by malo byť cítiť jemné teplo, nič výrazné, ale cítiť ho je. Vtedy olej účinkuje a naniesol sa dobre. Je dobrým doplnkom k cvičeniu a ešte sa k nemu vrátim.

Plusy:
  • plastový obal s pumpičkou
  • pekne vonia
  • nie je mastný
  • ľahko sa aplikuje, neostáva po ňom mastný film
  • pokožku hydratuje, spevňuje a vyhladzuje, redukuje nerovnomernosti po celulitíde
  • výsledok ostáva, celulitída sa nezhoršuje
  • treba cvičiť a trpezlivo čakať, postupne sa dostaví zlepšenie, môže to trvať
Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Za 27 eur ho nájdete v kamennej predajni alebo eshope Pupa Milano.


Používate oleje? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe