Masky na vlasy od Ziaja

17:37

Myslím, že nemusím opakovať, ako zbožňujem leto. Pre mňa je to ten najkrajší čas v roku, pretože neznášam zimu. Keď trochu klesnú teploty, okamžite ma strasie chlad a túžobne očakávam príchod jari a leta. Aj keď sú to moje najmilšie chvíle, leto je pre vlasy dosť ťažkým obdobím. Sú podstatne suchšie, slnko z nich môže vyťahovať farbu, ľahšie sa lámu a vypadávajú. Celoročne si kupujem masky na vlasy, ale v tomto období sú vítané o niečo viac. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na masky na vlasy od poľskej značky Ziaja.

masky na vlasy od Ziaja


Masky sú tri (v ponuke ich je ale viac) a majú niektoré vlastnosti podobné, niektoré odlišné. Balené sú rovnako. V plastových obaloch je 200 ml masky a rozdiel je len vo farebnom prevedení.jednoduché, ale pekné a páči sa mi, že sa na seba dajú poukladať :) Držia na sebe pevne a ušetria mi nemalý priestor v kúpeľni. Sú pevné a zvyknem ich odkladať, keď miniem ich obsah. Obľubujem ich na korálky a drobné predmety, môj ocino zasa na klince, šróbiky alebo drobnosti v pivnici. Podobné je aj zloženie, ktoré nie je prírodné.

Masky majú podobnú aj konzistenciu. Je krémová a lahodná, občas mi pripomína jogurt a nie raz som mala chuť vyskúšať, či to tak naozaj nie je :) Nie je riedka, čo mi veľmi vyhovuje, lebo mi tak ľahko nespadne z rúk do vane. 

VYHLADZUJÚCA MASKA NA SUCHÉ A ZNIČENÉ VLASY S KAKAOVÝM MASLOM

VYHLADZUJÚCA MASKA NA SUCHÉ A ZNIČENÉ VLASY S KAKAOVÝM MASLOM zloženie

 MASKA NA  VLASY S KAKAOVÝM MASLOM

Prvou maskou je táto s kakaovým maslom na suché a zničené a suché vlasy. Ako atopik ich mám veľmi suché a leto im na pohode rozhodne nepridáva. Práve v tomto období potrebujem aj viac olejov a hydratačných produktov, aby vyzerali pekne a zdravo. Má nádhernú vôňu! Je to sladká, skoro čokoládová aróma a pripomína mi vôňu nejakej exotickej krajiny. Je sladšia, ale  to mne vôbec nevadí :)

ZIAJA OLIVOVÁ REGENERAČNÁ MASKA NA VLASY

ZIAJA OLIVOVÁ REGENERAČNÁ MASKA NA VLASY zloženie

ZIAJA OLIVOVÁ MASKA NA VLASY

Druhou je zelená olivová vhodná na regeneráciu vlasov. Jej vôňa je ešte krajšia ako predchádzajúca :) Je sladká aj svieža a veľmi mi pripomína niečo z detstva. Neviem prísť na to čo, ale vždy, keď ju ucítim, si spomeniem na niečo pekné. Rozhodne sme si rýchlo padli do oka a míňa sa mi najrýchlejšie, aj keď som ako prvú skúsila tú kakaovú.

ZIAJA VLASY MASKA NA VLASY PRE INTENZÍVNU OBNOVU cermaidy

ZIAJA VLASY MASKA NA VLASY PRE INTENZÍVNU OBNOVU zloženie

maska na vlasy

Poslednou je maska na vlasy s ceramidmi. Jej vôňa je najsladšia, intenzívna a taká ozaj typická pre vlasovú kozmetiku. Padla mi do oka aj preto, že obsahuje ceramidy, ktoré sú v kozmetike čoraz populárnejšie.

Ak by sme sa mali zamerať len na účinky, musím sa pousmiať. Ak by som mala masky s väčším odstupom času, možno by som si to ani neuvedomila. Keď ich ale používam krátko po sebe a porovnávam, zisťujem, že sú takmer rovnaké. Ak by som zavrela oči a jednu si náhodne vybrala, odhliadnuc od vône by som rozdiel nevidela. To ale nepovažujem za zlé, lebo som tak spokojná so všetkými tromi:
  • po ich použití sú vlasy jemné a neelektrizujú. Vďaka tomu sa ľahko a dobre upravujú 
  • ľahko sa rozčesávajú. Pokojne môžem striedať masky s kondicionérom a mám istotu, že pri česaní si nevytrhám polovicu vlasov
  • lesklé a žiaria
  • nelámu sa, končeky sa mi neštiepia
  • vlasy nevyzerajú suché, ani keď používam stylingové prípravky
Aj pri písaní recenzie som si uvedomila, že ak by som mala napísať o rozdieloch, tak by to bolo len o obale a vôni. Konzistencia aj účinky sú si podobné, takže nech si vyberiete ktorúkoľvek, neoľutujete :)

Ich ceny sa pohybujú okolo troch eur a môžete ich kúpiť v eshope Dobrá kozmetika.

Skúsili ste niektorú z týchto masiek? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe