Čistenie pleti s Neutrogenou

18:06

Čistenie a odličovanie sú dva nevyhnutné kroky pred tým, ako idem spať. Aj keď som unavená, doprajem pleti poriadnu starostlivosť a viem, že ráno sa mi za to odmení. Od strednej školy používam peelingy aj gély na čistenie pleti, lebo k nim sa dalo najľahšie dostať v drogérii alebo hypermarkete. Vtedy som spoznala veľa značiek, lepších aj horších. Kým niektorým som ostala verná a občas si od nich niečo pekné kúpim, iné som úplne pustila von z môjho kozmetického sveta. K tým, ktoré si doprajem, patrí aj Neutrogena. Pri nej  platí, že za rozumný peniaz obyčajne dostanete príjemný kozmetický kúsok.


Neutrogena Skin Detox čistiaci pleťový peeling.

Neutrogena Skin Detox čistiaci pleťový peeling.  zloženie

Neutrogena Skin Detox

Neutrogena Skin Detox čistiaci pleťový peeling

Ďalším kúskom, ktorý sa mihol mojou poličkou, je Neutrogena Skin Detox čistiaci pleťový peeling. Kedysi som od Neutrogeny peelingy kupovala a boli fajn, preto som nad kúpou dlho nepremýšľala. V jednoduchej, ale peknej tube je 150 ml peelingu a radí sa k mojim väčším kúskom. Peelingy používam dva - tri razy týždenne a aj im vďačím za krajšiu pleť bez akné. 

Tento má sviežu a lahodnú vôňu, ktorá mi trochu pripomína čistiaci gél Hydro Boost. Sú sladšie, ale svieže, pekné, výrazné, presne podľa môjho gusta. Má dobrú konzistenciu a obsahuje drobné, ale citeľné peelingové čiastočky. K pleti sú jemné, ale zároveň dostatočne silné na to, aby ju zbavili odumretých kožných buniek.

Musím povedať, že vôbec nie je na zahodenie, lebo pleť je potom čistejšia, jemnejšia a žiarivejšia. Viditeľne opeknieva a póry sú uzavreté, takže je aj matná. S mojimi čiernymi bodkami si však neporadí, ostávajú na nose. Nepovažujem to však až za tak veľké mínus, lebo moje pleťové masky ich dokážu poraziť. Celkovo ho hodnotím ako vydarený kúsok, ktorý nezruinuje peňaženku a takmer do bodky splní, čo sľúbi. 

Neutrogena Hydro Boost® Face čistiaci pleťový gél

Neutrogena Hydro Boost® Face čistiaci pleťový gél  zloženie

Neutrogena Hydro Boost® Face

Neutrogena Hydro Boost Face čistiaci pleťový gél 

Neutrogena Hydro Boost Face čistiaci pleťový gél môžete používať na čistenie aj odličovanie. Kozmetický rad Hydro Boost obsahuje kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorej sa netreba báť toho, že by pleť ostala vysušená. Kupovala som si ho viac menej zo zvedavosti, pretože mi čistiaci gél došiel a hľadala som náhradu. 

Pekný modrý obal napovedá, že vo vnútri by sa malo ukrývať niečo hydratačné. Modrá sa mi vždy spája s vodou, voda s hydratáciou a tak je pre mňa to modré hydratačné :) Obyčajne sa ani veľmi nemýlim. Gél má 200 ml, je dosť veľký a na moju radosť má aj pumpičku, na ktorú nedám dopustiť a umývanie je rýchlejšie a jednoduchšie. Vyniká výraznou vôňou, sladkou, ale nie presladenou. Mne sa to páči, ale uznávam, že ak priveľmi voňavú kozmetiku nemáte radi, nemusela by vám vyhovovať. Pení dobre a spolu so sonickou kefkou je to celkom zohrané duo.

Gélom si môžete odličovať make up i oči. Teda, ja som ho na oči neskúšala a ani nebudem, lebo oči odličujem buď micelárnou vodou, olejom alebo dvojfázovým odličovačom. Gél občas použijem na odlíčenie tváre, ale len veľmi zriedka. Skôr mi vyhovuje na čistenie. Pleť zbavuje nečistôt bez toho, aby ju vysušil alebo podráždil. Mám zmiešanú pleť so sklonom k akné a čiernym bodkám. Vyčistenie je dostatočné, lebo nevzniknú nové nedokonalosti, no s čiernymi bodkami si neporadí vôbec. Pleť však zanecháva sviežu, žiarivú a jemnú, takže to až tak tragicky neberiem. 

Nájdete ich v drogériách alebo v rôznych eshopoch. 


Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe