Čierna maska od Yves Rocher - jedno veľké prekvapko

18:08

Bez čistiacej masky si svoju existenciu neviem predstaviť. Myslím si, že to pochopí každá dáma, ktorá má, podobne ako ja, zmiešanú pleť so sklonom k akné. Bez pravidelného čistenia mi stačí pár dní na to, aby sa objavili nové nedokonalosti ako vyrážky, čierne bodky suché miesta okolo nosa. To je dôvod, pre ktorý pleť čistím aj neskoro v noci, hoci oči ledva držím otvorené. Stojí to za to a viem, že vďaka tomu sa budem vedieť pozrieť do zrkadla. Čistiaca maska s aktívnym uhlím sa u mňa doma ocitla potom, ako som ju videla v eshope. Rozhodla som sa, že ju pôjdem omrknúť do predajne.

Yves Rocher Čistiaca maska s aktívnym uhlím
Yves Rocher Čistiaca maska s aktívnym uhlím ingredients

Yves Rocher Čistiaca maska s aktívnym uhlím zloženie

Čistiaca maska s aktívnym uhlím

Yves Rocher Čistiaca maska s aktívnym uhlím

Milá predavačka mi odpovedala na viacero otázok, ktoré som mala ohľadom pleťového krému. Keď zbadala, že si beriem aj masku, hneď ju pochválila a povedala, že aj ona sama ju používa. Brala som si ju aj s čistiacim gélom, že si z nich urobím zohratú dvojicu. Nakoniec som si vzala aj denný krémik, dostala darčeky k nákupu a vyškerená ako lečo som sa pobrala domov. Oplatilo sa to.

Čistiaca maska s aktívnym uhlím je v tube a má 75 ml. Vzhľadom možno na prvý pohľad nezaujme, ale nedajte sa zmiasť. Stala sa milým prekvapením a môžem spokojne vyhlásiť, že je hodna každého eura. A na masky som veľmi prísna, lebo od nich očakávam zázraky na počkanie :) Asi nikoho neprekvapí, že je naozaj čierna. Je to kvôli obsahu aktívneho uhlia, ktoré je jednou z mojich najobľúbenejších ingrediencií v kozmetike. S pleťou robí divy a pridávam si ho aj do vlastných masiek, ktoré si miešam. Jej vôňa sa mi páči, je ľahká, nevtieravá a svieža.

Masku aplikujte vždy na vyčistenú pleť, aby ste z nej vyťažili maximum. Výrobca odporúča nechať ju pôsobiť 5 minút, ale niekedy ju nechávam aj 10 a viac. Sledujem, aby úplne neuschla a potom ju umyjem vlažnou vodou a hubkou. Ide to rýchlejšie a ľahšie, pleť nie je podráždená ani červená. Potom nasleduje tonikum, pleťové sérum a nočný krém alebo olej (masky používam večer). 

Po umytí masky ma najprv zaujíma stav čiernych bodiek. Tie odstraňuje dosť dobre, nos i zbytok T zóny sú omnoho čistejšie a krajšie. Pleť žiari, je hydratovaná, jemná a matná. Ideálne je používať ju tak dva razy týždenne a potom badať, že čiernych bodiek je menej. Žiaľ, neprestávajú sa tvoriť, alebo aspoň niektoré miznú. Celkovo hodnotím masku na výbornú, lebo moja zmiešaná pleť po tridsiatke je vďaka nej krajšia. 

Plusy:
  • šikovná tuba
  • jemne vonia
  • čierna krémová, dobre sa aplikuje
  • stačí ju nechať pôsobiť 5 minút
  • veľmi dobre čistí póry, pleť je jemná, čistá, žiarivá, mastná, odstraňuje aj čierne bodky
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Yves Rocher za 7,99 eur. 


Aké milé kozmetické prekvapenie ste v poslednej dobe mali? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe