Žiarivý suchý šampón

18:45

Už nie raz som spomenula, že suchý šampón nepotrebujem, lebo moja atopická pokožka je večne vysušená, rovnako ako aj moje vlasy. Samozrejme, nie je to úplne zlé, ale radšej by som ju mala zdravú a riešila celkom iné starosti ako ekzém, na ktorý ľudia pozerajú občas trochu zdesene. Napriek tomu som sa naučila mať doma vždy suchý šampón. Občas totiž narazím na nevhodnú kozmetiku, z ktorej sa vlasy mastia aj mne alebo mám horší šampón, ktorý si neporadí s olejovým zábalom a na druhý deň sa môžem len zlostiť. K mojim miláčikom patria suché šampóny od Batiste, ale rada skúsim aj nejaký iný. 


Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Extra Fresh Suchý šampón zloženie

Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Extra Fresh Suchý šampón ingredients

Schwarzkopf Got2b Suchý šampón


Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Extra Fresh Suchý šampón

Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Extra Fresh suchý šampón sa nedá prehliadnuť. Doslova žiari. Žlto-zelený obal je veselý, hravý a niečím mi pripomína exotické leto. V dobe, kedy obal predáva, je pochopiteľné, že výrobca chce zaujať. Tento zaujal a nepotreboval ani nič špeciálne len vhodne zvolené živé farbičky. Má 200 ml, nie je veľký a pokojne by  so mnou mohol aj cestovať. Nezavadzal by v kufri.

Suchý šampón pekne sviežo voňal. Nebola to tá umelá citrusová vôňa, ktorú nemám rada, ale niečo lepšie. To mi vyhovuje a potom je aj použitie príjemnejšie. Na vlasy ho striekam zo vzdialenosti okolo 30 cm - je to len od oka, ale vždy si dávam pozor, aby sprej nebol príliš blízko hlavy. Vtedy po ňom neostávajú biele fľaky a ak aj náhodou áno, dajú sa dobre vyčesať. Účes tak vyzerá celkom k svetu a nemusím sa báť vyjsť medzi ľudí.

Teraz, keď vstávam naozaj skoro, sa mi zdá deň veľmi krátky a nestíham tak, akoby som chcela. Pár razy sa mi stalo, že sa mi večer nechcelo veľmi umývať si vlasy a čakať, kým preschnú, aby som ich upravila. To tento suchý šampón vyrieši tiež - aj keď nie sú mastné, dodá im potrebný objem, osvieži ich a vyzerajú lepšie. Večer ich už potom umyjem, aby boli zasa krásne, ale ak treba zachrániť situáciu, môžem sa naň spoľahnúť. 

Doteraz som mala najlepšie skúsenosti s už spomenutou značkou Batiste a L´Oreal Paris, no ani tento nie je na zahodenie. Rozhodne sa radí k tým lepším a pokojne by som si ho kúpila zasa.

plusy:
  • žiarivý, pekný obal
  • svieža vôňa
  • neostávajú po ňom biele fľaky
  • ak aj náhodou nejaký biely povlak ostane, dá sa vyčesať
  • vlasy nie sú mastné, sú objemnejšie, vzdušné, lepšie vyzerajú
  • nesvrbí ma z neho pokožka
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Elnino.


Aký suchý šampón obľubujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe