Balzam na pery, ktorý obsahuje samé dobré veci

16:00

Myslím si, že každá žena má svoje obľúbené kozmetické kúsky. Je jedno, či je to parfém, mydlo, krém na ruky alebo balzam na pery. Sú to malé poklady, ktoré si s radosťou pravidelne kupujeme a nevieme sa z nich prestať tešiť. Napriek tomu, že sú niečím dokonalé, ale rady skúsime aj niečo nové. Tak v podstate nakupujem vždy, doma mám svojho overeného miláčika a dokúpim k nemu nejakú novinku, ktoré som ešte nemala a mohla by sa tak stať obľúbencom. Kedysi som doma mala otvorených veľa balzamov naraz, lebo každý bol iný, mala som ich po celom dome a tak. Možno to poznáte. Dnes je situácia celkom iná, dostala som rozum a nový si kúpim, keď starý miniem. Mám vysúvací, ktorý je praktický na deň a kelímkový, po ktorom siahnem večer pred spaním.


Purity Vision Raw balzam na pery zloženie

Purity Vision  balzam na pery

balzam na pery

Purity Vision  balzam na pery

Purity Vision Balzam na pery mi padol do oka vďaka jeho rozkošnému kovovému obalu, ktorý sa mi veľmi páči už roky. Niektoré si odkladám, lebo sa do nich dajú odložiť milé drobnosti a poslúžia aj vtedy, keď si robím domácu kozmetiku. Tento obal je ozdobený jednoduchou etiketou a dojem z neho bol výborný. Česká značka Purity Vision je jedna z mojich obľúbených a keďže balzam som ešte nemala, nevedela som sa dočkať, kedy mi príde a vyskúšam ho.

V zložení má dve moje obľúbené ingrediencie - arganový olej a bambucké maslo. Sú ako stvorené na poriadnu hydratáciu a starostlivosť aj o vysušené a boľavé pery. Konzistencia balzamu je taká balzamová, ale nie je zbytočne hustý ani hutný, preto sa nanáša dobre. Občas sa objaví nejaká malá hrudka z bambuckého masla, ale rozotriem ju bez problémov, tak to ani neriešim. Vonia pekne, dlho som si myslela, že cítim len ruže :) 

Využiť ho môžete nielen na pery, ale aj inak:
  • na pery je šikovným pomocníkom, ktorý ich hydratuje, zjemní a ošetrí, ak sú suché a popraskané. Chráni pred vplyvmi počasia, teplom, zimou, vetrom a zabraňuje ich vysušovaniu. Hodí sa aj pod rúž či lesk na pery a ešte vám aj zachutí :)
  • poslúži aj ako balzam na nechtovú kožtičku alebo vysušené kolená a lakte. Stačí ho len vtrieť do pokožky a počkať. Bude jemná a zdravá, nechtová kožtička bude zasa bez záderu a manikúra očarí každého.
Takéto balzamy považujem za poklad, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Purity Vision balzam na pery sa vďaka svojim hydratačným účinkom hodí pre celú rodinu a môžete si ho pribaliť na všetky cesty a necesty.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • fajn zloženie
  • pery hydratuje, zjemňuje, vyživuje, zabraňuje vysušovaniu
  • vhodný aj na vysušené lakte či nechtovú kožtičku
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Ekomarket za 3,90 eur. 


Máte obľúbený produkt od Purity Vision? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Áno marocký íl je môj dobrý kamoško,keď chcem prečistiť pleť. Balzam, ktorý momentálne používam je od Laneige Lip sleeping mask. Veľmi preslávená maska, uvidíme po nejakom čase aké budú výsledky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tejto maske som veľa čítala, tak možno sa na ňu aj ja pozriem trochu lepšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe