Dezodoranty bez hliníka od Nivea

14:57

Keď Nivea priniesla na trh dezodoranty bez hliníka, potešila som sa. Bol to jasný signál toho, že počúva zákazníkov, ktorí sa hliníkovým soliam vyhýbajú. Motala som sa po drogérii a našla som dve vône bez toho, aby som si privoňala k testeru. Kým jedna je pre mňa ako stvorená, druhá trochu zaostáva. Majú niekoľko podobných čŕt, no jeden z nich sa stal jasným favoritom. Poďme sa na ne pozrieť trochu lepšie. 


Čo majú dezodoranty spoločné?
  • majú 150 ml a vyzerajú pekne. Nemajú vrchnáčik, len stačí stlačiť vrchnú časť
  • neobsahujú hliníkové soli
  • pach by mali eliminovať na 48 hodín
  • nezanechávajú fľaky
  • rýchlo sa vsiaknu
Ktorý vyhral a ktorý by som už určite nekúpila?

Nivea Sprej dezodorant Fresh Natural

Sprej dezodorant Fresh Natural zloženie

Sprej dezodorant Fresh Natural ingredients

Nivea dezodorant

Nivea sprej dezodorant Fresh Natural

Začneme tým, ktorý ma nijak neoslnil a trvalo mi, kým som ho minula. Nivea sprej dezodorant Fresh Natural má mať prirodzenú, sviežu vôňu. Nuž, vonia mi po čerstvo opratej bielizni, čo by samo o sebe vlastne ani problém nebol. Horšie je, že tento dezodorant má na mňa až príliš silnú vôňu, bije sa s parfumom a niekedy ju je cítiť až príliš. To, čo by sa teda javilo ako plus (sýta vôňa), sa pre mňa stalo značným mínusom.

Druhým problémom je obsah alkoholu. V okamihu, ako ma prvý raz začalo štípať podpazušie som vedela, že to nie je celkom podľa môjho gusta a netúžim po červenom a štípajúcom podpazuší. Používala som ho ráno, ale nie vtedy, ak som si musela oholiť podpazušie. Toto bolo druhé sklamanie a to ma to najhoršie ešte len čakalo. 

Výrobca uvádza, že sprej má pred zápachom chrániť 48 hodín. Pri takejto informácii vždy spozorniem, pretože šanca, že nejaký dezodorant toto dokáže (za predpokladu, že neobsahuje žiadne hliníkové soli), je minimálna. Bežné dni zvláda obstojne a deň vydrží. V okamihu, ako je príliš teplo, spotíte sa pri fyzickej námahe alebo športe, začnete cítiť pot, ktorý sa mieša s vôňou dezodorantu a nie je to nič moc. Treba ho aplikovať opakovane a toho zápachu sa už úplne nezbavím.

Celkovo mi tento dezodorant nesadol takmer ničím - vôňou, alkoholom, účinkami. Bola som sklamaná, ale ten druhý mi to vynahradil. 

Nivea Sprej dezodorant Fresh & Pure

Nivea Sprej dezodorant Fresh & Pure zloženie

Nivea Sprej dezodorant Fresh & Pure ingrediencie

Nivea Sprej dezodorant Fresh & Pure ingredients

dezodorant Fresh & Pure


Nivea Sprej dezodorant Fresh & Pure

Tento dezodorant mi sadol omnoho viac a kúpila som si už tretie balenie. Ako prvé musím povedať, že hoci alkohol obsahuje, pokožka z neho neštípala ani ma nebolela. To bol veľmi dobrý znak toho, že ma čaká niečo lepšie. Nivea sprej dezodorant Fresh & Pure má prekrásnu sviežu vôňu, takú zelenú a kvetinovú. Srdce mi zaplesalo radosťou, lebo nevoňal príliš silno a ostal po ňom len svieži pocit. 

Má lepšiu výdrž ako prvý spomenutý dezodorant a lepšie odoláva aj väčším nástrahám. V lete ľahšie zvládal teplo, teraz zasa vykúrené miestnosti, cestovanie vlakom, ponáhľanie sa na vlak a tak. Nie vždy vydrží celý deň a občas ho musím použiť opakovane, ale v tomto prípade mi to nijako neprekáža, lebo jeho vône sa neviem nabažiť. Rýchlo sa vsiakne, nezanecháva fľaky na oblečení, nepodráždi pokožku  a vonia. Vyhral na celej čiare.

Nájdete ich na internete aj v drogériách, jeho cena sa pohybuje do troch eur.

Mali ste Nivea dezodoranty bez hliníka? :)





















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe