Gucci je skrátka letná láska

17:38

Keď sa tento rok blížila moja tridsiatka, jednou z najčastejších otázok bola tá, čo by som si k nim želala. Nevedela som, čo odpovedať, pretože všetko, čo som potrebovala, som mala - skvelú rodinu, milujúceho priateľa, zdravie aj strechu nad hlavou. Potom mi však mama povedala, aby som im povedala, čo chcem a nie to, čo potrebujem. A tak som si naozaj vybrala to, po čom mi pišťala duša. Asi najviac ma potešil nádherný prsteň Pandorra a Gucci Bloom Acqua di Fiori. Značku Gucci som mala vo svojom wishliste dlho a povedala som si, že je najvyšší čas mať ju aj doma. Stala sa z nej letná láska, parfum, ktorý sa hodí na dni po dovolenke, lebo vám ju stále pripomína a svojou ľahkosťou spríjemní aj škaredšie jesenné počasie.

Gucci Bloom Acqua di Fiori toaletná voda

Gucci Bloom Acqua di Fiori toaletná voda  zloženie

Gucci Bloom Acqua di Fiori

toaletná voda  Gucci

Gucci Bloom Acqua di Fiori toaletná voda 

Gucci Bloom Acqua di Fiori je malým umeleckým dielom. Keď som zbadala krabičku, hneď som po nej musela prejsť prstami. Krásna krabička so zelenými lístkami vyzerá ako nejaká vzácna látka a doslova kričí Dotkni sa ma! Len zriedka kedy mi je ľúto krabičku vyhodiť, ale tento raz som sama so sebou bojovala, či si ju predsa len na niečo nenechám. Vyhodila som ju až po pár dňoch :) Nádherný je tiež flakón, ktorý je púdrovo ružový a tiež ozdobený zelenými lístkami. Dostala som najväčšie balenie, ktoré má 100 ml a je trochu ťažšie. Vôbec mi to ale nevadí, do ruksaku ho napracem aj keby čo bolo :)

Gucci Bloom je kolekcia veľmi zaujímavých vôní, z ktorých som mala tri rôzne vzorky. Každá mala svoje osobité kúzlo a niečo, kvôli čomu som musela na okamih zastaviť a zhlboka sa nadýchnuť. Najviac mi ale učarovala toaletná voda Gucci Bloom Acqua di Fiori, ktorá je celkom iná ako väčšina mojich parfumov. To malo ale veľkú výhodu, lebo stále tvrdím, že treba spoznávať nové veci.

Jej zelené zloženie je nádherné:
  • Hlava - galbanum, kvet čiernych ríbezlí
  • Srdce - čínsky zimolez, tuberóza, jazmín 
  • Základ - santalové drevo, pižmo 

Keď som ju ucítila, opísala som ju jednoducho - toto je zelená vôňa. Inak to vlastne ani neviem, hoci vzletných slov by som mohla použiť stovky. Predstavte si vôňu lesa, kde tancujú lesné víly s kvetmi v dlhých vlasoch. Tak vonia Gucci Bloom Acqua di Fiori. Je ľahká, svieža, nevtieravá a nekonečne slobodná. Myslím, že na začiatok môjho vzťahu s Gucci musím povedať, že to bola skvelá voľba.

Gucci Bloom Acqua di Fiori je ideálna do letných a horúcich dní (samozrejme, aj jarných a kedykoľvek na ňu máte náladu). Jej výdrž nie je celodenná, ale nevadí. Stačí pár streknutí a opäť ucítite tú čarovnú vôňu trávy, lúky, kvetov. Nikdy predtým by som nepovedala, že ma môže okúzliť, no stalo sa. A zelené vône budem vyhľadávať čoraz častejšie. S blížiacimi sa chladnejšími dňami je najvyšší čas vyskúšať niečo nové a celkom by sa mi páčilo niečo s vôňou ruží. Už mesiace túžobne hľadím na parfumovanú vodu Lancôme Idôle, ktorú chcem, ako inak, v tom najväčšom balení :) Píšem asi list Ježiškovi.

Plusy:
  • nádherná krabička
  • krásny obal
  • svieža zelená vôňa, ľahká, opojná, krásna ako príroda
  • vydrží voňať dlhé hodiny, ale celý deň nie
  • skvelá do teplého počasia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju na Notino.


Máte doma parfum od Gucci? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe