Príjemne chladivý gél proti celulitíde od Guam

19:23

Ak by ste sa ma spýtali, čím mám radšej hrejivú alebo chladivú kozmetiku proti celulitíde, asi by som s odpoveďou chvíľu váhala. Tie hrejivé zábaly a krémy pokožku prekrvia a zahrejú, takže akýkoľvek pocit chladu okamžite zmizne. Tie chladivé zasa prinesú v lete osvieženie a je príjemné, keď opadne horúčava a únava. Favorita by som preto hľadala ťažko a pokiaľ účinkujú, tak by to vlastne bolo aj jedno. Bahenný krém Guam s chladivým efektom som si kupovala spolu s odvodňujúcim zábalom a nevedela som sa dočkať, kedy ho vyskúšam. 


Bahenný krém Guam s chladivým efektom zloženie

Bahenný krém Guam s chladivým efektom

Bahenný krém s chladivým efektom

Bahenný krém Guam s chladivým efektom

Od Guam som mala najmä hrejivé krémy, preto som sa na chladivý tešila. Bola to zmena, lebo tie hrejivé mi vydržali pár mesiacov  a zmena sa už doslova núkala. Mala som niekoľko favoritov, ktorých som chcela kúpiť (ešte stále ma čakajú vo wishliste) a ako prvý skončil v košíku bahenný krém Guam s chladivým efektom. Neviem, čím presne ma upútal, ale musela som ho mať.

Je v peknej zelenej tube s objemom 250 ml. Vyzerá, že nie je veľmi veľká, ale pravda je, že sa míňa pomaly (stačí ho len troška a nakrémujete celé stehno a zadok). Vrchnáčik sa šraubuje a nie raz som ho naháňala po kúpeľni. Vonia sviežo, nejaký mentolový závan tam je a oproti ostatným krémom a gélom je to ďalšia príjemná zmena. Konzistencia je gélová a redšia, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nelepí. 

Bahenný krém Guam s chladivým efektom na pokožke príjemne chladí, ale efekt príliš výrazný nie je. Keď si vezmete od Guam hrejivé krémy, tak hrejú poriadne, no tento chladí mierne. Netvrdím, že ma to sklamalo, len som čakala niečo iné. Chvíľku po aplikácii sa môžem obliecť, pokožka je už suchá a nedôjde tak k zašpineniu oblečenia.

Ľahký telový krém, teda skôr gél, som si v teplejšom počasí obľúbila, lebo príjemne osviežil. Pokožku nepodráždi, nečakajú vás ani žiadne nepríjemné pocity. Stehná sú pevnejšie, blahodarne pôsobí na celulitídu (aj keď mám pocit, že zo všetkých krémov, ktoré som od Guam mala, najmenej, respektíve najpomalšie). Najradšej ho používam po zábale, ale inak sa snažím aspoň raz denne, večer vždy a ráno, keď stihnem. Rozhodne sa oplatí vyskúšať v prípade, ak bojujete s celulitídou a túžite po pevnejšej a krajšej pokožke.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pomaly sa míňa
  • pokožku spevňuje a zjemňuje, zmierňuje celulitídu a vypína pokožku, osviežuje ju
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Deadia, kde stojí 37,10 eur. 


Máte radšej chladivú alebo hrejivú kozmetiku? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe