Taká malá Wella, ktorá dodá super objem

16:26

Bez ohľadu na to, či idem do práce, mám homeoffice alebo dovolenku, moje vlasy musia nejako vyzerať. Ak by som s nimi po kúpeli nič neurobila, ostali by úplne rovné a bez objemu. Vtedy mám pocit, že moja hlava vyzerá ako vajce a nepáčim sa sama sebe. Nech som kde som, po umytí vlasov použijem nejaký hairstylingový kúsok (najradšej mám spreje, ale občas skúsim penu, tužidlo alebo nejaký gél), vlasy natočím a na druhý deň ráno nalakujem. Hoci vyzerajú presne tak, ako chcem, všetky tieto kroky ich môžu vysušiť a zaťažiť, preto je veľmi dôležité dopriať im kvalitnú kozmetiku (šampóny, masky, oleje a hairstylingové prípravky). Dnes si povieme pár slov o spreje na objem, ktorý si kúpim zasa.


Wella Professionals Eimi Body Crafter bezoplachový sprej pre objem a tvar zloženie

Wella Professionals Eimi Body Crafter bezoplachový sprej pre objem a tvar ingredients

bezoplachový sprej pre objem a tvar

Wella Professionals Eimi Body Crafter bezoplachový sprej pre objem a tvar

Mám pár svojich značiek, na ktoré nedám dopustiť - Wella, Schwarzkopf, Matrix, Tigi či Goldwell sú zárukou kvality a pri nákupe mám istotu, že sa mi do rúk dostane niečo výborné. Samozrejme, občas sa aj majster tesár utne a vyberie si niečo, čo nie je úplne dokonalé, ale väčšinou vyberám samé skvosty. Spreje na objem som si veľmi obľúbila, pretože ich aplikácia je jednoduchá a rýchla. Tak som si našla tento.

Wella Professionals Eimi Body Crafter bezoplachový sprej pre objem a tvar má  150 ml a je v hnedom, zaujímavom obale. Vyzerá trochu inak ako väčšina mojich vlasových sprejov, ale pristane mu to. Na aplikáciu slúži pumpička, ktorú treba opakovane stláčať (nie je to také jednoduché, že aplikátor len držíte a hotovo), ale stále to ide rýchlo. Vďaka svojej veľkosti ho môžete zabaliť aj do kufra (nebudem klamať, nenormálne sa teším na to, ako zasa budem baliť kufre na budúce leto a túlať sa letom svetom za výletom) a na poličke nezavadzia. 

Čo ma nadchlo ako prvé, bola vôňa. Milujem všetko voňavé a tak som si spokojne povedala, ako dobre som si vybrala. Je to lahodná sladká aróma, ktorá nádherne prevonia vlasy a pripomína mi nejaké cukrovinky. Nie je lepkavý a vlasy nepolepí, čo je ďalší bonus. Nie je nič horšie ako keď sa z vlasov stanú polepené špagáty, ktoré sa potom len ťažko upravujú. 

Aké sú výhody používania tohto spreja?
  • objem dodáva od korienkov, takže už krátko po aplikácii vidíte objem, ktorý vydrží aj na druhý deň. 
  • fixuje účes, takže moje kučery vydržia pokojne aj dva, niekedy tri dni a nie sú vyrovnané. 
  • účes má objem aj tvar, takže sa pekne upravujú a dobre vyzerajú
  • vlasy pôsobia prirodzene, nie ako helma
  • nie sú vysušené
Je to sprej, ktorý si plánujem kúpiť opakovane, lebo je to kvalita za rozumnú cenu. Oplatí sa skúsiť ho, najmä ak chcete svojim vlasom dopriať poriadnu kozmetiku. Nájdete ho  v eshope Notino.


Aký sprej na objem by ste mi odporučili? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe