Nádhera od The Balm

18:32

Nie je veľa značiek dekoratívnej kozmetiky, ku ktorým by som sa pravidelne vracala s veľkou radosťou. Kedysi dávno som mala takú značku, bola ňou Elf a v eshope som nechala na moje vtedajšie pomery nekresťanské peniaze :) Od nej som mala svoj prvý fixačný sprej na make up, kadejaké minerálne púdre, korektory a očné tiene. Niektoré kúsky kvalitou predčili moje očakávania, tie lacnejšie pohoreli na celej čiare. Povedať som tým ale chcela to, že som sa k nej rada vracala, lebo ponúkala krásne veci, niekedy aj také, ktoré vtedy inde neboli. Časom som sa naučila vracať aj k značke The Balm, ktorej rozjasňovač Mary – Lou Manizer alebo púder Sexy Mama patria k skutočným legendám. Paletka TheBalm Foiled Again ma okúzlila nielen obalom, ale aj svojím obsahom.


Paletka TheBalm Foiled Again zloženie

Paletka TheBalm Foiled Again ingrediencie

Paletka TheBalm Foiled Again

Paletka očných tieňov TheBalm Foiled Again

TheBalm Foiled Again

očné tiene TheBalm Foiled Again

Paletka očných tieňov TheBalm Foiled Again 

Fotila som ju na starom Cosmopolitane, lebo časopisy si odkladám a niekedy sa k nim vrátim. Z časopisov Vogue by som si urobila už celkom pekné stĺpiky. Neraz ma inšpirujú k nákupu novej kozmetiky a občas si poviem, aké krásne šaty sa tam dajú nájsť (mimo mojej ligy, ale pokochať sa môžem). Raz som tak na stránkach ženských magazínov narazila aj na The Balm a hneď som musela zasa prelúskať aktuálnu ponuku tejto značky na Slovensku. Kúpila som si paletku očných tieňov TheBalm Foiled Again, ktorá je podľa môjho skromného názoru malým umeleckým dielom.

Heslom tejto značky je krásna za 5 minút. Ponúka rôzne multifunkčné líčidlá, aby sme sa cítili krásne a nestáli pred zrkadlom dlhé hodiny. Niektoré som mala aj ja, väčšinou mi vyhovovali a aj preto som sa paletky nevedela dočkať. The Balm obdivujem aj pre krásne retro obaly, ktoré sú príjemným spestrením mojej zbierky. Na tomto môžete vidieť super hrdinku s bezchybným líčením a nemôžem povedať nič viac ako to, že to vyzerá výborne.

Po otvorení som na okamih zatajila dych, lebo tiene vyzerali božsky. Sú namiešané dobre, nájdete tam matné i trblietavé tiene a hoci nie všetky farby sú podľa môjho gusta, naučila som sa líčiť s každou (už to považujem za víťazstvo, pretože niekedy mi v paletkách ostanú plné tiene a neviem, čo s nimi). Štetec k nim pribalený nebol, ale za príjemný bonus považujem veľké zrkadielko, ktoré mi poslúžilo na dovolenke i na cestách. 

Paletka očných tieňov TheBalm Foiled Again je veľmi dobre pigmentovaná. Trblietavé odtiene sú sýtejšie, ale matné na nimi nezaostávajú a pri troche trpezlivosti sa s nimi dá vykúzliť jemné denné a výrazné večerné líčenie. Neprášia sa a keď štetec pred aplikáciou jemne oklepem, ani neopadávajú. Oceňujem aj výdrž, pretože pracovný deň zvládajú bez zlievania. Občas sa najmä trblietavé tiene jemne otlačia, ale stačí to jemne pretrieť prstom a je to v poriadku. Večer sú farby stále sýte a viditeľné, nemiznú. Ak použijem dobrú podkladovú bázu, tak sa zlievajú minimálne a líčenie je tak dlhotrvácne. 

Ani ma neprekvapilo, že paletka je výborná, pretože s The Balm mám dosť pozitívnych skúseností. Plánujem aj ďalšie nákupy, len zasa musím niečo minúť, aby som na niečo nové urobila miesto :)

Plusy:
  • krásny retro obal
  • šikovný magnetický obal
  • veľké zrkadielko
  • nádherné farby
  • dobre pigmentované
  • neprášia sa
  • paletka obsahuje trblietavé aj matné očné tiene, s ktorými sa dobre pracuje, výdrž je výborná a ľahko vytvoríte denné i večerné líčenie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino a nestála ma ani 12 eur.


Aký obľúbený produkt od The Balm máte? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe