Malé tužidlo od Goldwell

18:38

Tužidlá, spreje na objem, laky na vlasy - to všetko je súčasťou môjho arzenálu pre dokonalý účes. Už od strednej školy sa bez nich nezaobídem a vždy som nadšená, ak objavím kvalitnú značku. K mojím obľúbeným patria  Tigi, Matrix, Schwarzkopf a jednoznačne Goldwell. Práve posledná spomenutá sa stala mojím miláčikom a vždy musím od nej doma niečo mať. Jej spreje aj laky sú poéziou pre vlasy, a preto som chcela vyskúšať aj tužidlo. No, povedzme si to tak, že má svoje muchy a mojím najobľúbenejším kúskom sa nestane, ale rozhodne mu treba venovať pár slov. 


Goldwell StyleSign Ultra Volume penové tužidlo pre objem a lesk zloženie

Goldwell StyleSign Ultra Volume penové tužidlo pre objem a lesk ingredients

Goldwell penové tužidlo pre objem a lesk

Goldwell StyleSign Ultra Volume penové tužidlo pre objem a lesk

Goldwell StyleSign Ultra Volume penové tužidlo pre objem a lesk má 300 ml a je vo vyššom a štíhlejšom obale s bielym vrchnáčikom. Podobá sa mnohé ďalšie kúsky od Goldwell a páči sa mi, že jednotlivé rady sú farebne odlíšené. Tento odtieň je pre rad Volume, keďže objem mojim vlasom stále chýba. Už mám spísaný wishlist ďalších kúskov, ktoré by som rada časom skúsila, lebo ponuka je dosť veľká.

Penové tužidlo pekne a sladko vonia. Nie tak bežne a tuctovo, je v ňom niečo iné, pekné, kvôli čomu sa na aplikáciu teším. Bohatá hustá pena nelepí vlasy, za čo si hneď získalo pochvalné hvizdnutie. Na rukách síce taký pocit môže ostať, ale vlasy zlepené nie sú. Rovnako ich ani nevysušuje a tak ho môžem veselo používať bez strachu, že by vyzerali ako slama.

Mojím rituálom je naniesť si po umytí tužidlo, chvíľku počkať a potom ich vďaka sponám z Alliexpresu upraviť do menších drdolov. Výsledkom je ráno závoj kučier, z ktorých mám veľkú radosť. Bez hairstylingového prípravku by mi padli do pár hodín, preto jednoducho musí byť. Toto tužidlo nie je zlé, len nesplnilo celkom moje očakávania. Objem je menej výrazný ako napríklad pri použití spreja tejto istej značky. Kučery sú skôr také plážové, nie pevné, ako chcem. Napriek tomu ale musím povedať, že hoci môj účes nevyzerá celkom podľa mojich predstáv, je pekný. Na druhý deň sú vlasy skoro rovné, no objem vidno stále.

Celkovo považujem Goldwell StyleSign Ultra Volume penové tužidlo pre objem a lesk za kúsok hodný vyskúšania. Má niekoľko skvelých i priemerných vlastností, no podarilo sa mu presvedčiť ma, že mi svedčí aj niečo iné :) Značka Goldwell patrí k mojim obľúbeným spolu s Tigi či Matrix. Ak by ste si chceli prečítať práve o značke Matrix, u Katky na blogu nájdete zaujímavú recenziu.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobre vonia
  • hustá biela pena
  • nelepí a nevysušuje vlasy
  • účes deň vydrží
Mínusy:
  • čakala som výraznejší objem aj fixáciu účesu
Nájdete ho v eshope Notino.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe