Tie najvoňavejšie kondicionéry pre krásne vlasy

15:49

V nedávnom článku o kondicionéri Pure som spomínala, že značka Two Cosmetics mení obaly svojich kondicionérov, ktoré považujem za mini umelecké dielo. Tie nové sú tiež pekné, klamala by som, keby som povedala, že nie. Tieto staré som však odkladala doma, lebo svoje využitie našli pri ukladaní rôznych drobností. Ešte som si ich pár kúpila do zásoby, aby som si mohla obaly odložiť a musím vám o nich povedať pár slov :) Lebo je celkom jedno, v akom sú šate, keď sú také super a vlasy sú vďaka nim krásne a zdravé.


Two Cosmetics kondicionér levanduľa zloženie

Two Cosmetics kondicionér levanduľa ingrediencie

Two Cosmetics kondicionér levanduľa

Two Cosmetics kondicionér levanduľa

Začnem tým levanduľovým, lebo všetko, čo je levanduľové, je u mňa obyčajne na prvom mieste. Inak tomu nebude ani tento raz :) Two Cosmetics kondicionér levanduľa sa nesie vo fialovom šate a hneď vlastne viete, aká vôňa vás čaká. Keďže nové obaly očekované nemám, tým sa venovať nebudem a prejdem hneď k vlastnostiam týchto na zjedenie vyzerajúcich kondicionérov.

Levanduľový kondicionér je fialová masa, ktorá vyzerá ako čučoriedkový jogurt a doslova vás to láka ochutnať. Odolala som :) Konzistencia je výborná, krémová, ľahká, stačí len trochu vtrieť do vlasov alebo do pokožky. Vôňa je pre mňa neodolateľne levanduľová, prirodzená a sladká. Akoby som levanduľu mala pred sebou v záhrade, nie v kondicionéri. Ak ste aj vy fanúšikom tejto nežnej kvetiny s veľkou mocou, zapáči sa vám.

Tento levanduľový kondicionér je pre ľudí, ktorí bojujú s mastnými vlasmi a lupinami. Mastné vlasy som nemala ani nepamätám, ale kozmetika na lupiny mi občas prináša úľavu na môj ekzém, takže som sa do používania vrhla bez obáv. Momentálne používam šampóny, ktoré spomaľujú vypadávanie vlasov a podporujú ich rast a vlasy sa po nich nečešú dvakrát ľahko, takže kondicionér padne vhod. Po použití sú jemnučké, dobre sa češú, neelektrizujú, dobre sa upravujú a sú vyživené, hydratované. Používam rôzne hairstylingové prostriedky, niektoré trochu vysušujú a tak kvalitný kondicionér potrebujem.

Čo sa týka účinku na lupiny, nedokážem ho posúdiť. Môj ekzém ma však svrbí menej, nešíri sa, je na menšej ploche hlavy a nemám chuť škriabať si pokožku do bezvedomia. To je výhra :) Tento levanduľový kondicionér zbožňujem, lebo je skrátka levanduľový a vlasy mám krásne. A pokožku zdravšiu. Nie je o čom. Bežná cena je 12 eur. 


                                                 Two cosmetics Cucu kondicionér 

Two cosmetics Cucu kondicionér  zloženie 

Two cosmetics Cucu kondicionér ingrediencie

Cucu kondicionér 

Two cosmetics Cucu kondicionér 

Druhým v poradí je Two cosmetics Cucu kondicionér, ktorý zasa vyzerá ako jahodový jogurt. Teda, nielen vyzerá, on tak krásne aj vonia a pokojne by som mohla vyhlásiť, že v pomyselnom rebríčku vôní by skončil s tým levanduľovým na prvom mieste. Konzistencia je rovnaká a tak opäť môžem povedať len toľko, že je krémová a výborná.

Cucu kondicionér má veľkú výhodu, pretože je vhodný pre všetky typy vlasov, aj farbené a jemné. Obsahuje ovocné prášky z jahôd a malín, ktoré vlasom dodajú krásny lesk a výživu a tiež výťažky z kostihoja, ktoré zasa dokážu regenerovať štruktúru vlasov. Ešte som skoro zabudla na žihľavu, ktorá pomáha proti lupinám a podporuje rast vlasov. 

Opäť sa môžete pripraviť na príjemný zážitok pri umývaní (vôňa je všade okolo vás) a krajšie jemné vlasy, ktoré sa ľahko češú. Pekne sa lesknú a keď sa večer češem, nevytrhávam si vlasy (nie zo zúrivosti samozrejme). Ešte by som potrebovala poriadne stimulovať rast nových, aby to nevyzeralo, že mám na hlave 5 vlasov a bude to fajn.

Kondicionéry Two Cosmetics môžem odporúčať. Mala som Pure, Levanduľu a Cucu a len veľmi ťažko by som povedala, ktorý je najlepší. Každý z nich si pokojne kúpim zasa a potom si prihodím aj nejaký, ktorý som ešte nemala :) Stoja za to.

Kondicionéry kúpite v eshope Two cosmetics alebo v partnerských predajniach za 12 eur. 


Máte obľúbený kondicionér tejto značky? :) Kombinujete ich s tuhými šampónmi? 


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe