Kondicionér v neodolateľnom obale

7:23

Nerada to priznávam, ale svoje vlasy som si začala naozaj starať až potom, ako mi zo stresu začali húfne vypadávať. Zrazu som si našla čas na pravidelnú masáž hlavy, olejčekovanie, vlasové séra a tak. Nepáči sa mi myšlienka, že by som bola zrazu plešivá a tak si dávam na seba o niečo väčší pozor. Pribudli aj nejaké výživové doplnky a tiež kvalitná prírodná kozmetika. Práve vlasom som najčastejšie dopriala klasickú drogériovú kozmetiku a bol najvyšší čas dať im niečo navyše. Tento raz padla voľba na značku slovenskej prírodnej kozmetiky two cosmetics, ktorú poznám už nejaký ten piatok. 


two cosmetics vlasový kondicionér Pure zloženie

two cosmetics vlasový kondicionér Pure ingrediencie

two cosmetics vlasový kondicionér Pure

Two cosmetics vlasový kondicionér Pure

Vlasové kondicionéry nie sú luxus, ale nevyhnutnosť. Vždy som túžila po dlhých vlasoch, ale rokmi som pochopila, že to mi dopriate nebude a tak som si vlasy aspoň natáčala, lebo mať kučeravú hrivu, to sa mi páčilo ešte viac :) Kučery potrebovali nejaký ten hairstyling a vlasy tak boli suchšie, jemnejšie, potrebovali vzpružiť a hydratovať. Tam niekde začala moja cesta s kondicionérmi a dnes by som vám rada predstavila jeden z mojich obľúbených. 

Hneď na úvod musím povedať, že obaly kondicionérov od two cosmetics prešli veľkou zmenou a miesto tohto neodolateľného kelímka (má 200 ml) sú plnené do polypropylénovej airless fľašky s praktickou uzamykateľnou dávkovacou pumpičkou. Obal sa dá úplne recyklovať a po použití ho môžete vrátiť s tým, že ho budú upcyklovať. Vyzerá to dobre ako v novom, tak a v starom šate a práve ten starý mi bude chýbať :) Obaly som totiž odkladala a využívajú sa v kuchyni, v kúpeľni a dokonca poslúžili aj mnohým našim kvetinkám. Two cosmetics vlasový kondicionér Pure je však viac ako len pekný obal. 

Ako atopik si musím lepšie vyberať, čo na svoju vlasovú pokožku použijem. Už nie raz sa mi stalo, že som musela dať preč šampón, kondicionér alebo masku, lebo som si z nich išla rozdriapať pokožku. Aj preto voľba padla na vlasový kondicionér Pure, ktorý obsahuje olivový vosk (dokáže hydratovať kožu i vlasy), Caprylis (ten zvláčňuje) a nechtík s pomarančovým kvetom macerované v olivovom oleji (vhodné pre upokojenie problémov pokožky). Kondicionéry tejto značky som mala tri (aj Cucu a levanduľový, ešte ich mám v starých obaloch a musím potom o nich napísať) a zakaždým veľká spokojnosť.

Obal ukrýva len veľmi preveľmi nežne voňavú masu s konzistenciou jogurtu. Nie raz som sa pristihla pri myšlienke, že by som pokojne ochutnala, úplne to láka :) Odolala som však (no pri Cucu je to ešte silnejšie!) a dobre som urobila, vlasom by chýbal. Na jedno použitie ho nepotrebujete veľa (aj keď zdanie klame a vyzerá to, že ho treba viac, netreba) a pokojne ho môžem nanášať na pokožku, vlasy sa nemastia a hlava svrbí menej. Po chvíli ho len opláchnem a na záver používam sérum proti vypadávaniu vlasov.

Výsledky delím na okamžité a postupné. Okamžite vidíte, že vlásky sa vynikajúco rozčesávajú, sú úplne jemné, lesklé a hydratované. Postupne vidím, že ekzém sa nezhoršuje, naopak. Suché miesta sa sťahujú a niektoré miznú, pokožka menej svrbí a vyzerá zdravšie. Vlasy sa mi celkovo zdajú kvalitnejšie, lepšie a ľahšie sa upravujú. Two cosmetics vlasový kondicionér Pure mám rada aj preto, lebo hoci takmer nevonia, krásne sa o vlasy stará. Mám tretie balenie a to ďalšie už bude asi v novom šate :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • nový obal má praktickú pumpičku
  • bez parfumácie, len jemný závan
  • dobrá konzistencia
  • na jedno použitie ho stačí len troška
  • vlasy sú jemné, lesklé, hydratované, zdravšie, ľahšie sa češú
  • hydratuje pokožku hlavy, upokojuje ju, zmierňuje svrbenie, stav ekzému sa zlepšuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope two cosmetics, kde bežne stojí 12 eur.


Máte obľúbený kondicionér tejto značky?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe