Pre moje kučery všetko

17:21

Moje vlasy sú jemné a rovné. Ako už viete, presný opak toho, čo chcem - túžim po kučerách :) Za dlhé predlhé roky som skúsila rôzne natáčky, spony na drdol, rady z internetu i od kaderníčky. Nakoniec sa mi osvedčila kombinácia dobrého hairstylingového prípravku a spony na drdol. Na druhý deň mám potom svoje vysnívané kučeravé vlasy, ktoré dva dni vydržia. Za skutočné umenie považujem to, ak sa mi podarí nájsť produkt, ktorý vyhovuje mojim vlasom aj ekzému. Nie raz som ho po dvoch použitiach dala kamarátkam, lebo som ho nemohla používať. Na blog sa dostanú tie, ktoré môžem dlhodobo používať a spoznať ich pre a proti. Tak ako tento fešák :) 


Matrix Total Results High Amplify stylingový sprej pre objem od korienkov ingredients

Matrix Total Results High Amplify stylingový sprej pre objem od korienkov zloženie

Matrix Total Results High Amplify

Matrix Total Results High Amplify stylingový sprej pre objem od korienkov

Matrix, podobne ako Tigi, patrí k mojim obľúbeným značkám. Ponúka hairstyling za priateľské ceny a vidno výsledky. Kedysi som nakupovala najmä tužidlá, dnes ich mám doma pomenej. Omnoho viac som si obľúbila spreje, pretože sa omnoho ľahšie aplikujú a lepšie účinkujú. Samozrejme, česť výnimkám, vždy sa nájde nejaká čierna ovca, ale to ku kozmetike patrí. Matrix Total Results High Amplify je stylingový sprej pre objem od korienkov, ktorý vaše jemné vlasy ocenia.

Obal je výraznej modrej farby a na poličke je skrátka neprehliadnuteľný. Sprej sa aplikuje ľahko vďaka predĺženému aplikátoru, ktorý sa dostane ku korienkom naozaj blízko. Preferujem to preto, lebo je to ľahšie, rýchlejšie a efektívnejšie. Sprej má peknú vôňu, preto ho na vlasy používam jedna radosť. Nelepí ich a dajú sa dobre učesať.

Ako som spomenula, moje vlasy sú jemné, bez objemu a rovné. Sprej ich nadvihuje od končekov (ekzému nijak zvlášť neprekážal, pokožka ma viac nesvrbela a nebola ani podráždená) a dodáva viditeľný objem už počas schnutia. Vlasy si následne natočím a ráno sú krásne kučeravé a objemné. Sprej ich príliš nepolepí a zafixuje ich, takže vydržia dva - tri dni v stave, aký sa mi páči. Nie sú vysušené ani zničené či zaťažené.

Na moje odporúčanie si ho kúpila aj kamarátka, ktorá má trochu drsnejšie a hustejšie vlasy ako moje. Aj u nej fungoval, ale objem vydržal len deň. Preto si myslím, že skôr pomôže na jemnejšie vlasy, ako napríklad tie moje. Nemôžem sa sťažovať, sprej splnil všetko, čo sľúbil a konečne som mala vlasy, po akých túžim.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • ľahko sa používa
  • jemne vonia 
  • nelepí vlasy
  • dodáva objem, fixuje tvar účesu, vlasy pekne vyzerajú
  • nevysušuje, nezaťažuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Máte svoju obľúbenú značku hairstylingových prípravkov? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe