Sozole Rose sa nedá nemilovať! Tu je dôvod

13:24

Keď som si kupovala pleťovú vodu od Sozole Rose, ešte som netušila, aká láska sa  z toho vykľuje. Teda, vedela som, že je naozaj krásna, veď aj vďaka jej vzhľadu som si na ňu v obchode klikla, ale tam to zďaleka nekončilo. Keď som napísala recenziu, z obchodíka sa mi ozvala veľmi milá pani so slovami, že by mi veľmi rada poslala malý darček. Prišlo mi to milé a potešilo ma, že moja práca sa im páčila. Veď to je úžasné uznanie. A tak som sa stala hrdou majiteľkou pleťovej vody Biela ruža, ktorá ma dostala do kolien. A levanduľový esenciálny olej je dokonalý. Poďme sa na tieto kúsky pozrieť trochu lepšie. 



Sozole Rose BIO Kvetová voda Biela ruža v rozprašovači

Sozole Rose BIO Kvetová voda Biela ruža

Na značku Sozole Rose som narazila náhodu, keď som v jednom bezobalovom obchodíku hľadala moje obľúbené prírodné dezodoranty. Zo zvedavosti som si pozrela aj ponuku pleťovej kozmetiky a okamžite ma upútala nádherná levanduľová voda. Kúpila som si ju a doma sa z nej vykľul úplný miláčik. Sozole Rose BIO Kvetová voda Biela ruža tak mala latku nastavenú veľmi vysoko a nevedela som sa dočkať toho, ako ju vyskúšam. 

Toto balenie s rozprašovačom nemá chybu. Tmavý sklený obal so zlatým písmom je krásny, luxusný, ozdobí poličku ako malý klenot. Vďaka rozprašovaču sa ľahko používa, vodičku môžete rovno nastriekať na pleť, pokožku celého tela alebo vlasy. Má 100 ml, ale pleťovú vodu biela ruža môžete kúpiť v litrovom alebo trojlitrovom balení. V prípade, ak si vyrábate kozmetiku, je to cenovo najvýhodnejšie balenie. Ja by som si vedela predstaviť aj to litrové a len si z neho prelievať do týchto rozkošných fľaštičiek.

Čo sa vône týka, je nádherná. Vonia ružovo, sladko, zvodne, kvetinovo. Milujem voňavú kozmetiku, večer je to pre mňa dokonalý relax a neviem sa nabažiť všetkých tých vodičiek, sér, olejčekov a krémov :) Sozole Rose bio Kvetová voda Biela ruža preto perfektne zapadla do môjho kozmetického sveta a môžem ju odporučiť všetkými desiatimi. Blahodarne totiž nepôsobí len na pleť, ale aj na dušu, harmonizuje tok mojich myšlienok a nabíja pozitívnou energiou. 

Mám zmiešanú pleť so sklonom k akné a aj preto je výber správnej kozmetiky naozaj dôležitý. V opačnom prípade sa hneď pasujem s novými čiernymi bodkami alebo vyrážkami. Táto pleťová voda je ideálna aj pre môj typ pleti, pretože ju upokojuje, harmonizuje, prinavracia jej rovnováhu a prispieva k lepšej regenerácii. Je tak čistá, že je vhodná aj na prípravu rôznych koláčov, pokrmov a nápojov. Teraz platí, že si na seba dávate len to najlepšie z prírody. Stojí necelých 8 eur a rozhodne ju treba skúsiť. Keď doma miniem zásoby, skúsim aj ďalšie vodičky.


Sozole rose levanduľový olej

Éterický olej Levanduľa Sozole Rose

Ako darček som dostala aj éterický olej levanduľa, ktorý už niekoľko rokov považujem za skvost našej prírody. Nesmie chýbať v mojej lekárničke, pretože:
  • spolu s tea tree olejom ich môžete aplikovať neriedené na pokožku. Vždy si ale urobte test znášanlivosti, každá pokožka je iná a nemusí reagovať tak, ako by ste predpokladali
  • nádherne vonia. Dávam si ho do difuzéra alebo aromalampy len tak, pre radosť. Levanduľovú vôňu považujem za jednu z tých najkrajších a keď kvitne, neviem sa od nej v záhrade odtrhnúť ♥
  • pomôže na akné, drobné ranky, popáleniny, odháňa otravný hmyz - to je len zlomok z unikátnych vlastností tohto oleja
  • znižuje viditeľnosť starších jaziev a pôsobí aj ako prevencia proti vzniku nových jaziev (aj po akné)
  • zlepšuje spánok a navodzuje príjemnejšie sny. Vzhľadom na to, že poznám nespavosť, zvyknem zo sna kričať, otravuje ma spánková paralýza alebo v spánku občas prenášam veci alebo chodím, potrebujem (čo možno najprírodnejšieho) pomocníka, ktorý mi pomôže zlepšiť spánok. Levanduľový olej nerobí zázraky, ale lepšie zaspím a nesnívajú sa mi také kraviny
  • upokojuje, keď som v strese a vytvára pre mňa atmosféru domova, nech som kdekoľvek
Za 10 ml zaplatíte 6,38 eur a okrem toho, že vonia, aj pekne vyzerá. 


Prečo teda zbožňujem Sozole Rose? Odpoveď je jednoduchá:
  • ponúka čistú prírodnú kozmetiku láskavú k pokožke i duši
  • tie obaly sú nenormálne pekné, elegantné, minimalistické, ozdobia poličku v kúpeľni
  • nádherne vonia všetko, čo som doposiaľ mala a viem si presne predstaviť, čo si kúpim nabudúce
  • je cenovo dostupná a vhodná pre celú rodinu
  • môžete si z nej doma vyrábať prírodnú kozmetiku
  • jeden kúsok nestačí!
Na Sozole Rose nájdete krásnu kozmetiku a rovnako tak sú aj partnerské predajne, kde na ňu môžete natrafiť presne tak, ako ja ja :)

Mali ste niekedy kozmetiku s bielou ružou? :)



 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe