Voňavé čistenie pleti s Weledou

16:21

Moja pleť po tridsiatke opeknela. Nie vekom :) ale správnou starostlivosťou. Do veľkej miery som zaradila do mojej starostlivosti prírodnú a kórejskú kozmetiku. Pleť poctivo čistím dva razy denne a večer pleť čistím olejom/balzamom a následne ešte čistiacim gélom. Práve čistiaci gél považujem za super vynález a doma mi nikdy nesmie chýbať. Weleda priniesla zaujímavý rad kozmetiky Naturally Clear, ktorý pohotovo bojuje proti nedokonalostiam pleti, vyrážkam a čiernym bodkám bez ohľadu na vek. Už dlhšie som po týchto výrobkoch poškuľovala, ale musela som minúť zásoby. 

Weleda Naturally Clear Purifying

Rozjasňujúci čistiaci gél na problematickú pleť

Weleda Naturally Clear Purifying Rozjasňujúci čistiaci gél na problematickú pleť

Patrím k veľkým fanúšikom značky Weleda a už roky si kupujem jej produkty. Mnohé sa stali mojimi stálicami, pretože sa vyznačujú krásnou vôňou a viditeľnými účinkami. Weleda Naturally Clear Purifying Rozjasňujúci čistiaci gél na problematickú pleť mi padol do oka minulý rok, ale sľúbila som si, že nebudem nakupovať bez rozmyslu a niečo nové si kúpim až potom, ako staré miniem. Je pravda, že vždy mám aspoň dva - tri gély otvorené, ale to je moja pomyselná hranica, za ktorú už nejdem. Predsa, prírodná kozmetika vydrží otvorená kratšie a je zbytočné škrečkovať zásoby.

V jednoduchej plastovej tube sa ukrýva 100 ml čistiaceho pleťového gélu. V tomto rade nájdete okrem čistiaceho gélu aj SOS starostlivosť na akné alebo zmatňujúci fluid a nevylučujem, že sa lepšie nebudem chcieť pozrieť aj na tieto kúsky. Obsahujú extrakt z vŕbovej kôry, ktorý sa vyznačuje antibakteriálnymi účinkami a je tak ako stvorený pre problematickú pleť. Nesmiem zabudnúť ani na extrakt zo sladkého drievka alebo hamamel virgínsky, ktorý má antimikrobiálne a upokojujúce účinky.

Vonia naozaj krásne. Sviežo, prírodou, ale ak by ste sa ma opýtali, či viem tú vôňu identifikovať, nevedela by som. Imponuje mi tá sviežosť, vďaka čomu sa skoro ráno alebo neskôr večer necítim ako zombie. Gélová konzistencia je akurát gélová, ani riedka, ani hustá. Veľkým bonusom je dobrá penivosť - už malá troška vytvorí bohatú krémovú penu, ktorá bez problémov vyčistí pleť. Myslela som si, že aké malé balenie to na prvý pohľad vyzerá, ale klame telom a vydrží fakt dlho.

Môžete ho používať ráno aj večer, pleť čistí bez vysušovania alebo podráždenia. Nie je agresívny, naopak, jemne čistí pleť do hĺbky a pomáha pri odstraňovaní čiernych bodiek. Rozjasňujúci čistiaci gél na problematickú pleť reguluje tvorbu kožného mazu, pleť sa menej mastí a skôr by som povedala, že sa blíži k rovnováhe (a to už je pri mojej zmiešanej pleti čo povedať teda). Pleť je čistá, svieža, žiarivá a neskutočne jemná. Vyrážky sa ľahšie hoja a pleť má zjednotený tón, menej ma trápi začervenie.

Celkovo hodnotím tento čistiaci gél ako vynikajúci. Nielen preto, že vonia, super pení a účinkuje. Dobre sa mi používa, teším sa na večerné čistenie a pokojne ho schovám aj do kufra, ak by sme išli na výlet alebo na dovolenku. Palec hore, toto sa podarilo. Weleda Naturally Clear Purifying Rozjasňujúci čistiaci gél na problematickú pleť vás skrátka prekvapí. Milo.

Plusy:
  • menšie, šikovné balenie
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • výborne pení
  • vhodný na každodenné použitie ráno  i večer
  • pleť šetrne čistí bez vysušenia, pomáha odstraňovať čierne bodky, rozžiaruje, zjemňuje a osviežuje pleť
  • míňa sa pomaly
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete  ho v eshope Elnino, kde stojí necelých 8 eur.


Aký produkt od Weledy si kupujete pravidelne? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe