Ako som našla pleťovú masku, ktorú budete chcieť skúsiť aj vy

12:53

Keď som prvýkrát skúsila čistiaci olej Pamplemousse od Leahlani, bola to láska na prvý pohľad a vedela som, že k tejto značke sa budem musieť vrátiť a skúsiť viac produktov. Je to luxusná kozmetika z Havaja a keď ju používate, celkom cítite ten piesok pod nohami, počujete ukulele a okolo vás sa vznáša vôňa exotických kvetov. Učarovala mi a keď som si opäť dopriala značný decembrový nákup kozmetiky, neobišla som ani Leahlani. Pôvodne som toho chcela viac, ale nejako sa mi do cesty priplietla limitovaná edícia od Catarina Barbosa a tak som si povedala, že aspoň budem mať dôvod na ďalší nákup :) Do oka mi padla Mermaid maska a poviem vám, je to čudo. Účinné, ale čudo.


Leahlani Mermaid maska čistiaca a obnovujúca zloženie

Leahlani Mermaid maska čistiaca a obnovujúca

Leahlani Mermaid maska

Leahlani Mermaid

Leahlani Mermaid maska čistiaca a obnovujúca

Z balenia som ostala nadšená, ale ak ste niekedy videli ponuku značky Leahlani, viete, že jej obaly sú skrátka krásne a aj vďaka svojmu vzhľadu si dokáže prilákať nové fanúšičky (alebo aj fanúšikov, aj muži chcú vyzerať dobre). Leahlani Mermaid maska čistiaca a obnovujúca je v elegantnej krabičke a ani obal nevyzerá zle. Sklený obal so žiarivým vrchnákom je nádherne luxusný a patrí k mojim najkrajším maskám. Mám ich v samostatnom košíku a táto je jednou z jeho nekorunovaných kráľovien. 

Táto maska obsahuje samé lahôdky, vďaka ktorým je to skutočne superfood maska. Nájdete v nej ingrediencie ako organický havajský raw med, organická havajská spirulina, organická prémiová chlorela, extrakt z mikro riasy, zelená a morský íl a biely lotus. Všetky ingrediencie sa spojili a vytvorili pleťovú masku, ktorá dodá vašej pleti všetko, čo potrebuje. Dokáže čistiť, vyživovať, obnovovať, hydratovať a rozjasniť a nepotrebuje na to nič, len trošku vody.

Táto zelená maska mi pripomína smaragd a hoci jej farba na fotkách asi nevyzerá veľmi vábne, opak je pravdou. Čo sa vône týka, tak tá je príjemná, zvláštna a prudko návyková a aj kvôli nej sa teším na každú aplikáciu. Čo ma ale pri prvom použití prekvapilo, je konzistencia. Na prvý pohľad sa javí ako tuhá a gumová a nevedela som si predstaviť, ako ju aplikujem na tvár. Potom som si pozrela návod a pochopila som, že moje obavy boli celkom zbytočné.

Už som si predstavovala, ako ju budem rozťahovať po tvári, ona bude opadávať a ja budem nadávať. Našťastie, je to omnoho jednoduchšie :) Ide o hustú masku, ktorej základom je med. Preto treba masku premiešať, aby sa ingrediencie premiešali. Následne si dajte trochu masky do dlane, pridajte pár kvapiek vody a zmení sa na krásnu pastu, ktorú už ľahko aplikujete na tvár. Potom ju nechajte pôsobiť pár minút (odporúča sa tak 5 - 10 minút) a umyte vlažnou vodou. No čudo, nemyslíte?

Čudo možno, ale s pleťou dokáže úžasné divy. V podstate robí všetko, čo žena od dobrej masky očakáva:
  • pleť je krásne čistá a vďaka tomu žiarivá
  • pleť je hydratovaná a vypnutá, takže pôsobí mladistvým a sviežim dojmom
  • pleť je upokojená a nádherne jemná
  • pleť vyživuje a dodáva jej mimoriadne cenné látky pre zdravie a krásu
  • póry sú stiahnuté a menej nápadné
  • páčite sa sama sebe v zrkadle
Leahlani Mermaid maska má 50 ml a najprv som sa bála, že sa mi minie rýchlo, ale ani toto sa našťastie nepotvrdilo. Tušila som, že bude dobrá, ale ona nie je len dobrá, ona je skvelá.  A ja sa neviem dočkať ďalšieho nákupu :)

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • krásne vonia
  • jej konzistencia je plusom aj mínusom, lebo je nevšedná a zaujímavá
  • dokáže čistiť, vyživovať, obnovovať, hydratovať a rozjasniť 
  • príjemný kozmetický rituál
  • pleť je bezchybne vyčistená, hydratovaná, pevná, jemná a žiarivo krásna
Mínusy:
  • nie je to ten typ masky, ktorý hneď štetcom nanesiete a idete ďalej. Treba pridať pár kvapiek a vytvoriť pastu, aby sa dala dobre naniesť na pleť
Nájdete ju v eshope Liviny, kde stojí 38,27 eur.


Máte obľúbenca od Leahlani? :)
























 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe