Čistá pazuška aneb famózny krémový dezodorant

16:56

Niektoré značky objavujem nesmierne rada. Ponúkajú tak zaujímavé, účinné a nádherné produkty, že sa teším na každý ďalší nový kúsok. K takýmto značkám patrí aj Mylo. Na prvý pohľad nenápadná značka prírodnej kozmetiky ma zaujala najskôr mydlom. Čierna ovca sa ale rozhodne nestala čiernou ovcou mojej kozmetickej rodiny, skôr naopak. Hrdo sa môže hlásiť ku kozmetickým favoritom. Páči sa mi aj  jej ponuka pre pánov, už som si urobila zoznam produktov, ktoré dostane môj priateľ k narodeninám :) Naposledy som si urobila radosť hneď dvomi kúskami a o jednom dokonalom bude reč práve dnes.






Odezodorante Čistá pazuška si môžete prečítať:
     
     "Tento deodorant je založen na síle za studena lisovaného kokosového oleje, který má především antibakteriální schopnosti. Dále obsahuje škrob z maranty, který má na starosti kontrolu vlhkosti podpaží a esenciální oleje z palmarůže, neroli a fragónie, které nejen krásně voní, ale jsou také schopné neutralizovat "vůni" potu.Deodorant neobsahuje jedlou sodu, takže se hodí i pro velmi citlivé podpaží.
Deodorant nebrání pocení a je navržen tak, aby kontroloval vlhkost a "vůni" potu. Farnesol a Lemonester (získané fermentací) jsou přírodního původu a zamezují vzniku bakterií, které způsobují nepříjemnou "vůni" potu. Deodorant se hodí i pro vegany, protože neobsahuje včelí vosk.
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - COCOS NUCIFERA OIL - COPERNICIA CERIFERA WAX - MARANTA ARUDINACEA POWDER - TRIETHYL CITRATE - FARNESOL - AGONIS FRAGRANS OIL - CITRUS AURANTIUM VAR. AMARA OIL - CYMBOPOGON MARTINII OIL - CITRAL - GERANIOL - LINALOOL - LIMONENE."


Keď som ho zbadala na stránke, srdiečko mi zapišťalo radosťou - to chcem! Je síce pravda, že mám doma jeden organický minerálny a jeden otvorený od Dulcie, ale som sa rozhodla, že potrebujem zmenu. A samozrejme, neostalo to len pri chcení :) Nedočkavo som čakala na moju objednávku, ktorú som urobila a vybrala som si samé skvostné kúsky (môžem povedať, že zubná pasta JĀSÖN  sa stala absolútne najobľúbenejšou pastou, akú som mala, prekonala aj zubný gél od Nobilis Tilia). Keď so konečne rozbalila balíček, na môj nový dezodorant som sa nevedela vynadívať. V prvom rade - je maličký. Dočítala som sa, že má 30 ml, také drobátko som nečakala :) V konečnom dôsledku ma ale veľkosť teší, lebo som ho bez najmenších problémov napchala do preplnenej poličky a ešte tam miesto na niečo malinké ostalo. Ďalej ma milo prekvapilo, že je v sklenom obale, ktorý je naozaj veľmi pekný a vedela by som si ho predstaviť aj v kuchyni na koreniny. Celkový prvý dojem bol fantastický a nevedela som sa dočkať prvého použitia. Vonia prekrásne. Vôňa pomarančového kvetu je  krásna a ľahká, ideálna na každé ročné obdobie. Nie je ťažká ani rušivá, nepobije sa s parfumom a počas dňa ju ani nie je veľmi cítiť. Krémová konzistencie sa dobre a rýchlo vtrie do pokožky, rýchlo sa vsiakne a zanechá svieži pocit. Nelepí a nezanecháva fľaky na oblečení (ani v priebehu dňa, ak sa náhodou spotím). Výdrž ma, bez ohľadu na predchádzajúce nadšenie, veľmi milo prekvapila. Ak deň nie je veľmi horúci, prípadne bez väčšej fyzickej námahy, stačí ho použiť raz denne. Pokožku prevonia a ak sa aj spotí, nie je cítiť zápach, len ľahkú vôňu. Ak je teplejšie (už také tie skutočné letné teploty), prípadne pri cvičení alebo prechádzke na Beckov, už možno cítiť jemný zápach, preto treba dezodorant použiť aj dva razy. Nanášať ho treba čistými rukami, čo môže byť trochu obmedzujúce inde ako doma, ale všetko sa nejako dá vyriešiť, hlavné je, že je zdravý a neohrozuje nás. Hoci je maličký, míňa sa pomalšie, ako som čakala. Teší ma to, lebo sa ho stále neviem nabažiť. Nielen vôňou, ale aj zložením a účinkami si získal moje srdce. Bonusom je krásny obal, ktorý na sto percent využijem aj po minutí.

Plusy:
  • krásny sklený obal - prvý dojem vynikajúci
  • krásna vôňa
  • ideálna konzistencia
  • ľahko sa vtrie do pokožky, uschne rýchlo
  • zanecháva svieži pocit čistoty
  • nedráždi pokožku
  • nezanecháva fľaky na oblečení
  • chráni pred zápachom, nie potením, vydrží aj celý deň, aj menej - pri väčšom teple alebo fyzickej námahe ho treba použiť aj dva razy

Mínusy:
  • nenašla som
Dezodorant kúpite za 6,90 v eshope https://www.krasnakazdyden.cz/. Rada tu nakupujem najmä preto, lebo skvelé značky si vyzdvihnem v Zásielkovni a kuriér mi nenadáva, že nie je nikto doma  a ku mne do práce sa mu to nechce viezť.

Poznáte čistú pazušku? :) Aké sú vaše skúsenosti?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Zasielkovna je celkovo skvely napad. Vacsina ludi ma problem zladit sa s kurierom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som o ničom takom nepočula, ale rada by som ho vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten vyzerá perfektne, určite ho niekedy vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe