Neobvyklé očné krémy

17:48


Zistila som, že očné krémy sú super vec. Nielenže vyhladzujú linky a jemné vrásky, ale dokážu odstrániť opuchy, kruhy pod očami a stopy po prebdených nociach. Sú malými veľkými pomocníkmi, vďaka ktorým pôsobíme menej unavene, viac sviežo a celkový dojem je omnoho lepší. Teraz mám doma asi štyri krémy (no, bola akcia) a o dvoch si dnes povieme trochu viac. Jeden je ľahký, začínam ním deň, druhý vyhladzuje a môj dlhý deň ukončuje.














O očnom kréme šalvia si môžete  prečítať:

       "Očný gél proti opuchom - šalvia
Ľahký, neparfumovaný očný gél doporučený pre každodennú starostlivosť o pleť v okolí očí v každom veku. Redukuje opuchy pod očami. Vyhladzuje, hydratuje a spevňuje pokožku. Tonizuje a jemne napína. Môže byť používaný nositeľmi kontaktných šošoviek. Dermatologicky a oftalmologicky testovaný.
Použitie: Naneste lokálne na vonkajší okraj každého oka, predovšetkým večer. Rozotrite smerom k vnútornému kútiku pomocou jemného poklepkávania. Vyhnite sa priamemu kontaktu so spojivkovým vakom oka.
Základné zložky: výťažok zo šalvie, provitamín B5 (D-panthenol)
Objem: 15 ml
Typ pokožky: všetky typy
pH prirodzené
Dermatologicky a alergologicky testované."


Ziaja je dôkazom toho, že za celkom príjemnú cenu možno dostať kvalitné produkty. Iste, nie všetko každému vyhovuje, sama som mala produkty, ktoré mi jednoducho nesadli, ale rovnako som našla aj miláčikov (asi sa budem zasa opakovať, ale šampón proti vypadávaniu vlasov je fantastický). Na očné krémy som sa tešila, lebo som mala jeden s kozím mliekom a na moju pleť bol veľmi dobrý. Očný gél so šalviou má 15 ml a je v jednoduchej bielej tube. Priesvitný gél je ľahký, takmer nevonia, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva po sebe lepkavý pocit. Pokožku osviežuje a zjemňuje stopy únavy, redukuje opuchy a pokožka pôsobí oddýchnuto. Jemne ju hydratuje a spevňuje. Používam ho ráno, možno ho použiť aj pod make up. Oči ani očné okolie nedráždi a aj vďaka nemu po mojich dlhších nociach nevyzerám ako múmia. Odhliadnuc od zloženia je to jeden z vydarených pomocníkov.
Očný gél stojí 2,56 eur.


O očnom kréme petržlen si môžete prečítať:

     "Očný krém proti vráskam - petržlen

Jemný, neparfumovaný krém s vyživujúcou aktívnou formulou. Doporučený pre každodennú starostlivosť o pleť v okolí očí v každom veku. Redukuje jemné vrásky a zabraňuje ich tvorbe. Vyhladzuje, spevňuje a hydratuje epidermis. Mierne rozjasňuje pleť. Môže byť používaný nositeľmi kontaktných šošoviek. Dermatologicky a oftalmologicky testovaný.
Použitie: Naneste lokálne na vonkajší okraj každého oka, predovšetkým večer. Rozotrite smerom k vnútornému kútiku pomocou jemného poklepkávania. Vyhnite sa priamemu kontaktu so spojivkovým vakom oka.
Základné zložky: olej z listov petržlenu, provitamín B5 (D-panthenol), vitamín A, vitamín E
Objem: 15 ml
Typ pokožky: všetky typy
pH prirodzené
Dermatologicky a alergologicky testované."

Priznám sa, petržlen som mala vždy hlavne v polievke, ani nie tak v kozmetike :) Ale nová skúsenosť ma lákala a nepredpokladala som, že po tej dobrej s očným gélom by prišla nejaká zlá s krémom. Vlastne môžem povedať, že gél a krém vytvorili zohranú dvojku, vďaka ktorej moje očné okolie pôsobí sviežo a vyhladené. Očný krém je tiež v jednoduchej bielej tubičke.  Hustý biely krém takmer nevonia, nie je mastný ani hutný. Po rozotrení sa rýchlo vsiakne a nezanecháva mastný pocit. Oči ma z neho neštípu, takže ho bez problémov môžem používať. Pokožku pekne vyhladzuje a zjemňuje, je hydratovaná a hladká. Predchádza vzniku vrások a pokožka ostáva jasnejšia. Zistila som, že  ideálny je na večer, kedy mi hustejší a výživný očný krém vyhovuje. Ráno aplikujem gél proti opuchom a výsledok je vidieť hneď. Nové krémy od Ziaji sú zaujímavé a lákavé, za zmienku stoja minimálne nevšedné základné zložky. V prípade oboch krémov by mohla byť výčitkou zloženie, s vlastnosťami krému som spokojná. 
Krém stojí 2,56.


Viac informácií o výrobkoch nájdete na stránke www.ziaja.sk, kúpiť ich môžete v eshope http://www.fortis-slovakia.com/ alebo v predajniach Ziaja pre teba v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave.
Zaujal vás niektorý nový očný krém? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Očné krémy vôbec nepoužívam ale prečo neskúsiť ? Určite si nejaký kúpim

    Na blogu mám Giveaway bola by som rada ak by si sa zapojila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten s petržlenom som kúpil mame začiatkom leta a úplne som na to zabudol... Musím sa ju opýtať na dojmy! :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som moc spokojná! A to som ich pôvodne ani nejako nechcela používať, lebo som mala aj iné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe