Najvanilkovejší vanilkový peeling

17:47

Každé leto miniem viacero peelingov. Niektoré si pripravujem doma, niektoré si s veľkou radosťou kupujem. Mám rada ten pocit, keď je hodvábne jemná pokožka. S peelingom to nie je problém dosiahnuť. Yves Rocher má v ponuke zaujímavé peelingy s cukrom. Veľmi lákavé vône sú asi všetky, ale moja vanilka - to je asi vrchol blaha.







O vanilkovom peelingu si môžete prečítať:

      "Bourbonská vanilka nesie názov po bývalej francúzskej kolónii, Bourbonskom ostrove, dnes nazývanom Réunion. Jej intenzívna vôňa nenecháva na pochybách o príbuznosti tejto rastliny s orchideou. Sladko voňavé tóny zahalia pokožku do zvodnej hebkosti.
Téglik 150ml"
Vanilku zbožňujem pre jej nezameniteľnú vôňu a lahodnú chuť. V kuchyni nesmie chýbať a je s ňou spojené najmä vianočné obdobie. Vanilkové rožteky sú tradičným pečivom, no nie je to len o nich :) Vanilka oživí mnoho koláčov a zákuskov a oceňujú sa aj jej pozitívne účinky na psychiku. Mám ju rada aj v kozmetike, ale priznám sa, tento peeling ma očaril tak, ako ešte nič vanilkové! Má 150 ml a je jedným z tých menších. Je v peknom plastovom obale. Po otvorení zbadáte hustú žltú masu, ktorá vyzerá celkom tuho. A vonia doslova na zožratie! Je to intenzívna vanilková vôňa, úplne láka ochutnať a doslova opantá čuchové zmysly. Je tak prirodzená a výrazná, tak krásna. Vanilková sladkosť je ideálna do akéhokoľvek počasia - či svieti slnko, či leje, či sa ochladí - tá vôňa naladí dobrú náladu a prinesie kúsok exotiky. Milujem krásne voňavé veci, ale toto, toto je úplne že jedna z najvoňavejších. Nadchla ma aj konzistencia. Peeling vyzerá byť tuhý a tvrdý, no nie je to celkom tak. Je tuhší, ale po pokožke sa ľahko a dobre rozotiera. Má v sebe drobnejšie cukrové kúsky, vďaka čomu je peelingovanie s ním dosť citeľné a stále príjemné. Výsledky sú viditeľné okamžite. Odstráni odumreté bunky a pokožku vyhladí. Rozjasní ju a úžasne hydratuje. Pokožka ostáva akoby potiahnutá vrstvou oleja, je vláčna a jemná, ale nie mastná. Ak sa ponáhľam, pokojne môžem vynechať aj krém, peeling ho úplne bez problémov zastúpi. Pomôže aj so suchšími kolenami a lakťami a výsledkom je hodvábna pokožka, ktorá vonia absolútne vanilkovo. Nebudem klamať, keď poviem, že tento rok je to jeden z najvýraznejších kúskov, aké som mala. Niektoré si zapamätám, na iné rýchlo zabudnem. Ale tento, na ten sa nedá zabudnúť. Nemám voči nemu jedinú výčitku, teda, asi len cenu. Za 150 ml balenie zaplatíte 11,90 eur, čo je trošku vyššia cena. Inak je pán dokonalý.
Plusy:
  • milý malý obal
  • celkom šikovný aj na cesty
  • prekrásna vanilková vôňa
  • hustý, s cukrovými peelingovými  čiastočkami
  • pokožku vyhladí, zjemní, výborne hydratuje
Mínusy:
  • trošku vyššia cena
Peeling nájdete v niekoľkých voňavých prevedeniach v kamennej predajni alebo v eshope www.yves-rocher.sk.
Aký produkt od Yves Rocher vám učaroval? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe