O odličovacom želé

16:58

Už nie raz som spomínala, ako rada chodím do predajne Yves Rocher. Vždy si niečo pekné donesiem, dostanem milý darček a obyčajne už presne viem, po čo sa vrátim nabudúce. Nie je prekvapujúce, že mám doma rôzne masky, voňavky, sprchové gély, čistiacu pleťovú kozmetiku alebo telové mlieka, lebo mnoho z toho využije celá rodina. Keď sa objaví nejaká novinka, obyčajne netrvá dlho a skončí u mňa doma, najmä v prípade, ak sa jedná o kúsok, ktorý by som mohla používať každý deň. To je prípad odličovacieho želé 3 v 1, ktoré som vlastne ani nepotrebovala, ale musela som ho skúsiť. A kupovala som ho za super cenu :)


Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 zloženie

Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 ingrediencie

Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 zloženie

Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1

Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1

Ak ma pamäť neklame, ako novinka sa objavilo niekedy minulý rok. Ja som si ho domov priniesla v júni a odvtedy ho používam. Vyzerá celkom nenápadne, možno by som na prvý pohľad ani nepovedala, že v tej tube sa môže ukrývať veľký poklad. Stalo sa a Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 ma milo prekvapilo. Nevedela som, čo od neho čakať, ale vykľul sa z neho výborný pomocník a čoskoro sa vydám po ďalšie balenie. 

V takej modrej (tyrkysovej?) tube, inak veľmi peknej, pripomína mi more, sa nachádza 150 ml odličovacieho želé. Želé vydrží dlhé mesiace, na jedno použitie ho netreba použiť veľa. Má veľmi príjemnú a sviežu vôňu. Neviem, k čomu by som ju prirovnala, no patrí k tým, ktoré si proste zapamätáte a keď ju ucítite, hneď viete, k akej značke patrí. Konzistencia je, ako už názov napovedá, želé. Ani riedke, ani husté, proste klasické želé, ktoré si hneď obľúbite.

Keď želé spojíte s vodou, vznikne ľahká pena, ktorá pripomína penu na mori. Pena je bohatá, ale nie výrazná, skôr bohatá. Želé najradšej používam spolu so sonickou kefkou, pretože vtedy mám dokonalý pocit odlíčenia a vyčistenia pleti. Môžete ho používať ako odličovač alebo čistiaci pleťový gél, teda čistiace želé :)
  • Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 je na odličovanie pleti ideálne. Veľmi jemne, ale dôkladne odstráni z pleti všetok make-up (na oči som ho neskúšala, aj keď výrobca uvádza, že sa to môže vyskúšať), pleť nepodráždi. Ostáva hydratovaná, jemná a žiadne vysušovanie nehrozí. Budete sa cítiť sviežo a dobre.
  • Želé môžete používať aj na čistenie pleti, pokojne ráno aj večer. Čistí dobre, aj keď na čierne bodky nemá
Či sa rozhodnete používať ho na odličovanie alebo na čistenie pleti, myslím si, že nebudete ľutovať. Baví ma aj jeho konzistencia, lebo to nie je klasický gél, ale klasické želé :) 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • zaujímavá želé konzistencia
  • vytvára jemnú penu
  • môžete ho používať na čistenie alebo odličovanie pleti
  • Yves Rocher Odličovacie želé 3 v 1 veľmi dobre odstraňuje z pleti make-up a nečistoty, nedráždi ani nevysušuje a pleť zanecháva sviežu, hydratovanú a jemnú
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v predajni alebo v eshope Yves Rocher, bežná cena je 16,99 eur. 


Micelárna voda, odličovací gél, želé - čím sa momentálne odličujete? :)
 





 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak tento produkt vůbec neznám a zní to dobře :-) YR mám ráda, kupuji tam dost často :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež tam rada nakupujem :) Momentálne mám odtiaľ niekoľko vôní a pleťovej kozmetiky a som veľmi spokojná.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe